Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Το μόνο κρίμα για μένα είναι πως δεν της την γέμισα και εγώ την κωλότρυπα .
Νομιζω οτι πολλοι συναγωνιστες εδω μεσα μοιραζονται αυτον τον προβληματισμο σου τυπε
Το μόνο κρίμα για μένα είναι πως δεν της την γέμισα και εγώ την κωλότρυπα .
μακαρι για να εχουμε υλικο να τον παιζουμε
ρε παλιομαλάκες όλοι,η κοπέλα το αρνήθηκε με πειστικά επιχειρήματα και εφόσον δεν υπάρχουν αποδείξεις που να αποδεικνύουν το αντίθετο(πέρα από μια φήμη ενός ανύπαρκτου ρυπαρογράφου),πρέπει να την πιστέψουμε!
γαμώ την σκατοψυχία σας ολωνών!!!
δεν είναι και Τζούλια ούτε Αλεξανδράκη ούτε έδωσε δικαιώματα...λέει άλλωστε ότι ποτέ δεν έχει πάει στην Βουλγαρία...
γαμημένη ράτσα Κολοέλληνες,ηδονίζεστε στην δυστυχία ή την κακοτυχία του άλλου!
εγω ειπα οτι δεν ξερω ακομη τι ειναι αμα δεν πεσουνε σοβαρα στοιχεια...
οσοι βιαζονται να κρινουν ειναι μαλακες. Ειδικα σε τετοια θεματα
πως κρινεις αφου δεν ξερεις?
δες τί λέει η συντριπτική πλειοψηφία
δες τί λέει η συντριπτική πλειοψηφία
Κοιτα να δεις. Εγω αυτην δεν την ηξερα. Τηλεοραση την εχω καταργησει, με μοντελα κλπ δεν ασχολουμαι.
Ειμαι σιγουρος οτι δεν την ηξερε αρκετος κοσμος ο οποιος τωρα την εμαθε και ειδε επισης και ποσο ωραια γκομενα ειναι.
Ολο αυτο, μονο υπερ της θα βγει. Και τοτε δεν ξερω αν θα κλαιει....
Οκ θα εχει σιγουρα προβλημα με την οικογενεια της(φανταστειτε απλα την αντιδραση του πατερα της πχ...), αλλα απο αποψη καριερας κλπ αυτη πλεον μονο κερδισμενη θα βγει.
Θα βαλω τα κλαματα.......ποιος ειπε οτι ειναι βιζιτου.......με την αρχιπουταναρα την Μενεγακη και το ντορο που εγινε η κοπελα ειναι εκει που δεν θα ηταν ποτε τηςρε παλιομαλάκες όλοι,η κοπέλα το αρνήθηκε με πειστικά επιχειρήματα και εφόσον δεν υπάρχουν αποδείξεις που να αποδεικνύουν το αντίθετο(πέρα από μια φήμη ενός ανύπαρκτου ρυπαρογράφου),πρέπει να την πιστέψουμε!
γαμώ την σκατοψυχία σας ολωνών!!!
δεν είναι και Τζούλια ούτε Αλεξανδράκη ούτε έδωσε δικαιώματα...λέει άλλωστε ότι ποτέ δεν έχει πάει στην Βουλγαρία...
γαμημένη ράτσα Κολοέλληνες,ηδονίζεστε στην δυστυχία ή την κακοτυχία του άλλου!
Οσο για την πλειοψηφια που λες εχω ενα αλλο παραδειγμα
ολη η κρητη ειναι ΣΥΡΙΖΑ αυτο τι σημαινει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι καλο κομμα?
αρχιδια ειναι... κοροιδευει το κοσμο.
και εγώ αν πω ότι είσαι ο αρχηγός των Πυρήνων της Φωτιάς,μόνο σε καλό θα σου βγει
γιατί από ένας άγνωστος και κομπλεξικός ξερόλας θα γίνεις μεγάλη φίρμα (σαν τον Φλωρινιώτη!)
τί λες?θες να δοκιμάσουμε?
Θα βαλω τα κλαματα.......ποιος ειπε οτι ειναι βιζιτου.......με την αρχιπουταναρα την Μενεγακη και το ντορο που εγινε η κοπελα ειναι εκει που δεν θα ηταν ποτε της
πρωην ποσοκοι ειναι τυπεΟσο για την πλειοψηφια που λες εχω ενα αλλο παραδειγμα
ολη η κρητη ειναι ΣΥΡΙΖΑ αυτο τι σημαινει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι καλο κομμα?
αρχιδια ειναι... κοροιδευει το κοσμο.
Α καλα η Μενεγακη θα το ειχε σε συνεχειες με το αναλογο περιλυπο υφος μετα θα το τυπωνε και θα το πουλαγε στα περιπτεραΠροσπαθησε να φανταστεις τι θα γινοταν αν εβγαινε η ιδια ιστορια για την Μενεγακη.....ποιο ΔΝΤ και ποια κριση....![]()
Α καλα η Μενεγακη θα το ειχε σε συνεχειες με το αναλογο περιλυπο υφος μετα θα το τυπωνε και θα το πουλαγε στα περιπτερα
πρωην ποσοκοι ειναι τυπε
σοσιαλιστες