Νέα

Για πορνεία συνελήφθη στη Βουλγαρία Ελληνίδα τηλεστάρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kanon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 747
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ισως οι δημοσιογράφοι γράφουν αυτό που θέλουμε να ακούσουμε τελικά >:(

Με αυτά και με αυτά η ΕΣΠΡΕΣΟ και λοιπές φυλλάδες θα πούλησαν παραπάνω αυτές τις μέρες.

Ονομα δεν έγραψαν.. οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Θα είχαν πέσει τα νούμερα της ελενίτσας τελευταία

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Δεν πρεπει να ειναι τελικα η κυρια βιζιτου πολυτελειας,αλλωστε φαινετε και μορφωμενη κοπελα στο 0:48 κατηγορει τους ανωνυμους μπλογκερ σαν αναδρους και "ρίψασπις" :2funny: :2funny: :2funny:
Θα ανοιξε κανενα λεξικο για να βρει τη λεξη..
Μην ξεχνατε ομως οτι και η Τζουλια διαμαρτυροταν για την πρωτη τσοντα οτι και καλα ηταν προσωπικες στιγμες,μεχρι κ στις ειδησεις βγηκε με το περιφημου "εμου και του ιδιου" αλλα μετα ολα βγηκαν στο φως...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δεν πρεπει να ειναι τελικα η κυρια βιζιτου πολυτελειας,αλλωστε φαινετε και μορφωμενη κοπελα στο 0:48 κατηγορει τους ανωνυμους μπλογκερ σαν αναδρους και "ρίψασπις" :2funny: :2funny: :2funny:

Πρεπει οπωσδηποτε να κανει ο Λακης Λαζοπουλος μια εκπομπη συμπαραστασης στην καταδιωκομενη απο την αντιδραση , αγωνιστρια Αντωνια  :rockon: :rockon: :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Θα ανοιξε κανενα λεξικο για να βρει τη λεξη..
Μην ξεχνατε ομως οτι και η Τζουλια διαμαρτυροταν για την πρωτη τσοντα οτι και καλα ηταν προσωπικες στιγμες,μεχρι κ στις ειδησεις βγηκε με το περιφημου "εμου και του ιδιου" αλλα μετα ολα βγηκαν στο φως...

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κλαίει και οδυρεται για την θιγμένη κοινωνική ηθική περί τιμής και τις λοιπές κοινωνικές μαλακίες  :jerking:

αν ήμουν γυναίκα και δή μουνάρα όπως αυτή , θα είχα καραξεσκιστεί στην ακριβή πορνεία , θα είχα μαζέψει πολύ χαρτί και θα έκανα ζωάρα
και θα μουν και πολύ περήφανη  :rolleyes:  :)

εκτός και αν μετράει αυτή η ψευτοηθική στην ανεύρεση κάποιου ματσό "χορηγού" , τότε πάω πάσο γι'αυτό το θέατρο υπεράσπισης της τιμής  :jerking:

tsontas13

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παντως δειχνει πολυ συνεσταλμενη για να εκανε οτι της καταλογιζουν!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ρε ξέρω εγώ "συνεσταλμένη" μιλφ, από γνωστή οικογένεια, χωρισμένη με δυο παιδιά, με δική της δουλειά που έχει να κάνει και με παιδιά και γενικά "υπεράνω πάσης υποψίας" στην καθημερινή της ζωή, που είναι πολύ γνωστή βίζιτα και με πελατολόγιο πάνω από 500 (αν όχι 1000!) άντρες.

Την είχα ρωτήσει παλιότερα που είχαμε στενές σχέσεις. "Κι αν σε κάποια κοινωνική εκδήλωση ή κάπου στην κανονική δουλειά σου ίσως σε αναγνωρίσει κάποιος πελάτης από τη βίζιτα, τί θα κάνεις;"
"Α, το έχω σκεφτεί!" μου απάντησε. "Αν θίξει το θέμα της άλλης μου δουλειάς θα του επιτεθώ φραστικά πολύ άγρια και θα τον βγάλω τρελλό! Θα του πω πως προφανώς με μπρερδεύει με κάποια άλλη. Θα είμαι όμως τόσο επιθετική που κι ο ίδιος θα νομίσει πως έχει άδικο!"
Τα θυμήθηκα τώρα που έβλεπα το βίντεο με την Αντωνία.

Το κορυφαίο βέβαια που είπε η Αντωνία είναι πως η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν μπορεί να βρει τους blogers (εδώ μπορεί να εντοπίσει από που στάλθηκε ένα οποιοδήποτε μέιλ!), γι αυτό δεν μπορεί κι αυτή να τους μυνήσει! :cheesy:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ρε ξέρω εγώ "συνεσταλμένη" μιλφ, από γνωστή οικογένεια, χωρισμένη με δυο παιδιά, με δική της δουλειά που έχει να κάνει και με παιδιά και γενικά "υπεράνω πάσης υποψίας" στην καθημερινή της ζωή, που είναι πολύ γνωστή βίζιτα και με πελατολόγιο πάνω από 500 (αν όχι 1000!) άντρες.

Την είχα ρωτήσει παλιότερα που είχαμε στενές σχέσεις. "Κι αν σε κάποια κοινωνική εκδήλωση ή κάπου στην κανονική δουλειά σου ίσως σε αναγνωρίσει κάποιος πελάτης από τη βίζιτα, τί θα κάνεις;"
"Α, το έχω σκεφτεί!" μου απάντησε. "Αν θίξει το θέμα της άλλης μου δουλειάς θα του επιτεθώ φραστικά πολύ άγρια και θα τον βγάλω τρελλό! Θα του πω πως προφανώς με μπρερδεύει με κάποια άλλη. Θα είμαι όμως τόσο επιθετική που κι ο ίδιος θα νομίσει πως έχει άδικο!"
Τα θυμήθηκα τώρα που έβλεπα το βίντεο με την Αντωνία.

Και γιατι το γυρισε στις βιζιτες τυπε η φιλη σου τυπε? Λογω κρισης?  :grin:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16

Εχει καταχωρηση? Κριτικές? :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Μην ξεχνατε ομως οτι και η Τζουλια διαμαρτυροταν για την πρωτη τσοντα οτι και καλα ηταν προσωπικες στιγμες.

Και η Δήμητρα Ματσούκα όταν είχε κυκλοφορήσει η τσόντα που της έσκιζε τον κώλο ο άλλος, είπε το αμίμητο "Δεν φανταζόμουν πως κάποιος με τον οποίο είχα σχέση στο παρελθόν θα έβγαζε προσωπικές μας στιγμές στο φόρα!"
Όταν ήταν προφανές πως το βίντεο ήταν "επαγγελματικό", με εικονολήπτη, φωτιστή κλπ.
Εδώ με τα μάτια μας το βλέπουμε και το αρνούνται, θα το δεχθούν αλλιώς;

Και προφανώς πατάει στο γεγονός ότι κατά πάσαν πιθανότητα δεν θα υπήρξε πραγματική σύλληψη, διότι πως στο καλό θα στοιχειοθετούσαν οι Βούλγαροι την κατηγορία αφού οι πελάτες ήταν Έλληνες.
Απλά επειδή το μέρος ήταν μικρό και στο ξενοδοχείο την έβλεπαν συχνά και με διαφορετικούς συνοδούς, δεν ήθελε και πολύ να καταλάβουν τί ακριβώς έκανε εκεί, χαζοί είναι;

Επειδή όμως δεν μπορείς να κάνεις μια "δουλειά" μέσα στο "μαγαζί" των άλλων (ως γνωστόν το Μπάνσκο είναι γεμάτο με Βουλγάρες πουτάνες και οι εκεί μπάτσοι εκτελούν ταυτόχρονα και χρέη "προστασίας"), θα έγιναν τίποτα παράπονα από τις ντόπιες που θα οδήγησαν ίσως σε κάποια προσαγωγή ή ίσως απλά "ενόχλησή" της για "συστάσεις" και εκφοβισμό.

Τώρα που περάσανε τα ζόρια βγαίνει και στην αντεπίθεση!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Και γιατι το γυρισε στις βιζιτες τυπε η φιλη σου τυπε? Λογω κρισης?  :grin:

Λες να το γύρισε επειδή ήταν νυμφομανής; Έβρισκε και αλλιώς γαμιάδες και έκανε και επιλογή.
Για το κάμπριο το γύρισε (μα το 90% από τις πουτάνες που ξερω να έχουν κάμπριο!) και για την ακριβή ζωή.

Εν τάξει έπαιξε και η γνωστή ατάκα "αμάρτησα για τα παιδιά μου!" :grin: :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο φίλε gianevan.  ;)

ΤΙ ΔΕΝ υπάρχει;
Διότι σε βρίσκω αδιάβαστο!
Προ ημερών κάπου την ξαναείδα!! Αν ψάξω αρκετά θα την ξαναβρώ.

Εννοείς τις δηλώσεις μήπως; Μα τις έχω ακούσει με τα αυτιά μου κι αυτές.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Λες να το γύρισε επειδή ήταν νυμφομανής; Έβρισκε και αλλιώς γαμιάδες και έκανε και επιλογή.
Για το κάμπριο το γύρισε (μα το 90% από τις πουτάνες που ξερω να έχουν κάμπριο!) και για την ακριβή ζωή.

Εν τάξει έπαιξε και η γνωστή ατάκα "αμάρτησα για τα παιδιά μου!" :grin: :grin:

δεν ξερω τυπε παντως οι ελληνιδες βιζιτες δεν ειναι και πολυ δημοφιλεις στο σαιτ μας...οι πιο πολλοι συναγωνιστες εδω μεσα τις λενε κομοδινα  :S

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
ΤΙ ΔΕΝ υπάρχει;
Διότι σε βρίσκω αδιάβαστο!
Προ ημερών κάπου την ξαναείδα!! Αν ψάξω αρκετά θα την ξαναβρώ.

Εννοείς τις δηλώσεις μήπως; Μα τις έχω ακούσει με τα αυτιά μου κι αυτές.
Η τσόντα. Δεν είναι η Ματσούκα αυτή - ξέχνα το.  ;)

[xhamster]
]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom