Νέα

Για πορνεία συνελήφθη στη Βουλγαρία Ελληνίδα τηλεστάρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kanon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 747
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειναι γκομενα μου και δεν εχω λογους να την υπερασπιζομαι,απλα δεν βγηκε τετοια ειδηση στα βουλγαρικα μεσα ενημερωσεις και πιστεψε με εφαγα πολλες ωρες ψαχνοντας. Δεν ειναι σωστο να στοχοποιουμε ανθρωπους και υπόληψης γιατι ξερω οτι ενα ψεμα αν ειπωθει 10 φορες γινεται αληθεια.Το μονο που ζηλευω ειναι τον γκομενο της αλλα φαινεται δεν ειμαι ο μονος.  :2funny:

Πρέπει να είσαι πολύ καλός άνθρωπος εσυ...Πας για άγιος μη σου πω..

Μεγάλε για το 99% αυτών που εκτίθενται στην τηλεόραση και στα ΜΜΕ γενικά έχουν βγεί εκατομύρια φήμες...Όταν κάποιος αποφασίσει να βγαίνει στο γυαλί θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τα πάντα...Και οι βρωμιές του να βγουν παρα έξω και φήμες αληθινές και φήμες ανυπόστατες..Πόσο μάλλον για ένα μοντέλο που βγαίνει και τόσες φωτογραφίες με τον λαδωμένο κώλο φόρα παρτίδα...

Και ειδικά στην Έλλαδα και πάλι λίγα βγαίνουν σε σχέση με το εξωτερικό..

Αν δεν τα αντέχει αυτά μπορεί να πάει να κάνει τη δουλειά που σπούδασε στη τελική και να μην προβάλεται έτσι..(για τον/την οποιοδήποτε μιλάω και όχι μόνο για τη συγκεκριμένη)

Το αν είναι αλήθεια ή όχι θα φανεί...Και η κοπέλα αν όντως είναι μούφα η είδηση μπορεί να προβεί και στις κατάλληλες ενέργεις...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Πρέπει να είσαι πολύ καλός άνθρωπος εσυ...Πας για άγιος μη σου πω..

Μεγάλε για το 99% αυτών που εκτίθενται στην τηλεόραση και στα ΜΜΕ γενικά έχουν βγεί εκατομύρια φήμες...Όταν κάποιος αποφασίσει να βγαίνει στο γυαλί θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τα πάντα...Και οι βρωμιές του να βγουν παρα έξω και φήμες αληθινές και φήμες ανυπόστατες..Πόσο μάλλον για ένα μοντέλο που βγαίνει και τόσες φωτογραφίες με τον λαδωμένο κώλο φόρα παρτίδα...

Και ειδικά στην Έλλαδα και πάλι λίγα βγαίνουν σε σχέση με το εξωτερικό..

Αν δεν τα αντέχει αυτά μπορεί να πάει να κάνει τη δουλειά που σπούδασε στη τελική και να μην προβάλεται έτσι..(για τον/την οποιοδήποτε μιλάω και όχι μόνο για τη συγκεκριμένη)

Το αν είναι αλήθεια ή όχι θα φανεί...Και η κοπέλα αν όντως είναι μούφα η είδηση μπορεί να προβεί και στις κατάλληλες ενέργεις...

:thumbsup: σωστος

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Δουλειά έχει, γκόμενο έχει, ωραία είναι, έξυπνη είναι. Βρέθηκε ένα καλό αξιόλογο πρόσωπο μετά την Νομικού στην tv και πάνε να την φάνε.  >:(

Εμένα γιατί μου φάνηκε στόκος;

Ωραία είναι σίγουρα! Πολύ μάλιστα.
Τώρα τα "γκόμενος" και "δουλειά" που έχει δεν λένε τίποτα.
Θα έλεγε κάτι αν ο γκόμενος ήταν πάμπλουτος (είναι, ή είναι κανένας λιμούτσης;) και αν η δουλειά της απέφερε χρήματα της προκοπής. Σαν πανελίστρια το να παίρνει κανένα 50άρικο τη μέρα πολύ είναι, αν δεν πάει και τζάμπα!
Σ' αυτές τις δουλειές ουσιαστικά η πρόταση είναι "εμείς σε κάνουμε διάσημη από το γυαλί, εσύ εκμεταλλεύσου το όσο μπορείς!"
ΠΩΣ να το εκμεταλλευτεί δηλαδή; Πήγε σε κανένα ντεφιλέ του Καβάλι;

Δεν ξέρω αν η κοπέλα είναι όντως βίζιτα, αλλά δεν θα με παραξένευε κι αν ήταν. Ξέρω βίζιτες πολύ πιο υπεράνω υποψίας απ' αυτήν.
Και εν τέλει τί περίμενε κανείς, να το παραδεχθεί;
Εδώ η Μίνα Ιορδανίδου, που την έχει πάρει η μισή Αθήνα, το ηρνείτο όταν την είχαν πιάσει και την ίδια περίοδο εξακολουθούσε να κάνει βίζιτες!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Θα έλεγε κάτι αν ο γκόμενος ήταν πάμπλουτος (είναι, ή είναι κανένας λιμούτσης;)

σεναριογραφος και συγγραφεας ειναι ο γκομενος της απο οτι θυμαμαι...
anyway αλλο ενα ωραιο ποστ στη σειρα :thumbsup:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
σεναριογραφος και συγγραφεας ειναι ο γκομενος της απο οτι θυμαμαι...

Δηλαδή λιμούτσης!
Σε κάποιο βίντεο που τους είδα (και τους δύο) στο STAR, με κάποιον από αυτούς τους εκνευριστικούς ρεπόρτερς να τους κάνει ερωτήσεις, το είχε πει ο άνθρωπος πως "Εδώ δεν έχει ψωμί, θα το παλέψουμε ακόμα λίγο και μετά μάλλον θα πάμε έξω".

Μάλλον έστειλε αυτήν πρώτη...
(Το σενάριο να έκανε όντως βίζιτες εν αγνοία του δεν παίζει ούτε στο 1/1000!)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δηλαδή λιμούτσης!
Σε κάποιο βίντεο που τους είδα (και τους δύο) στο STAR, με κάποιον από αυτούς τους εκνευριστικούς ρεπόρτερς να τους κάνει ερωτήσεις, το είχε πει ο άνθρωπος πως "Εδώ δεν έχει ψωμί, θα το παλέψουμε ακόμα λίγο και μετά μάλλον θα πάμε έξω".

Μάλλον έστειλε αυτήν πρώτη...
(Το σενάριο να έκανε όντως βίζιτες εν αγνοία του δεν παίζει ούτε στο 1/1000!)

ποιος ξερει....δεν φαινεται ανθρωπος για τετοια ο τυπας παντως....

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Κανα νεοτερο εχουμε?  :think:
Το επνιξε τελικα το κουνελι η οχι?  :think:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

Θα έλεγε κάτι αν ο γκόμενος ήταν πάμπλουτος (είναι, ή είναι κανένας λιμούτσης;) και αν η δουλειά της απέφερε χρήματα της προκοπής. Σαν πανελίστρια το να παίρνει κανένα 50άρικο τη μέρα πολύ είναι, αν δεν πάει και τζάμπα!
Σ' αυτές τις δουλειές ουσιαστικά η πρόταση είναι "εμείς σε κάνουμε διάσημη από το γυαλί, εσύ εκμεταλλεύσου το όσο μπορείς!"

Δεν ξέρω αν η κοπέλα είναι όντως βίζιτα, αλλά δεν θα με παραξένευε κι αν ήταν. Ξέρω βίζιτες πολύ πιο υπεράνω υποψίας απ' αυτήν.
Εδώ η Μίνα Ιορδανίδου, που την έχει πάρει η μισή Αθήνα, το ηρνείτο όταν την είχαν πιάσει και την ίδια περίοδο εξακολουθούσε να κάνει βίζιτες!
συστηνόταν με άλλο όνομα  :grin: :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Δεν πρεπει να ειναι τελικα η κυρια βιζιτου πολυτελειας,αλλωστε φαινετε και μορφωμενη κοπελα στο 0:48 κατηγορει τους ανωνυμους μπλογκερ σαν αναδρους και "ρίψασπις" :2funny: :2funny: :2funny:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Δεν πρεπει να ειναι τελικα η κυρια βιζιτου πολυτελειας,αλλωστε φαινετε και μορφωμενη κοπελα στο 0:48 κατηγορει τους ανωνυμους μπλογκερ σαν αναδρους και "ρίψασπις" :2funny: :2funny: :2funny:

Φίλε η είδηση πρέπει να ήταν μούφα ! Κατά τη γνώμη μου πρέπει να της την έκανε κανένας πρώην γκόμενος ή κανένας που έφαγε χυλόπιτα για να την εκδικηθεί....Άσε που αφού συζεί με γκόμενο,περίεργο δεν θα ήταν να την κοπανάει μόνη της τα Σαββατοκύριακα για Βουλγαρία και ο άλλος να το δέχεται και να μην παίρνει χαμπάρι ?

Θα ήταν πολύ καβλωτικό βέβαια για τις φαντασιώσεις μας να ήταν πουτάνα και μάλιστα μορφωμένη,αλλά λογικά δεν πρέπει να είναι.

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
οχι αλλη λασπη στην Αντωνια μας...το κοριτσι ειναι αθωο.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Το βιντεάκι ο Βαζάκας το σκηνοθέτησε;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για να σοβαρευτούμε τώρα, εγώ κατάλαβα ότι δεν προέβει σε μηνύσεις επειδή η CIA η DEA η NASA και το LAPD
αφήνουν να εννοηθεί ότι η περίπτωση της δεν μπορεί να ψηφιστεί από το κονγκρέσσο επείδη το τιι πάρτυ
στοχοποιεί ως υπαιτίους της δυσφήμησης τους Ελοχίμ και τα Ορκ και με βάση την τελευταία διαγαλαξιακή
συμφωνία απολαμβάνουν σχετικής ασυλίας.  :2funny: :2funny: :2funny:  

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Ισως οι δημοσιογράφοι γράφουν αυτό που θέλουμε να ακούσουμε τελικά >:(

Με αυτά και με αυτά η ΕΣΠΡΕΣΟ και λοιπές φυλλάδες θα πούλησαν παραπάνω αυτές τις μέρες.

Ονομα δεν έγραψαν.. οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom