StimuLant_4
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν ειναι γκομενα μου και δεν εχω λογους να την υπερασπιζομαι,απλα δεν βγηκε τετοια ειδηση στα βουλγαρικα μεσα ενημερωσεις και πιστεψε με εφαγα πολλες ωρες ψαχνοντας. Δεν ειναι σωστο να στοχοποιουμε ανθρωπους και υπόληψης γιατι ξερω οτι ενα ψεμα αν ειπωθει 10 φορες γινεται αληθεια.Το μονο που ζηλευω ειναι τον γκομενο της αλλα φαινεται δεν ειμαι ο μονος.
Πρέπει να είσαι πολύ καλός άνθρωπος εσυ...Πας για άγιος μη σου πω..
Μεγάλε για το 99% αυτών που εκτίθενται στην τηλεόραση και στα ΜΜΕ γενικά έχουν βγεί εκατομύρια φήμες...Όταν κάποιος αποφασίσει να βγαίνει στο γυαλί θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τα πάντα...Και οι βρωμιές του να βγουν παρα έξω και φήμες αληθινές και φήμες ανυπόστατες..Πόσο μάλλον για ένα μοντέλο που βγαίνει και τόσες φωτογραφίες με τον λαδωμένο κώλο φόρα παρτίδα...
Και ειδικά στην Έλλαδα και πάλι λίγα βγαίνουν σε σχέση με το εξωτερικό..
Αν δεν τα αντέχει αυτά μπορεί να πάει να κάνει τη δουλειά που σπούδασε στη τελική και να μην προβάλεται έτσι..(για τον/την οποιοδήποτε μιλάω και όχι μόνο για τη συγκεκριμένη)
Το αν είναι αλήθεια ή όχι θα φανεί...Και η κοπέλα αν όντως είναι μούφα η είδηση μπορεί να προβεί και στις κατάλληλες ενέργεις...