Τι συνέβη πραγματικά με την παρουσιάστρια που συνελήφθη στη Βουλγαρία για πορνεία
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι συνέβη πραγματικά με την παρουσιάστρια που συνελήφθη στη Βουλγαρία για πορνεία
που την είδες την επαλήθευση τύπε;Το ειχαμε επισημανει στα μελοι του σαιτ εμεις που γνωριζουμε την γλωσσα οτι ηταν μουφα ειδηση, ευτυχως επαληθευτηκαμε.
Το έχω δει τύπε μου, παράρτημα του BBC είναι; Το άλλο που έβγαλε το όνομα δεν το είδες;
Πάντως ανεξάρτητα αν κάνει αυτό το πράγμα ή όχι,έχω ακούσει ότι είναι πολύ μορφωμένη και καλή κοπέλα.
Το τρομακτικό λέει "η πόρνη είναι η Καβλι-μούκου"
Προσπάθησε να διαψεύσεις την είδηση αν θες.
Αυτό που λες εσύ δεν είναι επιχείρημα.
Ο άλλος κάνει άμεση καταγγελία εσύ προσπαθείς να το διαψεύσεις έμμεσα και πλάγια δεν είναι το ίδιο,
και στην τελική δεν καταλαβαίνψ γιατί παλεύεις να το διαψεύσεις. Ζηλεύεις ;
Το τρομακτικό λέει "η πόρνη είναι η Καβλι-μούκου"
Ο άλλος κάνει άμεση καταγγελία εσύ προσπαθείς να το διαψεύσεις έμμεσα και πλάγια δεν είναι το ίδιο,
Δεν ειναι γκομενα μου και δεν εχω λογους να την υπερασπιζομαι,απλα δεν βγηκε τετοια ειδηση στα βουλγαρικα μεσα ενημερωσεις και πιστεψε με εφαγα πολλες ωρες ψαχνοντας. Δεν ειναι σωστο να στοχοποιουμε ανθρωπους και υπόληψης γιατι ξερω οτι ενα ψεμα αν ειπωθει 10 φορες γινεται αληθεια.Το μονο που ζηλευω ειναι τον γκομενο της αλλα φαινεται δεν ειμαι ο μονος.Το τρομακτικό λέει "η πόρνη είναι η Καβλι-μούκου"