xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
πειτε τροφεs,'φαρμακα' και διαφορα μυστικα για να χυνουμε περισσοτερο σπερμα.
Δες εδώ:πειτε τροφεs,'φαρμακα' και διαφορα μυστικα για να χυνουμε περισσοτερο σπερμα.
2 εβδομάδες??? Θα την πνίξεις την κοπέλαΕγω αυτο που κανω ειναι να μην αυτοφραπεδιαζομαι για καμια 2 βδομαδες οποτε οταν παρεις ενα cg βγαζεις ειδικα την πρωτη φορα πολυ μπεσαμελ ..... / τωρα για τροφες και φαρμακα δεν ξερω ....
2 εβδομάδες??? Θα την πνίξεις την κοπέλα!!! Ο οργανισμός μετά από μια εκσπερμάτωση αν θυμάμαι καλά θέλει 2-3 μέρες για να ξαναγεμίσει το εργαλείο.
Κοιτα να δεις το παν στο παστιτσιο ειναι η μπεσαμελ / αν δεν πετυχει η μπεσαμελ και δεν βγει πολυ πηχτη και κρεμωδης παει το φαϊ ....
από θέμα διατροφής αυτά τα οποία και βοηθούν τον οργανισμό για παραγωγή σπέρματος κυρίως είναι τα γαλακτοκομικά ιδικά το γιαούρτι η τα εδέσματα με βάση το γιαούρτι και προσθήκη φρούτων.πειτε τροφεs,'φαρμακα' και διαφορα μυστικα για να χυνουμε περισσοτερο σπερμα.
αυτο που βοηθαει στο να εχουμε πηχτο και σε ποσοτητα πολυ σπερμα ειναι το κρεμμυδι.
Μην το γελάς καθόλου. Η ποιότητα, οσμή και γεύση του σπέρματος επηρεάζονται άμεσα από τη διατροφή μας, ακόμα και από το κάπνισμα. Ενδείκνυνται φρούτα και γαλακτοκομικά.Μήπως, όμως, η μπεσαμέλ μυρίσει κρεμμυδίλα;
και έναν αράπη από πίσω για κόντρα.αυτο που βοηθαει στο να εχουμε πηχτο και σε ποσοτητα πολυ σπερμα ειναι το κρεμμυδι.
Εξετάσεις αίματος θα έλεγα. Η ορμόνη ανιχνεύεται σε όλα τα υγρά του σώματος από το σάλιο, μέχρι τα ούρα, το σπέρμα, ως και τον ιδρώτα αλλά περισσότερο σαφή εικόνα αποκτά κανείς από τη μέτρηση της τεστοστερόνης στο αίμα ή και στα ούραΝα ρωτήσω κάτι,για να βρεθούν τα επίπεδα τεστοστερόνης και άλλων τέτοιων ουσιών στον οργανισμό χρειάζονται ουρολογικές εξετάσεις ή εξετάσεις σπέρματος;
Πρόσεχε μόνο μη σε πιάσει κάνα κόψιμο από το πολύ γιαούρτι και έχεις άλλου είδους προβλήματα!! ;) ;)Ωραια λοιπον / στην επομενη βιζιτια προτου παω θα φαω δυο παδελια αγελαδιτσες ανακατεμενες με ακτινιδια και μελι σε συνδυασμο με 2 βδομαδες αποχης απο φραπε
Εγώ από όσο ξέρω ανιχνεύονται τα επίπεδα τεστοστερόνης και των άλλων ουσιών από ειδικές εξετάσεις ούρων(όχι τις γενικές που μπορεί κατά καιρούς όλοι να κάνουμε).Αλλά αν είναι έτσι τότε οι εξετάσεις σπέρματος τί ακριβώς δείχνουν και πότε μπορεί να χρειαστεί κάποιος άντρας να τις κάνει;Εξετάσεις αίματος θα έλεγα. Η ορμόνη ανιχνεύεται σε όλα τα υγρά του σώματος από το σάλιο, μέχρι τα ούρα, το σπέρμα, ως και τον ιδρώτα αλλά περισσότερο σαφή εικόνα αποκτά κανείς από τη μέτρηση της τεστοστερόνης στο αίμα ή και στα ούρα
Φυσικά και όχι στις απλές γενικές εξετάσεις. Η ανίχνευση τεστοστερόνης στα ούρα είναι δυνατή φυσικά, αφού οι ορμόνες υπάρχουν σε όλα τα "υγρά" σε κάποιες ποσότητες. Κατά συνέπεια είναι ανιχνεύσιμη και στα ούρα. Το αίμα όμως πάντα δίνει σαφέστερη εικόνα, όπως και σε άλλες ορμόνες όπως η πχ η κορτιζόνη. Οι εξετάσεις σπέρματος υποθέτω ότι αφορούν σε ζητήματα παθολογίας του ίδιου του σπέρματος (κατά πόσο "ζωντανό" είναι, κυταρρα, κλπ) αλλά και άλλων ασθενειών, από στειρότητα ως και καρκίνο.Εγώ από όσο ξέρω ανιχνεύονται τα επίπεδα τεστοστερόνης και των άλλων ουσιών από ειδικές εξετάσεις ούρων(όχι τις γενικές που μπορεί κατά καιρούς όλοι να κάνουμε).Αλλά αν είναι έτσι τότε οι εξετάσεις σπέρματος τί ακριβώς δείχνουν και πότε μπορεί να χρειαστεί κάποιος άντρας να τις κάνει;
Εγω αυτο που κανω ειναι να μην αυτοφραπεδιαζομαι για καμια 2 βδομαδες οποτε οταν παρεις ενα cg βγαζεις ειδικα την πρωτη φορα πολυ μπεσαμελ ..... / τωρα για τροφες και φαρμακα δεν ξερω ....