Νέα

Για να καβλωσω πρεπει να σκεφτομαι οτι η γκομενα ειναι πουτανα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν θελω η γκομενα να με καβλωσει και να τη γαμισω πρεπει να σκεφτομαι οτι ειναι πουτανα!σημερα συνατησα την Κορεατισα μουΑν την ωρα του γαμησιου μου πεις αγαπες και λουλουδια μου παιφτει ο πουτσος!το ξερει και πανω στο γαμησι μου λεει οτι ειμαι ο πελατης της!μου ερχεται τρομερη καβλα!μπορει να εχω χυσει την 5-6 φορες (2-3 γαμησια και μετα μαλακια με φαντασιοσεις απο το γαμησι).παρολα αυτα μπορω να εχω τρομερη καβλα!με την κακασχημη το ιδιο!αν η γκομενα που εχω ειναι πουτανα και την βγαλω γκομενα της το λεω και ειναι ευκολο!αν ομως ειναι καμια απο της σοβαρες?τοτε δυσκολευει το πραγμα! :2funny:δεν μπορω να της το πω αυτο :2funny:με τη μια γυναικα μου παιζουμε ενα ερωτικο παιχνηδι:ξαπλωνω στο δωματιο ερχεται μεσα φοροντας τακουνια μου παιρνει τσιμπουκακι τη γαμαω στα γρηγορα (ενω τη γαμαω της λεω να μου λεει Ελληνικα (τα λιγα που της εχω μαθει)Ελα χυσε με και τετοια και μετα οταν χυσω σηκωνεται και φευγει.Γαμαω τέλεια!νομιζω οτι ειμαι στη Φυλης!η γυναικα μου δεν το εχει καταλαβει :2funny:λεει τη βλακεια ειναι αυτο που κανουμε?---τι λετε να κανω?πολλες φορες μου εχει τυχει να μην μπορω να καβλωσω με γκομενα γιατι δεν μπορω να φανταστω οτι ειναι πουτανα!!!!!

Συνημμένα

• elviga5.jpg
    elviga5.jpg
    51,2 KB · Εμφανίσεις: 42

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Υπαρχει λυση σε οποια σοβαρη θελεις....θα τις λες οτι δεν ειναι πουτανα.. και να το παιζετε σαν λεκτικο παιχνιδι...και εσυ μεσα σου μπορεις να πιστευεις οτι νομιζεις.... η αλλη ομως θα πιστευει οτι ειναι λογοπαιχνιο...ασχετα με τι νομιζεις εσυ.....αυτο στο λεω γιατι με οποια και να κανω σεξ... ειτε δηλωμενη πουτανα, ειτε αδηλωτη... μου αρεσει να φωναζω...''τι σου κανω μωρη πουτανα..πες μου''..και για να μην παραξηγιουνται αυτες..τους λεω οτι τα λεω διοτι φτιαχνομαι και οχι γιατι τα πιστευω.Σε εμενα πιανει παντα.

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πρεπει να σκεφτομαι οτι ειναι πουτανα και πανω στο γαμησι να συζηταμε για τη δουλεια της!Π.Χ.στο τσιμπουκι τους λεω τι φανταστικο τσιμπουκακι που κανεις!μαλλον οι περισσοτεροι πελατες χυνουν στο τσιμπουκι!(αυτο το λεω στην Κορεατισα! :2funny:παλια τσαντιζοτανε! :ak: αλλα τωρα το συνηθισε!)μετα οταν γαμαω μ'αρεσει να λεω :πως μ'αρεσει που ειμαι ο πελατης σου.εχω χασει πολλες γκομενες γιατι δεν με καβλωνουνε δεν γουσταρω τα καλα κοριτσια!

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Παρτα φλοκια ολα μεσα στο κωλο μωρη γαμημενη, θα σου πεταξω τα ματια οξω μωρη ξεσκιστρο :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :fuck2: :pipa3: :knockinb:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
πρεπει να σκεφτομαι οτι ειναι πουτανα και πανω στο γαμησι να συζηταμε για τη δουλεια της!Π.Χ.στο τσιμπουκι τους λεω τι φανταστικο τσιμπουκακι που κανεις!μαλλον οι περισσοτεροι πελατες χυνουν στο τσιμπουκι!(αυτο το λεω στην Κορεατισα! :2funny:παλια τσαντιζοτανε! :ak: αλλα τωρα το συνηθισε!)μετα οταν γαμαω μ'αρεσει να λεω :πως μ'αρεσει που ειμαι ο πελατης σου.εχω χασει πολλες γκομενες γιατι δεν με καβλωνουνε δεν γουσταρω τα καλα κοριτσια!
  Φιλε συνεχισε ετσι....εχεις βρει γαματη συνταγη! :rockon: :rockon:

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι αλλα χανω γκομενες!αυτες της μερες θα βγω με μια γκομενα σοβαρη που δουλευει μανατζερ σε ενα σαλονι με αυτοκηνιτα πολυτελειας.για φαντασου να της πω αυτα? :headbang:της σοβαρες γκομενες της χανω αν δεν εχω υπομονη!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ναι αλλα χανω γκομενες!αυτες της μερες θα βγω με μια γκομενα σοβαρη που δουλευει μανατζερ σε ενα σαλονι με αυτοκηνιτα πολυτελειας.για φαντασου να της πω αυτα? :headbang:της σοβαρες γκομενες της χανω αν δεν εχω υπομονη!
  Κατι τετοιες ειναι φιλε που τα κανουν κεφι αυτα.....μην εχεις κανενα ενδοιασμο και απο την αρχη παρτην φαλαγγι :fuck1: :fuck1: :pipa2: :pipa2:...ουτε ανασα μην την αφησεις να παρει.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Man πρεπει να κανεις πλακα...
Που ειναι το προβλημα δε καταλαβαινω :huh:

Εχεις καιρο μεχρι να αρχισεις να κανεις "ερωτα" και αγαπουλες.

Ξυλο  :s&m_1:, πουτσα  :fuck1:, και νερο (να μην αφυδατωθουμε!)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
καλοι εισαστε ολοι σας....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Στις σοβαρες μη λες τπτ κατα την διαρκεια.
Απλα, μολις χυσεις πληρωσε.
Ετσι θα σε ερωτευτουν περισσοτερο.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
μη σκας ρε μεγάλε.. ολες πουτάνες είναι.. έτσι ή αλλιώς τις πληρώνουμε...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Στην πρώτη φωτο τα δεύτερα χέρια από πού βγαίνουνε?  :huh:
βλέπω δυο ώμους από πίσω της αλλά δε βλέπω πόδια...

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

αν την ριξεις στο κρεββατι σημαινει οτι γουσταρει.αρα δεσ την με χειροπεδες να για να μην σηκωθει να φυγει πριν τελειωσει το εργο,ριξε τα μπινελικια σου,και εφοσον αποδιδεις και συ ετσι δυσκολα δεν θα θελησει να σε ξαναδει μετα.ολες οι γυναικες κρυβουν μια πουτανα μεσα τους απλα θελουν τον τροπο απο τον αντρα για να τις απελευθερωσει.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008