Νέα

Γερμανοί: Φασίστες, Χαφιεδες, Απατεώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
χαχαχα επρεπε να εβλεπες την αντιδραση του "manager" μου (γαμω τους τιτλους μου γαμω) που πανω στην κουβεντα για την κριση και τα μετρα ρωτοντας με τι μπορουμε να κανουμε πχ για το κοψιμο του δωρου του ειπα να λαβουμε μερος στην απεργια...εεεε αααααα ε ξερεις τι θα πουν οι αποπανω εεεε εχω και 2 παιδια... που ναξερει ο στοκος οτι ετσι κινδυνευει ποιο πολυ η θεσουλα του ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
συμφωνώ και σ'αυτό
εγώ πάντως συμμετείχα κι ας είμαι πιο πάνω από τον manager σου

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
συμφωνώ και σ'αυτό
εγώ πάντως συμμετείχα κι ας είμαι πιο πάνω από τον manager σου
τον δικο μου? :think: εισαι ο region manager μου?sorry boss δεν απηργησα :2funny: :2funny: :2funny:
πλακα κανω τον δικο μου παντος τον εχω απο κατω και ποιο πολλα γκαφρα παιρνω ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Τι σχέση έχουμε εμείς με τούς μεγάλους..... Άρχαίους φιλοσόφους,
όταν ακόμα και σήμερα το 2010 προσκυνάμε μέσα στίς έκκλησίες και σκύβουμε
μπροστά στους δεσπότες της άπατεωνιάς καί τής ρεμούλας ??????????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οι δεσποτες μας ρε ντροπη :o θα σε μαλωσουν οι παπαδες του σαιτ τωρα

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.451
Πόντοι
786
Συγνώμη ρε βολτέρ δεν έχω και μάστερ στην πασοκολογία, για να ξέρω τις σπουδές και το βιογραφικό καθενός. Οϋτε και η Χαϊλδεβέργη με εντυπωσιάζει, την σέβομαι όμως. Ξέρω επίσης κάποιον νομικό που έκανε εκεί μεταπτχιακό με δημόσιες σχέσεις.
Η καθαρίστρια ΔΟΥ Σουφλίου

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
τον δικο μου? :think:
πλακα κανω τον δικο μου παντος τον εχω απο κατω και ποιο πολλα γκαφρα παιρνω ;)

Τον έχεις από κάτω τον μάνατζερ; Τι υπονοείς; χαχαχα Και παίρνεις πιο πολλά φράγκα;;; Να υποθέσω ότι τον κουτουπώνεις και σου τα σκάει χοντρά; χαχα

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
για την κατάντια μας σήμερα, όχι πριν 70 χρόνια, ευθυνόμαστε εμείς-αποκλειστικά.

αυτός/αυτοί που δημοσίευσε/αν το άρθρο με την Αφροδίτη της Μήλου και το κωλοδάκτυλο, πέτυχε/αν τον στόχο του/τους-να προκαλέσει/ουν...
το αν κανένας πατέρας του/τους ή παππούς του/τους σκοτώθηκε στον Β'ΠΠ ή όχι είναι δικό του/τους θέμα.

αλλά το να αποδίδουμε συλλογική ευθύνη σε όλους εν γένει τους Γερμανούς, όπως κάνουν κάποιοι απόγονοι θυμάτων των Γερμανών, όπως οι αγαπητοί Ισραηλίτες, είναι εξίσου φασιστικό.

το ίδιο θα συνέβαινε αν κατηγορούσαμε όλους αδιάκριτα και προσωπικά τους Τούρκους από την πλευρά μας για τις γενοκτονίες που κατά καιρούς διέπραξαν...

ευρωσκεπτικιστές εκτός Αγγλίας υπάρχουν και αλλού... όπως και στην Γερμανία.

θα αφήσουμε όμως τον Μεγάλο Αδερφό να κάνει κουμάντο στον Πλανήτη και θα το διαλύσουμε το μαγαζί? έτσι απλά?

όσο για τους δήθεν εθνικόφρονες που μας τάισαν ¨σεμνά και ταπεινά¨, τώρα που έρχεται ο λογαριασμός από Ομπάμα για Αιγαίο, Σκόπια κτλ θα έπρεπε να νοιώθουν ντροπή για το κατάντημα της χώρας, ούσα αδύνατη οικονομικά σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή... οι ΚΛΕΦΤΕΣ οι εθνικόφρονες...
κανένας τελικά δεν αγάπησε πραγματικά αυτόν τον τόπο...

αντί για κατηγορίες προς τους Γερμανούς θα έπρεπε μόνοι μας να ανασυνταχθούμε και να αλλάξουν επιτέλους αυτοί οι μπουρδελονόμοι, μπας και μπει και κανένας φυλακή._

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Τον έχεις από κάτω τον μάνατζερ; Τι υπονοείς; χαχαχα Και παίρνεις πιο πολλά φράγκα;;; Να υποθέσω ότι τον κουτουπώνεις και σου τα σκάει χοντρά; χαχα
ΑΧΑΧΑ οχι ρε παπαρα σταδιαλα σιχαθηκα
παιρνω γιατι ξερω την δουλεια καλυτερα απο αυτον ;) χωρις αυτον μπορει το μαγαζι χωρις εμενα οχι ;)

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
ΑΧΑΧΑ οχι ρε παπαρα σταδιαλα σιχαθηκα
παιρνω γιατι ξερω την δουλεια καλυτερα απο αυτον ;) χωρις αυτον μπορει το μαγαζι χωρις εμενα οχι ;)

χαχαχαχα. Το μαγαζί μπορεί χωρίς αυτόν και ξέρεις και καλύτερα τη δουλειά και παίρνεις και περισσότερα από αυτόν; Εμ, καλά το κατάλαβα τότε! Ο τύπος είναι ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ!!!! χαχαχαχα Ρίχτου! Όλο κάτω να τον έχεις! χαχαχαχαχαχαχαχα

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Ο γερμανικός Τύπος επιμένει... ελληνικά, όχι πάντα επικριτικά

«Συζήτηση με αυξανόμενο παραλογισμό» χαρακτηρίζει στην ηλεκτρονική του έκδοση το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel τον θόρυβο που προκάλεσαν το γνωστό πλέον εξώφυλλο και το δημοσίευμα του επίσης γερμανικού περιοδικού Focus. Το θέμα αυτό αλλά και το ζήτημα των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων απασχόλησε χθες μερίδα του γερμανικού Τύπου.

Το Spiegel σημειώνει ότι «υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα που κατηγορούν τη Γερμανία ότι αντιμετώπισε πολύ σκληρά την Αθήνα στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών της Ε.Ε. να ενθαρρύνει την Ελλάδα να εξυγιάνει την οικονομία της». Κάνει επίσης αναφορά στις προχθεσινές δηλώσεις του κ. Πάγκαλου ότι «η Γερμανία στη ναζιστική περίοδο κατέστρεψε την ελληνική οικονομία, παίρνοντας ό,τι χρήματα και χρυσό υπήρχαν στην ΤτΕ χωρίς να τα επιστρέψει ποτέ». «Πολλοί Ελληνες πολιτικοί, συμπεριλαμβανομένου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου, αναφέρθηκαν στην άρνηση του Βερολίνου να καταβάλει επανορθώσεις για τη ναζιστική κατοχή στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου».

«Φτηνές γενικεύσεις»

Η εφημερίδα Suddeutsche Zeitung, σχολιάζοντας το δημοσίευμα του περιοδικού Focus, κάνει λόγο για «φτηνές γενικεύσεις και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη» όταν συλλήβδην κατηγορούνται οι Ελληνες ότι «εξαπατούν ο ένας τον άλλο σε κάθε ευκαιρία ή ότι εργάζονται μόνο όταν έχουν δωροδοκηθεί. Τέτοιες απόψεις», συνεχίζει το δημοσίευμα, «δεν κάνουν διάκριση ανάμεσα σε εκείνους που ευθύνονται για τη δυσφορία, οι οποίοι είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι, και όλους εκείνους τους Ελληνες που υποφέρουν και που τώρα πρέπει να πληρώσουν τον λογαριασμό».

Καταλήγοντας η εφημερίδα δεν παραλείπει να αναφερθεί στην ελληνική πτυχή του σκανδάλου των «μαύρων ταμείων» της Siemens, επισημαίνοντας: «Οταν οι επιθέσεις προέρχονται από τους Γερμανούς είναι διπλά επιβλαβείς. Ο μεγαλύτερος καταβολέας δωροδοκιών στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ήταν η γερμανική εταιρεία Siemens». Εκτενής είναι η αναφορά της Suddeutsche Zeitung στο θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων: «Επιπλέον, οι Ελληνες αισθάνονται ότι έχουν εξαπατηθεί με τη μη καταβολή των επανορθώσεων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Η διένεξη ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία είναι ιδιαίτερα επιβλαβής, γιατί ρίχνει νερό στον μύλο των λαϊκιστών και στις δύο πλευρές και δυσκολεύει εκείνους που αναζητούν μια διέξοδο από τη σημερινή κρίση».

Δηκτική για τον κ. Πάγκαλο ήταν η Frankfurter Allgemeine Zeitung, που τον κατηγορεί ότι «παίζει το ναζιστικό χαρτί» και προσθέτει: «Αν η ελληνική κυβέρνηση επιδιώκει να κερδίσει έδαφος με τέτοια ξεσπάσματα, θα είναι δύσκολο να κινητοποιήσει την πολιτική αλληλεγγύη της Ε.Ε.». Προσθέτει επίσης ότι «η Ελλάδα αντιμετωπίζει δύσκολες πολιτικές και κοινωνικές συγκρούσεις και για τον λόγο αυτό δεν αποτελεί έκπληξη η αναζήτηση αποδιοπομπαίων τράγων στο πρόσωπο της Ε.Ε., η οποία έχει επιβάλει σκληρά μέτρα λιτότητας στη χώρα».

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ο κ. Ακερμαν είπε ότι βρίσκεται στην Ελλάδα επειδή αγαπά τη χώρα και τον ωραίο καιρό της

Αυτη η δηλωση μου θυμιζει το πρωτο μισο μιας αλλης δηλωσης. Βρισκομουν ως προσκεκλημενος ομιλητης σε μια επιστημονικη ημεριδα στη Γερμανια το 2005. Στο επισημο δειπνο, μου ετυχε να ειμαι στο ιδιο τραπεζι με εναν μεγαλο καθηγητη απο το Μοναχο. Με ρωταει απο που ειμαι, και οταν ακουει Ελλαδα ο Βαυαρος λεει:

"Ah, ja, ja, Griechenland, πηγαινουμε στην Ελλαδα καθε χρονο. Πηγαινουμε γιατι αγαπαμε τη χωρα, μας αρεσει ο καιρος και ο ηλιος της, και για να δουμε τι εκαναν την προηγουμενη χρονια οι Ελληνες με τα λεφτα των φορολογουμενων μας. Επιδιορθωσαν κανενα δρομο η τα εκλεψαν???" :o

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πετσαλνικος κουτοπονηρος γλυφτης του Γιωργακη απο παλια, υπυργειο παιδειας.
Στο υπουργειο δικαιοσυνης δεχθηκε παραιτηση της Μπουρμπουλια ενω ειχε ασκηθει εναντιον της διωξη.
Παντα κυκλοφορουσε χωρις αποψη.Τωρα σαν προεδρος απεκτησε και αποψη, την πιο ηλιθια.
Αν και ρουμανο-βλαχος τοπαιξε ελληναρας !!

Ο Πετσαλνικος συμπεριφερθηκε - τηρουμενων των αναλογιων - σαν τον Κανταφι που κυρηξε τζιχαντ στην Ελβετια την περασμενη εβδομαδα. Η χρονικη συμπτωση με κανει να υποψιαζομαι οτι κατι υπηρχε στην Αφρικανικη σκονη που καλυψε την περιοχη.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Απόλυτε έμαθες για αντονιόνι??? :think: :think: :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Με μαύρη καπαρντίνα,μαύρο γυαλί και παγωμένο βλέμμα...στο Δημαρχείο της Αθήνας...διετέλεσε γάμο με το Λιλάκι!!!
και κουμπαρος ηταν η παπια τυπε?
βρηκα φωτο του γαμου :2funny:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    60,4 KB · Εμφανίσεις: 17

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom