Νέα

Γερμανοί: Φασίστες, Χαφιεδες, Απατεώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
φιργδιμηδη, μια απορια...

εργαζεσαι για την Ελληνικη κυβερνηση?

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
κάτσε ρε φίλε
το να λέει ότι οι έλληνες είμαστε αδελφές
οι κρητικοί δεν είναι άνθρωποι
και ότι δεν είχαμε ποτέ σοβαρή ιστορία
αυτό σε κάνει ελληνάρα και παράλογο αν απαντήσεις??
Χου ρε...

Εσύ δεν μας είπες ότι είσαι από την Κρήτη για να δείξεις ότι είσαι παληκάρι και εμείς όχι?

Να δω τι θα απαντήσεις τώρα...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Οι Ελληνάρες εδώ μέσα μου θυμίζουν την τσιγγάνα που ρίχνει κατάρες όταν ο περαστικός αρνείται να της δώσει λεφτά  :2funny:

Ο εγωισμός τους δεν θίγεται από το ότι σε δύο μήνες ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ να ξεπληρώσουμε τα 25 δις που χρωστάμε σε όσους ξένους σαν κορόιδα μας δάνειζαν τόσα χρόνια και επομένως έχουμε γίνει μπατιροξεφτίλες που κράζει όλη η Υφήλιος, ο εγωισμός τους θίγεται που κάποιοι αρνούνται να μας δανείσουν κι άλλα για να τα φάμε κι αυτά !!!   :headbang:  :headbang: :headbang:

Η επίκληση του αρχαίου ή πιο πρόσφατου ένδοξου παρελθόντος κατά τα άλλα με γεμίζει μόνο με ντροπή - για δες που φτάσαμε σήμερα  :'(

Για μια ακομη φορα. Ξερουμε τι εχουμε κανει λαθος. Εσεις ομως δεχεστε προσβολες απο ενα λαο με την ιστορια της γερμανιας? Με πολεμους, λογιστικες αλχημειες και αποικιοκρατια των φτωχωτερων κρατων της ΕΕ?

Δεν ειδα κανεναν εδω μεσα να μας πει τι ακριβως εκανε το Γερμανικο κρατος για να πληρει τις προυποθεσεις του Μααστριχτ και της ΟΝΕ. Εδω ακουμε για νοσοκομεια που μετατραπηκαν σε ΑΕ για να μην φαινονται τα χρεη τους στον κρατικο προυπολογισμο, εταιρειες που δημιουργηθηκαν για την διαχειριση των επιδοτησεων για την Α. Γερμανια, επανεκτιμησεις για τον χρυσο στα θησαυροφυλακεια κτλ...

Αν θελετε να ειστε σωστοι να λετε ολοι την αληθεια... Καραγκιοζηδες καθεστε και δεχεστε να μας προσβαλει η "ανωτερη φυλη" , καθεστε και κραζετε εμας τους ιδιους λες και δεν ξερουμε τι κανουμε λαθος, και δεν λετε κουβεντα για τα καμωματα της Γερμανιας και συμπεριφορες που ειναι στα ορια της νομιμοτητας. Ανθελληνες γαμημενοι κουβεντα δεν λετε για τους Γερμανους...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Χου ρε...

Εσύ δεν μας είπες ότι είσαι από την Κρήτη για να δείξεις ότι είσαι παληκάρι και εμείς όχι?

Να δω τι θα απαντήσεις τώρα...
εγώ είπα ότι είμαι από τη κρήτη γιατί από εκεί κατάγομαι εγώ και πολλές γενιές προγόνων μου
τώρα τις υποθέσεις για παλληκάρια κλπ είναι δικά σου εφευρήματα
πες τα στα γερμανικά ή στα γιουσουφίστικα που ξέρεις και δεν κατανοώ ούτε θέλω να μάθω

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Ναι στον τομεα υγειας. Δοκιμαζουν στον κωλο του καποτες για να δουν ποιες να προωθησουν στην νεολαια μας. Γι'αυτο ειναι στο αεροδρομιο τωρα. Ηταν εκτος εδρας. Δοκιμαζε γερμανικες καποτες πανω σε γερμανικους πουτσους.

Αμα δουλευουν για την ελληνικη κυβερνηση τετοια "δροσερα" αγορια, φαντασου τι μας περιμενει. Γαμημενε ανθελληνα. Μηπως ο παππους σου ηταν παιδι γερμανου στρατιωτη επι κατοχης?

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16

Κατα μία έννοια, ευρεία ή μη, ναι...

Αλλά και η καθαρίστρια στο υπουργείο για την κυβέρνηση εργάζεται.

Δεν θα σου πω παραπάνω.

Γνωρίζω όμως και λόγω θέσης και λόγω σπουδών αρκετά πράγματα που πολλοί απλά το παίζουν ιστορία δια ζώσης...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Γνωρίζω όμως και λόγω θέσης και λόγω σπουδών αρκετά πράγματα που πολλοί απλά το παίζουν ιστορία δια ζώσης...

Αυτα ειναι μαλακιες. Η ιστορια εχει παντα 2 οψεις. Αυτο ειναι ευρεως αποδεκτο. Το θεμα ειναι εσυ ποια πλευρα ενστερνιζεσαι.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

Δεν θα σου πω παραπάνω.

σιγά ρε μορφωμένε :2funny: :2funny: :2funny:
εμείς δεν έχουμε θέση και σπουδές???
και σε πληροφορώ για την αγγλική αυτοκρατορία (που όντως ήταν σπουδαία όσο και για την ρωμαϊκή) έχω κάνει τόσες μελέτες που δεν φαντάζεσαι
αλλά να λες ότι ο αλέξανδρος είναι της πλάκας τότε δεν θα έχεις περάσει από αγγλικά σοβαρά πανεπιστήμια

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

Δεν θα σου πω παραπάνω.

οχι ρε φιλε δε θελω λεπτομερειες, απλα τοσο μισος για την Ελλαδα και τον Ελληνισμο ουτε ο Τσαντ και ο χοντρο Θοδωρος  μαζι ναπουμε.....

Ευτυχως που σας πληρωνουμε δηλαδη για να στηριζετε τα εθνικα μας συμφεροντα!

παντως σεις που ειστε τοσο γατες και αποδεδειγμενα εφυεις σας δουλευουνε λιγακι οι ξενοι....

ε πως να το κανουμε, αμα δινεις κατι τις πρεπει να παρεις και κατι σαν ανταλλαγμα ετσι δε παει? Σεις ταχετε χαρισει ολα!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Sirtimid πες μας τωρα για ποιο λογο δεν πηρε ποτε η χωρα μας τις αποζημιωσεις που ορισαν τα δικαστηρια?
Μην κανεις την παπια. Αφου εισαι επιστημονας οπως λες, λυσε μας την απορια.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
τωρα ειναι πολυ απλα τα πραγματα....οποιου δεν του αρεσει εδω,με τη ταυτοτητα,την κανει για γερμανια και οπου αλλου θελει....αει σιχτιρ....

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Sirtimid πες μας τωρα για ποιο λογο δεν πηρε ποτε η χωρα μας τις αποζημιωσεις που ορισαν τα δικαστηρια?
Μην κανεις την παπια. Αφου εισαι επιστημονας οπως λες, λυσε μας την απορια.
να μας πει αφού είναι επιστήμονας και τι σημαίνει GERMANUS
να δούμε ποιός το έβγαλε και από πότε ισχύει

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Ναι στον τομεα υγειας. Δοκιμαζουν στον κωλο του καποτες για να δουν ποιες να προωθησουν στην νεολαια μας. Γι'αυτο ειναι στο αεροδρομιο τωρα. Ηταν εκτος εδρας. Δοκιμαζε γερμανικες καποτες πανω σε γερμανικους πουτσους.

Αμα δουλευουν για την ελληνικη κυβερνηση τετοια "δροσερα" αγορια, φαντασου τι μας περιμενει. Γαμημενε ανθελληνα. Μηπως ο παππους σου ηταν παιδι γερμανου στρατιωτη επι κατοχης?
Εγώ τουλάχιστον ΚΑΙ εργάζομαι για την πατρίδα μου ΚΑΙ τιμώ το ψωμί μου, να είσαι σιγουροτατος για αυτο.
Δεν το παίζω προκομένος από τον καναπε ... έχω δει ελληναραδες με κότερα, που όμως δεν αγαπούσαν την Ελλάδα αφού ήταν φοροφυγάδες, ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ... και μου το παίζουν και εθνικόφρονες εδώ μέσα...

Δεν σου επιτρέπω να με λες "ανθέλληνα" γιατί εγω επιβεβαιωμένα "ματωνω" για την πατρίδα μου ... εσύ τσουτσέκι τι έχεις κάνει για αυτή?
Δεν σου επιτρέπω να με λες "ανθέλληνα" γιατί ,απλά και μόνο, εγώ δεν ζω με εθνικιστικές αυταπατες...
Δεν σου επιτρέπω να με λες "ανθέλληνα" γιατί κάθε φορά που μαθαινεις για μενα χειροκροτείς...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
εγώ είπα ότι είμαι από τη κρήτη γιατί από εκεί κατάγομαι εγώ και πολλές γενιές προγόνων μου
τώρα τις υποθέσεις για παλληκάρια κλπ είναι δικά σου εφευρήματα
πες τα στα γερμανικά ή στα γιουσουφίστικα που ξέρεις και δεν κατανοώ ούτε θέλω να μάθω
Δεν είπες ρε ότι στην Κρήτη δεν γίναμε γιουσουφάκια???

[size=13pt]Φτου σου ρε ξεφτίλα Κρητικέ, παντελόνια δεν φοράς!!![/size]

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Δεν είπες ρε ότι στην Κρήτη δεν γίναμε γιουσουφάκια???

[size=13pt]Φτου σου ρε ξεφτίλα Κρητικέ, παντελόνια δεν φοράς!!![/size]
σου επιστρέφω επιστήμονα του κώλου τη προσβολή
και είπα ότι στην κρήτη δεν γίναμε ποτέ γιουσουφάκια
τώρα για τα παντελόνια στη γερμανία τα βρήκατε από τους ρωμαίους που σας είχαν σκίσει πρώτα τον πάτο
οπότε κλάψε...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δεν σου επιτρέπω να με λες "ανθέλληνα" γιατί κάθε φορά που μαθαινεις για μενα χειροκροτείς...
και σε στελνουνε ταξιδι με αεροπλανο της γραμμης που εχει και καθυστερηση?

Α ρε φουστη Βολταιρο τοχεις κανει πριβε το Φαλκον!!!! Μοναχοφαη!

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
οχι ρε φιλε δε θελω λεπτομερειες, απλα τοσο μισος για την Ελλαδα και τον Ελληνισμο ουτε ο Τσαντ και ο χοντρο Θοδωρος  μαζι ναπουμε.....

Ευτυχως που σας πληρωνουμε δηλαδη για να στηριζετε τα εθνικα μας συμφεροντα!

παντως σεις που ειστε τοσο γατες και αποδεδειγμενα εφυεις σας δουλευουνε λιγακι οι ξενοι....

ε πως να το κανουμε, αμα δινεις κατι τις πρεπει να παρεις και κατι σαν ανταλλαγμα ετσι δε παει? Σεις ταχετε χαρισει ολα!
Δεν μου λες ... ποιος μισεί περισσότερο την Ελλάδα, αυτός που στηλιτεύει τις κακές ελληνικές νοοτροπίες ή αυτός που πλουτίζει με το να το παίζει Έλληνας (π.χ. φοροαφυγάς, εθνικιστικές εκδόσεις κτλ) ?

Ή μάλλον πες μας ποιος την αγαπαέι περισσότερο?

Ποιος αγαπάει περισσότερο το παιδί του ... ο πατέρας που το μαλώνει στα λάθη του και το πιέζει να διαβάσει για να μορφωθεί ή ο πατέρας που λέει τον αχαίρευτο κανακάρη του να κοροιδεύει τα άλλα παιδιά και να είναι μάγκας στην μπάλα ... και ύστερα κλαίγεται ότι για την κατάντια του βλήματος που ανέθρεψε φταίει η κακουργα κοινωνία?

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
αυτό έγραφες πριν λίγα ποστ βρε ξεφτιλισμένο γιουσουφάκι
πως δεν είσαι ανθέλληνας???
Γιατι πρέπει να είμα ανθέλληνας για αυτό?

Γιατί πρέπει να είμαι ανθέλληνας επειδη δεν πιστεύω ότι ο Ελλην ούμπερ άλες???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom