Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
οκ εντάξειΣιγά την αυτοκρατορία του Αλεξάνδρου ρε βλήμα.
Τι να πουν κάποιοι άλλοι τότε ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ!!!
Αλλά τι λέω, από την Κρήτη δεν είσαι???
άντε γειά
οκ εντάξειΣιγά την αυτοκρατορία του Αλεξάνδρου ρε βλήμα.
Τι να πουν κάποιοι άλλοι τότε ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ!!!
Αλλά τι λέω, από την Κρήτη δεν είσαι???
Χου ρε...κάτσε ρε φίλε
το να λέει ότι οι έλληνες είμαστε αδελφές
οι κρητικοί δεν είναι άνθρωποι
και ότι δεν είχαμε ποτέ σοβαρή ιστορία
αυτό σε κάνει ελληνάρα και παράλογο αν απαντήσεις??
Οι Ελληνάρες εδώ μέσα μου θυμίζουν την τσιγγάνα που ρίχνει κατάρες όταν ο περαστικός αρνείται να της δώσει λεφτά
Ο εγωισμός τους δεν θίγεται από το ότι σε δύο μήνες ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ να ξεπληρώσουμε τα 25 δις που χρωστάμε σε όσους ξένους σαν κορόιδα μας δάνειζαν τόσα χρόνια και επομένως έχουμε γίνει μπατιροξεφτίλες που κράζει όλη η Υφήλιος, ο εγωισμός τους θίγεται που κάποιοι αρνούνται να μας δανείσουν κι άλλα για να τα φάμε κι αυτά !!!
Η επίκληση του αρχαίου ή πιο πρόσφατου ένδοξου παρελθόντος κατά τα άλλα με γεμίζει μόνο με ντροπή - για δες που φτάσαμε σήμερα :'(
εγώ είπα ότι είμαι από τη κρήτη γιατί από εκεί κατάγομαι εγώ και πολλές γενιές προγόνων μουΧου ρε...
Εσύ δεν μας είπες ότι είσαι από την Κρήτη για να δείξεις ότι είσαι παληκάρι και εμείς όχι?
Να δω τι θα απαντήσεις τώρα...
φιργδιμηδη, μια απορια...
εργαζεσαι για την Ελληνικη κυβερνηση?
Κατα μία έννοια, ευρεία ή μη, ναι...φιργδιμηδη, μια απορια...
εργαζεσαι για την Ελληνικη κυβερνηση?
Γνωρίζω όμως και λόγω θέσης και λόγω σπουδών αρκετά πράγματα που πολλοί απλά το παίζουν ιστορία δια ζώσης...
σιγά ρε μορφωμένεΚατα μία έννοια, ευρεία ή μη, ναι...
Αλλά και η καθαρίστρια στο υπουργείο για την κυβέρνηση εργάζεται.
Δεν θα σου πω παραπάνω.
Γνωρίζω όμως και λόγω θέσης και λόγω σπουδών αρκετά πράγματα που πολλοί απλά το παίζουν ιστορία δια ζώσης...
οχι ρε φιλε δε θελω λεπτομερειες, απλα τοσο μισος για την Ελλαδα και τον Ελληνισμο ουτε ο Τσαντ και ο χοντρο Θοδωρος μαζι ναπουμε.....Κατα μία έννοια, ευρεία ή μη, ναι...
Αλλά και η καθαρίστρια στο υπουργείο για την κυβέρνηση εργάζεται.
Δεν θα σου πω παραπάνω.
να μας πει αφού είναι επιστήμονας και τι σημαίνει GERMANUSSirtimid πες μας τωρα για ποιο λογο δεν πηρε ποτε η χωρα μας τις αποζημιωσεις που ορισαν τα δικαστηρια?
Μην κανεις την παπια. Αφου εισαι επιστημονας οπως λες, λυσε μας την απορια.
Εγώ τουλάχιστον ΚΑΙ εργάζομαι για την πατρίδα μου ΚΑΙ τιμώ το ψωμί μου, να είσαι σιγουροτατος για αυτο.Ναι στον τομεα υγειας. Δοκιμαζουν στον κωλο του καποτες για να δουν ποιες να προωθησουν στην νεολαια μας. Γι'αυτο ειναι στο αεροδρομιο τωρα. Ηταν εκτος εδρας. Δοκιμαζε γερμανικες καποτες πανω σε γερμανικους πουτσους.
Αμα δουλευουν για την ελληνικη κυβερνηση τετοια "δροσερα" αγορια, φαντασου τι μας περιμενει. Γαμημενε ανθελληνα. Μηπως ο παππους σου ηταν παιδι γερμανου στρατιωτη επι κατοχης?
Δεν είπες ρε ότι στην Κρήτη δεν γίναμε γιουσουφάκια???εγώ είπα ότι είμαι από τη κρήτη γιατί από εκεί κατάγομαι εγώ και πολλές γενιές προγόνων μου
τώρα τις υποθέσεις για παλληκάρια κλπ είναι δικά σου εφευρήματα
πες τα στα γερμανικά ή στα γιουσουφίστικα που ξέρεις και δεν κατανοώ ούτε θέλω να μάθω
σου επιστρέφω επιστήμονα του κώλου τη προσβολήΔεν είπες ρε ότι στην Κρήτη δεν γίναμε γιουσουφάκια???
[size=13pt]Φτου σου ρε ξεφτίλα Κρητικέ, παντελόνια δεν φοράς!!![/size]
και σε στελνουνε ταξιδι με αεροπλανο της γραμμης που εχει και καθυστερηση?Δεν σου επιτρέπω να με λες "ανθέλληνα" γιατί κάθε φορά που μαθαινεις για μενα χειροκροτείς...
Δεν μου λες ... ποιος μισεί περισσότερο την Ελλάδα, αυτός που στηλιτεύει τις κακές ελληνικές νοοτροπίες ή αυτός που πλουτίζει με το να το παίζει Έλληνας (π.χ. φοροαφυγάς, εθνικιστικές εκδόσεις κτλ) ?οχι ρε φιλε δε θελω λεπτομερειες, απλα τοσο μισος για την Ελλαδα και τον Ελληνισμο ουτε ο Τσαντ και ο χοντρο Θοδωρος μαζι ναπουμε.....
Ευτυχως που σας πληρωνουμε δηλαδη για να στηριζετε τα εθνικα μας συμφεροντα!
παντως σεις που ειστε τοσο γατες και αποδεδειγμενα εφυεις σας δουλευουνε λιγακι οι ξενοι....
ε πως να το κανουμε, αμα δινεις κατι τις πρεπει να παρεις και κατι σαν ανταλλαγμα ετσι δε παει? Σεις ταχετε χαρισει ολα!
αυτό έγραφες πριν λίγα ποστ βρε ξεφτιλισμένο γιουσουφάκιΟ Έλληνας είναι ξεφτιλισμένο ον απόλυτα...
Γιατι πρέπει να είμα ανθέλληνας για αυτό?αυτό έγραφες πριν λίγα ποστ βρε ξεφτιλισμένο γιουσουφάκι
πως δεν είσαι ανθέλληνας???