Νέα

Γερμανοί: Φασίστες, Χαφιεδες, Απατεώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Έτσι ακριβώς ... και ο Έλληνας είναι η μεγαλύτερη αδερφή της Ευρώπης, μονίμως κλαίγεται σαν την γυναικούλα...
μιλάς για τους γραικύλους
γιατί ο Έλληνας ούτε αδελφή είναι
και γαμεί
και δέρνει

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δάσκαλε, ρίξε ένα translation γιατί έχουν δύσκολη γλώσσα οι άτιμοι...
Λες να αρχίσω να δίνω ιδιαίτερα?

Γιατί όχι, άλλωστε χρήσιμα θα είναι γιατί σύντομα οι ανακοινώσεις των Υπουργείων Οικονομικών και Οικονομίας θα βγαίνουν στα Γερμανικά.

Να καταλάβουμε επιτέλους τι θα κάνουμε και με τις αποδείξεις, όχι τίποτα άλλο.

BTW, το taxis άνοιξε? Από την 1η του μήνα καταθέτουμε φορολογικές δηλώσεις λέει.

Γερμανικό software θα είναι για αυτό δεν δουλεύει. Αυτή την μαλακία το SAP θα έχουν βάλει.

:dancing:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
:thumbsup:

Δάσκαλε, ρίξε ένα translation γιατί έχουν δύσκολη γλώσσα οι άτιμοι...
Εμείς θα συνεχίσουμε να βαδίζουν, αν όλα πέφτει σε κομμάτια, γιατί η Γερμανία είναι η δική μας σήμερα, και αύριο ολόκληρο τον κόσμο.

Για παράπονα αποτανθείτε στο Google που έβαλε Γερμαναρά προγραμματιστή να του φτιάξει το translator  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.329
Πόντοι
506
Ο μεγαλύτερος πούστης είναι αυτός που έχει υιοθετήσει το δόγμα "για όλα φταίνε οι άλλοι"...
Διότι οι πραγματικοί άνδρες αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και δεν κλαίγονται σαν πουστρίτσες...

Ε, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ...Αυτό που λες το κάνουν οι ΦΑΣΙΣΤΟΦΥΡΕΡ...Για ΟΛΑ τα δεινά της ΕΕ φταίει η Ελλαδίτσα...Αυτοί το ξεκίνησαν...Ακριβώς σαν το θείο...ε??

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Έτσι ακριβώς ... και ο Έλληνας είναι η μεγαλύτερη αδερφή της Ευρώπης, μονίμως κλαίγεται σαν την γυναικούλα...
ΦΙΡΓΙΜΙΔΗ σε εχω για πρωϊνο ρε!

δυο προτασεις εκανα στο bou.tv  και συνταραχθηκε συσσωμη η Γερμανικη κυβερνηση! Αρον αρον τρεχουνε τωρα να μας δωσουνε λεφτα!

Να χεσω ρε τα πτυχια σου και τις μενσες σου!

αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
...Και συ ΜΗ συγχέεις τον αριθμό των πατεντών με την ποιότητα...Γιατί άλλο να κάνεις πατέντα για πυρηνοκίνητο ποδήλατο και άλλο για ομπρέλα που ανοίγει ανάποδα...Ο αριθμός ΔΕ λέει και πολλά..Αυτό που μετράει είναι τι πατεντάρεις και πόσο πρωτοποριακό και σπουδαίο είναι...Άλλωστε τα στοιχεία μου ΔΕ δείχνουν μόνο βασική έρευνα, αλλά και εφαρμοσμένη...
Ναι ναι ... οι Ιάπωνες και οι Αμερικάνοι έχουν ανώτερη ποιότητα από τους Γερμανούς, το ακούσαμε και αυτό...

Οι Ιάπωνες οι πρώτοι μεγαλοι αντιγραφείς της υφηλίου και μάλιστα κακοί αντιγραφεις αφού ξεκίνησαν με τους Αμερικανούς.

Και οι Γερμανοί, τι σπουδαίο οι καημένοι ανακαλύψαν ... μηπως την κβαντική θεωρία, μηπως την σχετικότητα, το αυτοκίνητο, τον πύραυλο ... τίποτα οι ηλίθιοι!!!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ναι ναι ... οι Ιάπωνες και οι Αμερικάνοι έχουν ανώτερη ποιότητα από τους Γερμανούς, το ακούσαμε και αυτό...

Οι Ιάπωνες οι πρώτοι μεγαλοι αντιγραφείς της υφηλίου και μάλιστα κακοί αντιγραφεις αφού ξεκίνησαν με τους Αμερικανούς.

Και οι Γερμανοί, τι σπουδαίο οι καημένοι ανακαλύψαν ... μηπως την κβαντική θεωρία, μηπως την σχετικότητα, το αυτοκίνητο, τον πύραυλο ... τίποτα οι ηλίθιοι!!!
και τα βριιιιιιιλ τα ουφο ειχανε ανακαλυψει απο το 40!!

χαχαχαχααχαχαχα

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
εγώ ξέρω ότι στην Κρήτη όποιον πούστη Γερμανό είδαμε τον ξεκωλιάσαμε

Συνημμένα

• poster.jpg
    poster.jpg
    20,4 KB · Εμφανίσεις: 16

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Είμαι μακράν καλός και ανάμεσα και στους καλούς, όχι μόνο μεταξύ σας...

Βρες μου τώρα ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ για τις πολεμικές αποζημιώσεις μετά τον Β΄ΠΠ??? :2funny:

Προσεξε μην σου μπει το καλαμι που εχεις καβαλησει στον κωλο....
Αμα θελω να βρω πληροφοριες υπαρχουν και οι βιβλιοθηκες, συμβατικες και ηλεκτρονικες. Δεν περιμενα να ενημερωθω απο wikipedia.
Μονο και μονο που απαντας επιλεκτικα στα ποστ μου, δειχνει ποσο κολλημενος εισαι.

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.329
Πόντοι
506

...Μήπως τα στρατόπεδα συγκέντρωσης?? Την ανθρώπινη στείρωση ίσως?? Το Ναζισμό?? Το Δόγμα του Ζωτικού Χώρου (εφαρμοσμένη έρευνα)...α ξέχασα το Blitzkrieg...Και το πώς ένας Αυστριακός, παρανοϊκός, ασήμαντος δεκανέας μπορεί να προκαλέσει έναν ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πόλεμο...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Θυμαστε τι κανατε και με τη Heineken??? Ολο λογια ειστε... σε κουβεντα να βρισκομαστε...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
...Μήπως τα στρατόπεδα συγκέντρωσης?? Την ανθρώπινη στείρωση ίσως?? Το Ναζισμό?? Το Δόγμα του Ζωτικού Χώρου (εφαρμοσμένη έρευνα)...α ξέχασα το Blitzkrieg...Και το πώς ένας Αυστριακός, παρανοϊκός, ασήμαντος δεκανέας μπορεί να προκαλέσει έναν ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πόλεμο...
Εσυ το ξερεις οτι οι Κιςς ειναι Ναζι??

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Πες αλευρι......ο Αινσταιν για τους γερμανους ηταν συμπατριωτης τους ή κωλο-εβραιος? Για απαντησε μου? Για να ξερουμε ποια εθνικοτητα να ευχαριστουμε....

Επειδη εισαι κολλημενος...πες μας τι αλχημειες εκανε η Γερμανια για να πληρει τους ορους του Μααστριχτ.
Δεν ειδα κανεναν Γερμανοφιλο εδω μεσα να μας πει τι ακριβως εκανε το Γερμανικο κρατος για να πληρει τις προυποθεσεις του Μααστριχτ και της ΟΝΕ. Εδω ακουμε για νοσοκομεια που μετατραπηκαν σε ΑΕ για να μην φαινονται τα χρεη τους στον κρατικο προυπολογισμο, εταιρειες που δημιουργηθηκαν για την διαχειριση των επιδοτησεων για την Α. Γερμανια, επανεκτιμησεις για τον χρυσο στα θησαυροφυλακεια κτλ...

Αν θελετε να ειστε σωστοι να λετε ολοι την αληθεια... Καραγκιοζηδες καθεστε και δεχεστε να μας προσβαλει η "ανωτερη αρεια φυλη" , καθεστε και κραζετε εμας τους ιδιους λες και δεν ξερουμε τι κανουμε λαθος, και δεν λετε κουβεντα για τα καμωματα της Γερμανιας και συμπεριφορες που ειναι στα ορια της νομιμοτητας. Ανθελληνες γαμημενοι κουβεντα δεν λετε για τους Γερμανους....

Γαμω την ημιμαθεια μας εδω μεσα....

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Αντιγράφω από απάντηση που δόθηκε από περιοδικό του Ν.Πιερίας

Markwort, αρχισυντάκτη του περιοδικού Focus
Το εξώφυλλο του περιοδικού σας (αριστερά) είναι κακόγουστο και χυδαίο. Ανησυχείτε για τα «φράγκα» σας και αυτό δεν σας εμποδίζει να προσβάλλετε την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας.
Πολιτισμός κ. Markwort είναι το εξώφυλλο του περιοδικού της ομάδας μας (δεξιά). Πολιτισμός είναι ο Σάτυρος του Αρχαιολογικού Μουσείο Αθηνών. Ελπίζουμε να τον γνωρίζετε.
Η σημερινή έκδοση του περιοδικού μας και η παρουσία του Σατύρου είναι αφιερωμένη σε εσάς, στους συνεργάτες σας και στο έγκυρο περιοδικό σας!

Ας σταθούμε όμως στα «φράγκα» γιατί, από όλα όσα γράφετε, αυτά και μόνο φαίνεται να σας ενδιαφέρουν.
Λέμε λοιπόν: ας πληρώσει η Γερμανία τις αποζημιώσεις για τα εγκλήματα που έγιναν στην Ελλάδα στη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, ας επιστρέψει το χρυσό που υφάρπαξε από τη χώρα μου και τότε θα δούμε ποιος χρωστάει ποιόν! Όσο για τους απατεώνες, σας συμβουλεύουμε να τους ψάξετε στις φυλακές του Μονάχου. Απάτη δεν γίνεται μόνο με έναν. Χρειάζονται τουλάχιστον δύο! Το όνομα SIEMENS, das "Flaggschiff" Deutschlands και οι δωροδοκίες, σας θυμίζουν τίποτα;

Η πρέπει να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας για τα υποβρύχια designed in Germany που "μπατάρουν" στου Σκαραμαγκά και τα τανκ που δεν δέχεται να "ψωνίσει" η Ελλάδα από τη χώρα σας; Η μήπως δεν γνωρίζατε πως η Γερμανία έχει μεταβληθεί τα τελευταία χρόνια στο μεγαλύτερο προμηθευτή οπλικών συστημάτων της Ελλάδας και πιέζει ασφυκτικά με κάθε τρόπο τη χώρα μου να αγοράσει το Eurofighter;

Δε φταίτε όμως εσείς. Φταίει ο Έλληνας πολίτης που ανέχεται προσβολές σαν τη δική σας αλλά και την ανεπάρκεια των πολιτικών, που κακώς επέλεξε να τον κυβερνούν!
Φιλικά
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Συνημμένα

• image001.jpg
    image001.jpg
    71,7 KB · Εμφανίσεις: 14

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Προσεξε μην σου μπει το καλαμι που εχεις καβαλησει στον κωλο....
Αμα θελω να βρω πληροφοριες υπαρχουν και οι βιβλιοθηκες, συμβατικες και ηλεκτρονικες. Δεν περιμενα να ενημερωθω απο wikipedia.
Μονο και μονο που απαντας επιλεκτικα στα ποστ μου, δειχνει ποσο κολλημενος εισαι.
Ρε βλήμα έχουμε και δουλειές...
Σε αεροδρόμιο είμαι και έχει καθυστέρηση, πάλι καλά...

Τελικά τι έγινε με τις αποζημιώσεις???

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Πες αλευρι......ο Αινσταιν για τους γερμανους ηταν συμπατριωτης τους ή κωλο-εβραιος? Για απαντησε μου? Για να ξερουμε ποια εθνικοτητα να ευχαριστουμε....

Επειδη εισαι κολλημενος...πες μας τι αλχημειες εκανε η Γερμανια για να πληρει τους ορους του Μααστριχτ.
Η εθνικότητα του Αινστάιν είναι γνωστή στους πάντες, δεν καταλαβαίνω τα συνεχώς άστοχα μυνήματα σου...

Να μου έλεγες του Φον Μπράουν θα σε θεωρούσα ψαγμένο...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
μιλάς για τους γραικύλους
γιατί ο Έλληνας ούτε αδελφή είναι
και γαμεί
και δέρνει
Ααα ναι ... εγώ έχω ακριβώς την αντίθετη άποψη.
Ο Έλληνας είναι ξεφτιλισμένο ον απόλυτα...

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.329
Πόντοι
506
Εσυ το ξερεις οτι οι Κιςς ειναι Ναζι??

...Γιατί ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΕ μου λες πράγματα που ΔΕΝ κατέχεις?? το double S με μορφή κεραυνού στο logo του συγκροτήματος συμβολίζει τη δύναμη της μουσικής που ξεκίνησαν να παίζουν το 1973...Η μητέρα του αρχηγού Gene Simmons (πραγματικό όνομα Cheim Witz) ήταν τρόφιμη στρατοπέδου συγκέντρωσης (ως Εβραία)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom