Άμα τώρα πάρουμε τα αρχίδια μου φταίνε αυτοί πάλι...Αντιγράφω από απάντηση που δόθηκε από περιοδικό του Ν.Πιερίας
Markwort, αρχισυντάκτη του περιοδικού Focus
Το εξώφυλλο του περιοδικού σας (αριστερά) είναι κακόγουστο και χυδαίο. Ανησυχείτε για τα «φράγκα» σας και αυτό δεν σας εμποδίζει να προσβάλλετε την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας.
Πολιτισμός κ. Markwort είναι το εξώφυλλο του περιοδικού της ομάδας μας (δεξιά). Πολιτισμός είναι ο Σάτυρος του Αρχαιολογικού Μουσείο Αθηνών. Ελπίζουμε να τον γνωρίζετε.
Η σημερινή έκδοση του περιοδικού μας και η παρουσία του Σατύρου είναι αφιερωμένη σε εσάς, στους συνεργάτες σας και στο έγκυρο περιοδικό σας!
Ας σταθούμε όμως στα «φράγκα» γιατί, από όλα όσα γράφετε, αυτά και μόνο φαίνεται να σας ενδιαφέρουν.
Λέμε λοιπόν: ας πληρώσει η Γερμανία τις αποζημιώσεις για τα εγκλήματα που έγιναν στην Ελλάδα στη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, ας επιστρέψει το χρυσό που υφάρπαξε από τη χώρα μου και τότε θα δούμε ποιος χρωστάει ποιόν! Όσο για τους απατεώνες, σας συμβουλεύουμε να τους ψάξετε στις φυλακές του Μονάχου. Απάτη δεν γίνεται μόνο με έναν. Χρειάζονται τουλάχιστον δύο! Το όνομα SIEMENS, das "Flaggschiff" Deutschlands και οι δωροδοκίες, σας θυμίζουν τίποτα;
Η πρέπει να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας για τα υποβρύχια designed in Germany που "μπατάρουν" στου Σκαραμαγκά και τα τανκ που δεν δέχεται να "ψωνίσει" η Ελλάδα από τη χώρα σας; Η μήπως δεν γνωρίζατε πως η Γερμανία έχει μεταβληθεί τα τελευταία χρόνια στο μεγαλύτερο προμηθευτή οπλικών συστημάτων της Ελλάδας και πιέζει ασφυκτικά με κάθε τρόπο τη χώρα μου να αγοράσει το Eurofighter;
Δε φταίτε όμως εσείς. Φταίει ο Έλληνας πολίτης που ανέχεται προσβολές σαν τη δική σας αλλά και την ανεπάρκεια των πολιτικών, που κακώς επέλεξε να τον κυβερνούν!
Φιλικά
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γερμανοί: Φασίστες, Χαφιεδες, Απατεώνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Η εθνικότητα μου είναι ελληνική, η νοοτροπία μου όχι ... προφανώς!εσύ είσαι Έλληνας ή Γερμανός ή τι άλλο??
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Να μου έλεγες του Φον Μπράουν θα σε θεωρούσα ψαγμένο...
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
άμα έχεις εθνικότητα ελληνική και λες ότι οι έλληνες είναι αδελφέςΗ εθνικότητα μου είναι ελληνική, η νοοτροπία μου όχι ... προφανώς!
τότε έχεις θέμα
Αυτοί ποστάρουν σε άλλα τόπικ...Ακομα περιμενω σχολια απο τους ανθελληνες του φορουμ....
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.329
- Πόντοι
- 506
εσύ είσαι Έλληνας ή Γερμανός ή τι άλλο??
...Έχει πολλά ΓΕΡΜΑΝΟΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ το site...
Ναι έχω ... το ξέρω ότι με παίρνει και μένα η μπαλά παρά ττην διαφορετική νοοτροπία μου.άμα έχεις εθνικότητα ελληνική και λες ότι οι έλληνες είναι αδελφές
τότε έχεις θέμα
Λούζομαι δυστυχώς και αυτά που όχι μονο δεν φταίω, αλλά και κατακρίνω απλά λόγω της εθνικότητας μου...
... και ιταλογιουσουφάκια, και αγγλοσουφάκια και δανοσουφάκια και ότι θες είμαι αρκεί να είναι ΛΟΓΙΚΟ....Έχει πολλά ΓΕΡΜΑΝΟΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ το site...
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
σόρρυ εγώ είμαι από την κρήτη και δεν γίναμε ποτέ γιουσουφάκια κανενός πούστη ξένου... και ιταλογιουσουφάκια, και αγγλοσουφάκια και δανοσουφάκια και ότι θες είμαι αρκεί να είναι ΛΟΓΙΚΟ.
Αααα ... πες τοση ώρα και νόμιζα ότι είσαι άνθρωπος!!!σόρρυ εγώ είμαι από την κρήτη και δεν γίναμε ποτέ γιουσουφάκια κανενός πούστη ξένου
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
καλά άντε γειά και αν κατέβεις στη κρήτη πρόσεξε τα κρικριΑααα ... πες τοση ώρα και νόμιζα ότι είσαι άνθρωπος!!!
Τι έγινε η ορθογραφία, πήγε περίπατο?Αχαχαχαχαχαχαχα, ρε Φύρδην Μίγδην, με αυτοσαρκασμό την χάσαν και την αυτοκρατορία;
Και η BMW με αυτοσαρκασμό αγόρασε την Rover.
Τι λες ρε πένσα;;;
Δεν πας εκείνο το διηπειρωτικό ταξιδάκι γιατί χάνεις λάδεια;
Εδώ οι Έλληνες καμαρώνουνε για μικρές αυτοκρατορίες του κάποτε, τι να πουνε τότε και οι Αγγλοι για την ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ του πρόσφατος παρελθόντος...
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ρε βλήμα έχουμε και δουλειές...
Σε αεροδρόμιο είμαι και έχει καθυστέρηση, πάλι καλά...
Τελικά τι έγινε με τις αποζημιώσεις???
Για τις αποζημιωσεις τα εχουν πει αλλοι. Τα δικαστηρια που τις επιδικασαν ηταν για τον πουτσο ε?
Και παλι αποφευγεις να μιλησεις για τις αλχημειες της γερμανιας.... γιατι αραγε?
Βλημα ειναι αυτος που σου εδωσε τετοια ανατροφη. Οχι ενας ανθρωπος που δεν γνωριζεις καν.
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
... και ιταλογιουσουφάκια, και αγγλοσουφάκια και δανοσουφάκια και ότι θες είμαι αρκεί να είναι ΛΟΓΙΚΟ.
Ας μιλησουμε για αυτο που εσυ θεωρεις λογικη. Πες μας ενυδρειο εχεις?
spermsprayer
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Οι Ελληνάρες εδώ μέσα μου θυμίζουν την τσιγγάνα που ρίχνει κατάρες όταν ο περαστικός αρνείται να της δώσει λεφτά
Ο εγωισμός τους δεν θίγεται από το ότι σε δύο μήνες ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ να ξεπληρώσουμε τα 25 δις που χρωστάμε σε όσους ξένους σαν κορόιδα μας δάνειζαν τόσα χρόνια και επομένως έχουμε γίνει μπατιροξεφτίλες που κράζει όλη η Υφήλιος, ο εγωισμός τους θίγεται που κάποιοι αρνούνται να μας δανείσουν κι άλλα για να τα φάμε κι αυτά !!!
Η επίκληση του αρχαίου ή πιο πρόσφατου ένδοξου παρελθόντος κατά τα άλλα με γεμίζει μόνο με ντροπή - για δες που φτάσαμε σήμερα :'(
ΟΧΙ ... ξέρω είμαι πούστης!!!Ας μιλησουμε για αυτο που εσυ θεωρεις λογικη. Πες μας ενυδρειο εχεις?
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
κάτσε ρε φίλεΟι Ελληνάρες εδώ μέσα μου θυμίζουν την τσιγγάνα που ρίχνει κατάρες όταν ο περαστικός αρνείται να της δώσει λεφτά
Ο εγωισμός τους δεν θίγεται από το ότι σε δύο μήνες ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ να ξεπληρώσουμε τα 25 δις που χρωστάμε σε όσους ξένους σαν κορόιδα μας δάνειζαν τόσα χρόνια και επομένως έχουμε γίνει μπατιροξεφτίλες που κράζει όλη η Υφήλιος, ο εγωισμός τους θίγεται που κάποιοι αρνούνται να μας δανείσουν κι άλλα για να τα φάμε κι αυτά !!!
Η επίκληση του αρχαίου ή πιο πρόσφατου ένδοξου παρελθόντος κατά τα άλλα με γεμίζει μόνο με ντροπή - για δες που φτάσαμε σήμερα :'(
το να λέει ότι οι έλληνες είμαστε αδελφές
οι κρητικοί δεν είναι άνθρωποι
και ότι δεν είχαμε ποτέ σοβαρή ιστορία
αυτό σε κάνει ελληνάρα και παράλογο αν απαντήσεις??
Σιγά την αυτοκρατορία του Αλεξάνδρου ρε βλήμα.τι λες βρε αγράμματε φασίστα
μικρές αυτοκρατορίες
έχεις δει πόση την είχε ο Αλέξανδρος και μιλάς κι από πάνω
Τι να πουν κάποιοι άλλοι τότε ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ!!!
Αλλά τι λέω, από την Κρήτη δεν είσαι???
Και οι Ιταλοί διακιούνται κάτι από την εποχή του Ιουστινιανου...Τα δικαιουμαστε ναι ή οχι? Στα αρχιδια μας αν τα εχουν ή οχι. Οπως αυτοι απαιτουν να πεθανουμε της πεινας ετσι και εμεις θα πρεπει να απαιτουμε τις αποζημιωσεις που επιδικαστηκαν υπερ μας.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις