Νέα

Γερμανοί: Φασίστες, Χαφιεδες, Απατεώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τελικά εκείνο το αρθράκι τι λέει, θα μου πει κανείς?  :2funny:

Επισκέπτης
Μωρη παπια την κορμαρα σου εχεις βαλει στο Αβαταρ σου? Φανταζομαι πως θα ειναι η μαπα σου για την κρυβεις. :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑ Καλως τον πουστρακο!
Αυτη κορμαρα μου εχει τρελανει ομως την μανα σου!
Μπασταρδε πες μας για τους Εβραιους παλι τωρα που ειναι εδω ο πλε να σε περασει και αυτος ενα μανικι

ΥΓ.Αποδεκτηκες τελικα οτι σου αρεσε ο προσφατος βιασμος σου?

Ed

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παίδες...έτσι από περιέργεια..αντί να βρίζεστε όλοι οι σούπερ γαμίκουλες εδώ μέσα γιατί δεν κάνετε μία ωραία κουβέντα για αυτά που πόσταρε ο άλλος? Το βρισίδι καλά πάει αλλά επί της ουσίας τίποτα.

Επισκέπτης
τελικά εκείνο το αρθράκι τι λέει, θα μου πει κανείς?  :2funny:
index.php

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αν ειστε μαγκες διεκδικειστε αυτα που πηραμε..... Δεν μπορειτε..... δεν μπορειτε!  :grin:

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.323
Πόντοι
506
καλααααα..
βολεψου τωρα με τα λεοπαρντ & οταν ξαναρθει ο χοντρος στην εξουσια κανε κανα τσιμπουκακι στον πουτιν να σου τα δωσει..

...Εσύ σε ποιον ΦΑΣΙΣΤΑ έκανες τσιμπούκι και σουδωσε τα ΣΑΒΟΥΡΟLeopard ρε ΜΑΛΑΚΑ? ΔΕΝ πας να πάρεις και τα υποβρύχια που (τον παίρνουν και) γέρνουν??

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.323
Πόντοι
506
Ο Χιτλερ ανελαβε την καγκελαρια του Ραιχ την 30.01.1933. ΚΑΜΜΙΑ σχεση με την σημερινη ημερομηνια.

Καλά...άσε μην ασχολείσαι...Τον έχει χτυπήσει η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΧΑΦΙΕΔΙΚΗ ΓερμανοΜΑΛΑΚΙΑ...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑ Καλως τον πουστρακο!
Αυτη κορμαρα μου εχει τρελανει ομως την μανα σου!
Μπασταρδε πες μας για τους Εβραιους παλι τωρα που ειναι εδω ο πλε να σε περασει και αυτος ενα μανικι

ΥΓ.Αποδεκτηκες τελικα οτι σου αρεσε ο προσφατος βιασμος σου?

Σαπιοκοιλιας    χα χα χα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και πουσε κοκοβιε. ασε τις μανες στην ακρη. Απο το πληκτρολογιο μπορω και εγω να ριξω απειρα πηδηματα.

Επισκέπτης
γαμω την μανα τους τοτε
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Οχι μονο ολο το κωλοδακτυλο της Αφροδιτης θα φανε αλλα και fisting στο κωλορακι τους με το χερακι της :boobies: :boobies:
ετσιιιιιιιιιιιι..
μην τους ξαναδεχτειτε στο νησι & αρχιστε να τρωτε βελανιδια πουστρακο..
μετα απο τους πακιστανους,τους αφγανους & τους λοιπους κακομοιρηδες του πλανητη,τωρα τα βαλατε & με τους παππουδες σας..
ποσο ζωα εισαστε τελικα???

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αν ειστε μαγκες διεκδικειστε αυτα που πηραμε..... Δεν μπορειτε..... δεν μπορειτε!  :grin:
Κλάαααααααααααααααααάψε Γερμαναρά, ενα χρόνο να σταματήσουμε να αγοράζουμε τις μπακατέλες που αποκαλείτε αυτοκίνητα ΠΙΠΕΣ θα μας πάρετε  :tits2: :2funny: :tits2: :2funny: :tits2: :2funny: :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom