Δεν ειμαι αρνητης. Καμμια σχεση. Δεν ειμαι κατα των εμβολιων. Απλα για το συγκεκριμενο εχω τις επιφυλαξεις μου. Σε ολα τα υπολοιπα σχεδον, βαζεις ενα και τελειωσε. Τωρα βαζεις 1,2,3,4 μεθαυριο 5,6,7 επειδη το ειπε ποιος; ενας τυπος με ασπεργκερ που ειναι στην κορυφη της πυραμιδας; Γουάι
Ρε συ να σου πω,αρχικά πήγα να κάνω διάλογο μαζι σου όμορφα και ήρεμα και μόλις πέταξε μια μαλακια ο κλώνος ο Έλβις ,ετρεξες να συμπληρώσεις...Εκει ξενερώσά και άρχισα να σε τρολαρω και εγώ.. όσο για τα εμβόλια ,είναι τόσο μικρές οι δόσεις κάθε φορά και αυτό διότι πάνε συντηρητικά εφόσον δεν έχει κλινικές δοκιμές 5ετιας και,όπως τα γνωστά εμβόλια,το οποίο δεν μου λέει και τπτ,τόσα δις ανθρώπων εμβολιασμενοι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, μια χαρά ανεκτικότητα είχαν.
Ενμερωτικά και μου το είπε πελάτης μου ιατρός αυτό, το εμβόλιο πχ της ιλαράς που κάνουμε πιτσιρίκια, σε θέμα παρενεργειών είναι το 2πλασιο απ ότι τά εμβόλια κοβιντ που γίνονται ανά δόσεις.. Σε πληροφορώ ,σε καθε εμβόλιο μικρή εγώ, ανέβαζα πυρετό και εξανθήματα (είμαι γενικά αλλεργικό άτομο),και στα 2 εμβόλια Pfizer,δεν έπαθα τπτ πέραν πόνο στο χέρι..!Τεσπα, ο καθένας ας κάνει ότι τον φωτίσει ο Θεός και τό μυαλό του.