Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Το ελεγε και αυτηΤυπε ανέβασε βιντεάκι, όταν είμασταν φυλακισμένοι,
επενδυτές θετικοί στο χτικιό σουλατσαριζαν ανεξέλεγκτοι..
Το ελεγε και αυτηΤυπε ανέβασε βιντεάκι, όταν είμασταν φυλακισμένοι,
επενδυτές θετικοί στο χτικιό σουλατσαριζαν ανεξέλεγκτοι..
Ας τον να το χαρείθα το βαλεις πολλες φορες ακομα? νταξει το ειδαμε
Τυπε ήσουν στην παρεα;??Όπως είπε ο γιατρός του, ο Γιώργος Τράγκας :
«Ήταν μία παρέα δημοσιογράφων που κόλλησαν. Και μετά γελάγανε. Το πήραν αστεία! Την ημέρα που νόσησε, με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε εάν πρέπει να πάρουμε μονοκλωνικά. Επιπολαιότητες ανθρώπων που δεν είχαν συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα. Το περιβάλλον φταίει που δεν πίστευε στον κορωνοϊό»
Δυστυχώς φίλε κανένα μάθημα δεν θα παρουν.ο Τραγκας ηταν αρνητης του κορωνοϊου,υπαρχει βιντεο που το δηλωνει. Η μαλακια ειναι οτι υπαρχουν πολλοι πανηλιθιοι στη χωρα μας που ακουνε και συμβουλευονται τους Τραγκες. Ας παρουν ενα μαθημα με τον θανατο του,μπας και συνελθουν.
Εχουνε κανει κατι παππουδια 80 χρονων αστρα ζενεκα και ο Μακης ο Κουτσοσταματης 40 χρονων διαβασε στο fb απο αρθρο του κουρεα του Βαγγελη για παρενεργειες και φοβαται μην του βαλουν και
κανα τσιπακι.
τύπε πρεπει να τον αγαπούσες πολυ τον μπαρμπα. κληρονομιά παιζεις καθολου η’ στην απεξω;επιτελους αδειασε κρεβατι!!!!!!
ενας ακομα ψεκας που στα δυσκολα ετρεξε στο νοσοκομειο για να αντιμετωπισει μια απλη γριπουλα και κατασπαταλησε δημοσιους πορους!!!!
υγ : εψες πεθανε και ο ψεκας ο συγγενης μου....εγινε συννεφακι....πλεον καθε φορα που βρεχει θα τους θυμαμαι...δεν θα ειναι βροχη, απλα θα μας ψεκαζουν απο εκει ψηλα...
θεος σχωρεστον τυπε....επελεξε να πεθανει ως ανθρωπος των σπηλαιων, παρολο που εχουν περασει χιλιαδες χρονια απο τοτε...μονο και μονο για αυτο, αξιζει τον απεριοριστο σεβασμο μας...Τυπε ήσουν στην παρεα;??
τι μπαρμπας...50κατι χρονων ηταν...σαν τον αθηναιο...τύπε πρεπει να τον αγαπούσες πολυ τον μπαρμπα. κληρονομιά παιζεις καθολου η’ στην απεξω;
ειπε ο Εισαγγελατος τυπε , ανεμβολιαστη ...για τη ροζιτα σωκου γιατι κανενα μμε δεν λεει αν ηταν εμβολιασμενη?
η ροζιτα ηταν 150 ετων τυπε...τι να την κανει το εμβολιο σε αυτη την ηλικια????για τη ροζιτα σωκου γιατι κανενα μμε δεν λεει αν ηταν εμβολιασμενη?
ο Τραγκας ηταν αρνητης του κορωνοϊου,υπαρχει βιντεο που το δηλωνει. Η μαλακια ειναι οτι υπαρχουν πολλοι πανηλιθιοι στη χωρα μας που ακουνε και συμβουλευονται τους Τραγκες. Ας παρουν ενα μαθημα με τον θανατο του,μπας και συνελθουν.
Εχουνε κανει κατι παππουδια 80 χρονων αστρα ζενεκα και ο Μακης ο Κουτσοσταματης 40 χρονων διαβασε στο fb απο αρθρο του κουρεα του Βαγγελη για παρενεργειες και φοβαται μην του βαλουν και
κανα τσιπακι.
τον φαγανε λεει επειδη ηξερε πολλα,επισης διαβασα το εξης ''ευτυχως εφυγε υγιης και ανεμβολιαστος''Τί μάθημα να πάρουν,εδώ πάνω σήμερα κάποιοι βγαίναν και λέγαν στα ραδιόφωνα ότι τον φάγανε επειδή ήταν κατά του Κούλη.
Να δεις που δεν θα συνέλθουν δυστυχώς.."επικίνδυνα κολλημένα"μυαλά.. για τον εαυτό τους πάνω απ όλα και μετά για τους άλλουςο Τραγκας ηταν αρνητης του κορωνοϊου,υπαρχει βιντεο που το δηλωνει. Η μαλακια ειναι οτι υπαρχουν πολλοι πανηλιθιοι στη χωρα μας που ακουνε και συμβουλευονται τους Τραγκες. Ας παρουν ενα μαθημα με τον θανατο του,μπας και συνελθουν.
κανα τσιπακι.
ισχυει!Να δεις που δεν θα συνέλθουν δυστυχώς.."επικίνδυνα κολλημένα"μυαλά.. για τον εαυτό τους πάνω απ όλα και μετά για τους άλλους
Για τον δικο τους ιο δεν υπαρχει εμβολιο.Να δεις που δεν θα συνέλθουν δυστυχώς.."επικίνδυνα κολλημένα"μυαλά.. για τον εαυτό τους πάνω απ όλα και μετά για τους άλλους
Να σου πω κάτι...τραγικό..?πελάτης μου 2χρόνια σταθερός, αρνητής άρρωστα κολλημένος,μου είπε πριν καιρό ,επειδή είμαι εμβολιασμένη, δεν θέλει να έρχεται πλέον Γιατι είμαι πιόνι του συστήματος ...!Μιλάμε για πρόβλημα στο μυαλό, έτσι?!!!ισχυει!
Συγνωμη αλλα θεωρω οτι ολοι οσοι μας κοβει δε τρωμε τα ψεμματα της σιωνιστικης κυβερνησης και της νεας ταξης οτι πεθανε απο κοβιντ . Βεβαια υπαρχει και η δικη σας αποψη , σεβαστη και αυτη τι να πωΤί μάθημα να πάρουν,εδώ πάνω σήμερα κάποιοι βγαίναν και λέγαν στα ραδιόφωνα ότι τον φάγανε επειδή ήταν κατά του Κούλη.
στο διαολο και ακομα παραπερα πες του. ενας μαλακας λιγοτερος,μη μασας!Να σου πω κάτι...τραγικό..?πελάτης μου 2χρόνια σταθερός, αρνητής άρρωστα κολλημένος,μου είπε πριν καιρό ,επειδή είμαι εμβολιασμένη, δεν θέλει να έρχεται πλέον Γιατι είμαι πιόνι του συστήματος ...!Μιλάμε για πρόβλημα στο μυαλό, έτσι?!!!
Φυσικά του είχα πει και εγώ ότι όσο παραμένει ανεμβολιαστος ούτε με ραπιντ τον δέχομαι έτσι από αντίδραση μου άναψαν τα λαμπάκια!!