geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
φβ ειπες; μπορεις να μ στειλεις το προφιλ σε πμ;
Φίλε 5 χρόνια πέρασαν, νομίζω είχα ακούσει κάτι για Βερολίνο και μετά Ντουμπάι μαζί με την ενήλικη κόρη της...
φβ ειπες; μπορεις να μ στειλεις το προφιλ σε πμ;
ένα γκουκλάρισμα θα φανερώσει ότι είναι γραφείο...Maγκες καλησπερα...
Επικοινωνησα και σκεφτομαι για την παρακατω...Μια κατια,35αρα ,με 5αρια...
Εχεις εμπειρια κανενας? Με ξενοδοχειο και το 80αρι που ζητα,θα φυγει ενα 120αρι...αν καποιος εχει εμπειρια,το εκτιμω..
Maγκες καλησπερα...
Επικοινωνησα και σκεφτομαι για την παρακατω...Μια κατια,35αρα ,με 5αρια...
Εχεις εμπειρια κανενας? Με ξενοδοχειο και το 80αρι που ζητα,θα φυγει ενα 120αρι...αν καποιος εχει εμπειρια,το εκτιμω..
....την έχω συνάντηση....ειναι πολύ καλή περίπτωση, πέρασα προσωπικά ωραία.
θα την βρεις σε διάφορες version...
Αυτή μυρίζει ΨαλτηΞέρει κανείς τίποτα ; Δοκίμασα να στείλω και ίσως κανονίσω αλλά είμαι επιφυλακτικός. Στέλνει φωτό με μέιλ αλλά όχι γυμνές. Λέει ότι μπορεί μόνο την Δευτέρα. Ψαρέψτε να δούμε αν λέει μαλακίες
οχι, δοκιμασε να την στειλεις. μου εστειλε φωτο και ειχαν exif tags και ηταν 2 χρονων ηδη.. απο τοτε δεν ξανα απαντησε.Τελικά με την αναστασια gfe βρεθηκες; Πως ήταν;
Είναι η Ψάλτη.Αυτή μυρίζει Ψαλτη
Μάλλον βγήκε για να το καλοκαίρι...Είναι η Ψάλτη.
Καρατσεκαρισμενο
προτεινεις ; γιατι δεν ξερω ποια ειναι αυτηΕίναι η Ψάλτη.
Καρατσεκαρισμενο
Αργεί να απαντήσει;;οχι, δοκιμασε να την στειλεις. μου εστειλε φωτο και ειχαν exif tags και ηταν 2 χρονων ηδη.. απο τοτε δεν ξανα απαντησε.
ισως ειναι πραγματικη, γιατι οι φωτο μοιαζαν μεταξυ τους, οχι ομως με αυτες στο σαιτ.
Δηλαδη στην ουσια αυτη την στιγμη εχουμε δυο μονο "αξιολογες" περιπτωσεις την τανια κ την ψαλτη....
Υπαρχει καμμια περιπτωση που να ειναι το ιδιο αξιολογη η καλυτερη (πολλα ζητας θα μου πειτε) για να δοκιμασουμε,εχω παει κ με τα 2 κοριτσια (κ οχι μονο μια φορα) αλλα θα ηθελα πολυ να δοκιμασω κατι αλλο,αν υπαρχει κατι στειλτε πμ η απαντηστε στο θρεντ ;
Ευχαριστω εκ των προτερων