megalometoxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Ναι φίλε σωστά μιλάς...δαναη Δημητρίου το μαιλ...ήταν γερο εργαλείο...αψογη σε όλα...
Παρακολουθω το site εδω και χρονια. παλιοτερα ημουν μελος με διαφορετικο ονομα..Τελος παντων, ειπα να ενημερωσω για 2 συναντησεις που εχουν γινει πριν αρκετο καιρο. Νομιζω δεν ειναι σωστο μονο να ενημερωνεσαι.
1) Οι φωτο για το σωμα ειναι αντιπροσωπευτικες. Απο το προσωπο ομως φαινεται η ηλικια (εχουν αρχισει να ζαρωνουν τα χειλη). την εχω συναντησει σε δικο μου χωρο, 2 φορες τα τελευταια 4-5 χρονια. Τη δευτερη φορα την πατησα απο τισ διαφορετικες αγγελιες που ανεβαζουν(το κολπο επιασε σε μενα). Καθαρη και κοινωνικη ηταν. Ελεγε και πολλες χαζομαρες ομως. Δεκτικη σε γενικες γραμμες αλλα δεν εδωσε κωλο. καλα ηταν αλλα τιποτα το ιδιαιτερο. δε θα την ξαναπροτιμουσα. 2 φορες ηταν υπεραρκετες!! 80 ευρω, η πληρωμη πριν τον αγωνα. 40 σε στουντιο θα ηταν πολυ καλυτερα
2)
Για αυτη ειχα διαβασει κριτικες πριν την καλεσω. Περιπου 2 χρονια πριν. Εγινε ο,τι ακριβως ειχαν πει και τα περισσοτερα μελη του φορουμ. Καλο σωμα αλλα και αυτη μεγαλη και φανεται απο το προσωπο. καλυτερο γαμησι απο την προηγουμενη, καλυτερη πιπα, εδωσε και κωλο. Τιποτα το φανταστικο αλλα ηταν καλη εμπειρια. Ειναι ομως μεγαλη και τα χιλιομετρα στα στουντιο φαινονται (μου το ειπε και η ίδια).
τα λεφτα στο τελος παρολο που προσφερθηκα να τα δωσω στην αρχη.
Ουτε αυτην θα την ξανασυναντουσα. Ισως αμα ζητουσε 40-50 ευρω και παλι δυσκολα.
Α ναι
99% πρωην αντρας (για να μην πω 100%)..Ηρθε, ειδα και την εδιωξα!!!
δεν πληρωσα ταξι και χαζομαρες που μου ειπε. Ηταν ομως ευγενικη-ος,,δεν αντεδρασε ασχημα..αργοτερα διαπιστωσα οτι υπηρχαν ηδη σχολια εδω μεσα που θα με ειχαν γλυτωσει απο την ταλαιπωρια.
Μακαρι να ειχα και μια ακρως καλη προταση αλλα προς το παρον δεν "παιζει"
Γραφειο...
την εχει παρει κανεις?ειναι ωραιο μωρο?μου πε 100 στο τηλεφωνο για μια ωρα,αξιζει?
ωραίος κώλος... αλλα τα υπόλοιπα απλώς για να περνάει η ώρα.
Αδελφε εμενα μου ειχαν στειλει μια που μοιαζει στις φωτο..δεν ειναι καλη δηλαδη?οσες φορεσ παντως την εχω παει στο τηλεφωνο μου βγαζει κατι...μεγαλη σε ηλικια?μικγη?ισχυει καμια φωτο?
Έχει πετάξει λίγο μπάκα τώρα τελευταία που την είδα.....Παλιά ήταν ωραίο άλογο....δεν ειναι καλη δηλαδη?οσες φορεσ παντως την εχω παει στο τηλεφωνο μου βγαζει κατι...μεγαλη σε ηλικια?μικγη?ισχυει καμια φωτο?
ο φίλος φακίρης με κάλυψε πλήρως...μην ασχολείσε!Αδελφε εμενα μου ειχαν στειλει μια που μοιαζει στις φωτο..
Αλλα ξεπετα του κερατα..
Μου τα ξεφουρνισε ολα για γραφειο,οτι σε τελειωνουν στο μισαωρο και
απο δω παν κι αλλοι,εξτρα χρεωσεις κλπ..
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ...τι αλλο να σου πω..
Θες δοκιμασε να βεβαιωθεις..