iakobos111
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα κύριοι. Ποιός θα μπορύσε α μου πεί μερικέςπηρφορίες γιατην κατερίνα ψάλτη καθώς και πώς θα κλεισωέα ραντεβού...?
καλημερα κύριοι. Ποιός θα μπορύσε α μου πεί μερικέςπηρφορίες γιατην κατερίνα ψάλτη καθώς και πώς θα κλεισωέα ραντεβού...?
Sexynasia που την βρηκες; Εχει αγγελια;Την sexyrania την ειχα συναντησει εγω οταν ξεκινησε... Καλουτσικη, απο εμφανιση και σωμα δε λεει πολλα αλλα προσπαθει πολυ και ειναι πολυ δεκτικη!!!καλησπερα εχει συναντησει κανενας την sexynasia η την sexyrania ?
ΕΙΧΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ SITE !!Sexynasia που την βρηκες; Εχει αγγελια;Την sexyrania την ειχα συναντησει εγω οταν ξεκινησε... Καλουτσικη, απο εμφανιση και σωμα δε λεει πολλα αλλα προσπαθει πολυ και ειναι πολυ δεκτικη!!!
Φίλος αυτό είναι το email της katepsalti15@gmail.com, εκεί την στέλνεις και γενικά από εκεί κανονίζεις το ραντεβού!
100 E για μια εκτονωση; συν ξενοδοχειο;Έχεις δοκιμάσει φίλε? Απο τις κριτικές νομίζω ότι αξίζει αν κ προβληματίστηκα λίγο. εσύ τι γνώμη έχεις αν δοκίμασες?
Ευχαριστώ!
100 E για μια εκτονωση; συν ξενοδοχειο;
βρε ουστ!
Έχεις δοκιμάσει φίλε? Απο τις κριτικές νομίζω ότι αξίζει αν κ προβληματίστηκα λίγο. εσύ τι γνώμη έχεις αν δοκίμασες?
Ευχαριστώ!
Η καταθεση γινεται σε τραπεζα?παιδια εχω ακουσει οτι η μαρια αλεξανδρου παει γυρω στο 500ρικο η ωρα οταν ανεβαινει σαλονικα
αληθευει??? με την πουστρα τον μιναρετζη τους εχω πετυχει εξω
παιδια εχω ακουσει οτι η μαρια αλεξανδρου παει γυρω στο 500ρικο η ωρα οταν ανεβαινει σαλονικα
αληθευει??? με την πουστρα τον μιναρετζη τους εχω πετυχει εξω
οχι φιλος!!!με e-banking!!!Η καταθεση γινεται σε τραπεζα?
καλησπέρα κύριοι. Σκέφτομαι να ξεκινήσω απο την Ροξάνα. Θα κάνω καλή επιλογή..?