miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.515
- Πόντοι
- 216
130? Ούτε κανΣαν τα κουνέλια ένα πράμα???
Ρίξε κ εσύ πάλι ένα δεύτερό τότε να αργήσεις
130? Ούτε κανΣαν τα κουνέλια ένα πράμα???
Ρίξε κ εσύ πάλι ένα δεύτερό τότε να αργήσεις
Δηλαδή Για δεύτερό ζητάει +50 σαν κάπως ακριβό μ ακούγεται συνήθως είναι +20130? Ούτε καν
Πριν 4 χρόνια περίπου που είχε ξεκινήσει μαζί με τη Νάνσυ,το είχε σαν τη Βίκυ.70 για το πρώτο τελείωμα και 20 επιπλέον για το δεύτερο.Μετά επειδή έγινε πολύ δημοφιλής,το άλλαξε σε 80 το πρώτο και 40 επιπλέον το δεύτερο.Πώς λεγόταν το μασατζίδικο που δούλευε,θυμάται κανείς;Ξέχασα το όνομα.Την είχε πάρει κάποιος εκεί;Νομίζω ήταν πριβέ που πρόσφερε και εκεί σεξ.Δηλαδή Για δεύτερό ζητάει +50 σαν κάπως ακριβό μ ακούγεται συνήθως είναι +20
Ήταν σε μασατζιδικο η Έλεναρα?Πριν 4 χρόνια περίπου που είχε ξεκινήσει μαζί με τη Νάνσυ,το είχε σαν τη Βίκυ.70 για το πρώτο τελείωμα και 20 επιπλέον για το δεύτερο.Μετά επειδή έγινε πολύ δημοφιλής,το άλλαξε σε 80 το πρώτο και 40 επιπλέον το δεύτερο.Πώς λεγόταν το μασατζίδικο που δούλευε,θυμάται κανείς;Ξέχασα το όνομα.Την είχε πάρει κάποιος εκεί;Νομίζω ήταν πριβέ που πρόσφερε και εκεί σεξ.
Έτσι μού είχε πει ένα πουλάκι.Αρκετές ανεξάρτητες έτσι ξεκίνησαν.Και για τη Βίκυ ισχύει αυτό,για αυτό και ξεκινάει με μασάζ το πρόγραμμα της.Και η Εύα που έχει σταματήσει,το είχε πει από μόνη της @georgekp34Ήταν σε μασατζιδικο η Έλεναρα?
Αντε ρεΈτσι μού είχε πει ένα πουλάκι.Μερικές ανεξάρτητες έτσι ξεκίνησαν.Και για τη Βίκυ ισχύει αυτό,για αυτό και ξεκινάει με μασάζ το πρόγραμμα της.
Καλησπέρα φίλε μου,Καλησπέρα στην ομάδα!!!
Επίσκεψη στην Ruby από το γραφείο. Δυστυχώς αλλιώς το περίμενα με κατι σχόλια που είδα που έλεγαν κάποιοι να ξανά ανεβεί και αλλιώς μου ήρθε. Κύριοι, η κοπέλα είναι + 15 κιλά από τις φωτο που βλέπετε. Οι φωτο είναι παραπλανητικές. Δεν είναι άσχημη η κοπέλα, αλλα έχει μπούτια και κωλο που για μένα ξεφεύγουν. Ειχα κλείσει δυωρο, στην ώρα σηκώθηκα και έφυγα. Σε καμία περίπτωση δεν τη προτείνω με αυτα τα λεφτά και αυτό το σωμα. Πάμε για αλλα.
Θυμάσαι μήπως με τι όνομά ήταν στο αντιστρες γιατί την Βίκυ την Ρουμάνα την ήξερα καλά νομίζω κ την ΕύαΤο θυμήθηκα το όνομα του μασατζίδικου.Το Αντιστρές δεν ήταν;Παίζει να ήταν στο ίδιο και η Βίκυ και η Εύα που τώρα σταμάτησε.
Δυστυχώς όχι γιατί δεν είχα πάει στο Αντιστρές.Και γαμώ τις ονομασίες πάντως,πήγαινες εκεί και σου έφευγε το στρες.Από ότι κατάλαβα ήταν καλό.Θυμάσαι μήπως με τι όνομά ήταν στο αντιστρες γιατί την Βίκυ την Ρουμάνα την ήξερα καλά νομίζω κ την Εύα
Τότε είχε καλές περιπτώσεις τώρα υπολειτουργείΔυστυχώς όχι γιατί δεν είχα πάει στο Αντιστρές.Και γαμώ τις ονομασίες πάντως,πήγαινες εκεί και σου έφευγε το στρες.Από ότι κατάλαβα ήταν καλό.
Νομίζω έκανα λάθος, +40 ζητάειΔηλαδή Για δεύτερό ζητάει +50 σαν κάπως ακριβό μ ακούγεται συνήθως είναι +20
Ωραια τα γραφω κ ακομα καλυτερα συμπεριφέρομαι σε καθε ειδους κριτικη .. κ εγω απο περιεργεια σχολιασα καθως ενω ηρθες δε σχολιασες κατι παρα μονο θυμήθηκες ν το κανεις μηνες μετα πανω σε θετικη κριτικη αλλου που αφορα την εξωτερικη μου εμφανιση ..γραφωντας εσυ την αρνητικη σου αποψη .. παρολαυτα μ ειδες κ συνεχισες στο ραντεβου μας. Θα μπορουσες ν φυγεις εφοσον η εμφανιση μου δε σε κάλυπτε αλλα παρολαυτα δε το εκανες .. θα μπορουσες ν γραψεις την δυσαρεστη σου εμπειρια αλλα δε το εκανες.. ..αλλα ειπες πως πληρωσες την περιεργεια.. λυπαμαι λοιπον γ αυτο . Δεν σου φταιω εγω .. εγω ημουν ξεκαθαρη απο την αρχη .. εσυ φταις που εδωσες 70 ευρ σε μια μετρια κοπελα που δε σου αρεσε.Ωραία τα γράφεις...αλλά δεν πείραξε τον άλλο αυτό που έγραψα,εσένα γιατί σε πείραξε;
Όπως έγραψες εξέφρασα την άποψη μου!!
Ωραια τα γραφω κ ακομα καλυτερα συμπεριφέρομαι σε καθε ειδους κριτικη .. κ εγω απο περιεργεια σχολιασα καθως ενω ηρθες δε σχολιασες κατι παρα μονο θυμήθηκες ν το κανεις μηνες μετα πανω σε θετικη κριτικη αλλου που αφορα την εξωτερικη μου εμφανιση ..γραφωντας εσυ την αρνητικη σου αποψη .. παρολαυτα μ ειδες κ συνεχισες στο ραντεβου μας. Θα μπορουσες ν φυγεις εφοσον η εμφανιση μου δε σε κάλυπτε αλλα παρολαυτα δε το εκανες .. θα μπορουσες ν γραψεις την δυσαρεστη σου εμπειρια αλλα δε το εκανες.. ..αλλα ειπες πως πληρωσες την περιεργεια.. λυπαμαι λοιπον γ αυτο . Δεν σου φταιω εγω .. εγω ημουν ξεκαθαρη απο την αρχη .. εσυ φταις που εδωσες 70 ευρ σε μια μετρια κοπελα που δε σου αρεσε.
Αλλα απ οτι μ λες αυτο ειναι very common οποτε καλη συνεχεια
Εγώ πάντος από αυτά που γράφεις έχω καταλάβει ότι φακελωνεις ανθρώπους (αν κάνω λάθος να βγεις και να το διαψεύσεις)γράφεις για το πότε ήρθα,πόσο έκατσα,αν έκατσα,σε λίγο θα γράψεις και τι φορούσα...Ωραια τα γραφω κ ακομα καλυτερα συμπεριφέρομαι σε καθε ειδους κριτικη .. κ εγω απο περιεργεια σχολιασα καθως ενω ηρθες δε σχολιασες κατι παρα μονο θυμήθηκες ν το κανεις μηνες μετα πανω σε θετικη κριτικη αλλου που αφορα την εξωτερικη μου εμφανιση ..γραφωντας εσυ την αρνητικη σου αποψη .. παρολαυτα μ ειδες κ συνεχισες στο ραντεβου μας. Θα μπορουσες ν φυγεις εφοσον η εμφανιση μου δε σε κάλυπτε αλλα παρολαυτα δε το εκανες .. θα μπορουσες ν γραψεις την δυσαρεστη σου εμπειρια αλλα δε το εκανες.. ..αλλα ειπες πως πληρωσες την περιεργεια.. λυπαμαι λοιπον γ αυτο . Δεν σου φταιω εγω .. εγω ημουν ξεκαθαρη απο την αρχη .. εσυ φταις που εδωσες 70 ευρ σε μια μετρια κοπελα που δε σου αρεσε.
Αλλα απ οτι μ λες αυτο ειναι very common οποτε καλη συνεχεια
Καλημερα.Εγώ πάντος από αυτά που γράφεις έχω καταλάβει ότι φακελωνεις ανθρώπους (αν κάνω λάθος να βγεις και να το διαψεύσεις)γράφεις για το πότε ήρθα,πόσο έκατσα,αν έκατσα,σε λίγο θα γράψεις και τι φορούσα...
Και σου ξαναγράφω μπας και το καταλάβεις,την περιέργεια μου την πλήρωσα ΜΙΑ ΦΟΡΑ και δεν την ξανά πλήρωσα γιατί πολύ απλά δεν μου άρεσες(για μένα,μια μέτρια γυναίκα είσαι εμφανισιακά) οπότε εφόσον δεν ήρθα δεύτερη φορά,δεν έχουν ισχύ οι θεωρίες σου,άραξε στα κυβικά σου και μη χαλιεσαι με τις αρνητικές κριτικές (υπάρχουν κι αυτές)δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα και στανταρτς!!!