koukoskoukou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 342
- Πόντοι
- 281
Να φοράς αθλητικά να μπορέσεις να ξεφύγεις από το δράκο.... :S :S :S
Πάντα είμαι σε φόρμα.
Πάντως να ξέρεις ότι δεν πήγα εκεί τυχαία.
Πάντα είμαι σε φόρμα.
Θα είσαι ο μόνος που θα πας συστημένος αφού θα είσαι και ο μόνος που ξέρω εδώ και τόσα χρόνια που θα έχει δοκιμάσει μια προφανή μούφα. Σκέψου το αυτό.Πάντα είμαι σε φόρμα.
Θα είσαι ο μόνος που θα πας συστημένος αφού θα είσαι και ο μόνος που ξέρω εδώ και τόσα χρόνια που θα έχει δοκιμάσει μια προφανή μούφα. Σκέψου το αυτό.
Εγώ δεν χαρρίζω ούτε καν το χρόνο μου πλέον σε απατεώνες, ακόμη και στα γνωστά γραφεία, όχι να τρέχω για να βλέπω αν αξίζει κάτι ή όχι....
Από φίλο που δοκιμάζει συνέχεια όταν έρχεται Θεσσαλονίκη. Και ο φίλος είναι περπατημένος.
Και όσο για διαφήμιση αυτά σε άλλους. Δεν έκανα και ούτε θα κάνω. Απλά λέω εντυπώσεις. Βέβαια ο καθένας έχει τα γούστα του,αλλά σε γενικές γραμμές όταν κάποια είναι καλή,θα είναι καλή για τους πιο πολλούς.
Τελικά;Επειδή θα έχω δουλειές αύριο στη Σαλόνικα,Όπως προείπα,Δεν έχω να χάσω τίποτα. Απλά εμπιστευτικά τον φίλο που είναι δυνατός σε αυτά. Υπομονή και αν με αφήσει θα ...κλικ.
Δεν σε αποπαίρνουμε οπότε δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεσαι και ουτε να χαλιέσαι...Εδω μέσα νομίζω οι περισσότεροι και βάζω και τον εαυτό μου μέσα ,προσπαθούν να βοηθήσουν και να ανοίξουν τα μάτια σε κάποιους άλλους νεότερους στο σπόρ και νεότερους στην ηλικία (όπως είσαι και εσύ)
Δεν προσπαθεί κανένας να το παίξει κάπως,η να φανεί περπατημένος......Απλά κάποιος που είναι γνώστης σε κάποιους κύκλους, όπως π.χ 2 άτομα που είπαν προηγουμένως τις απόψεις τους.. ...Νομίζω έχει βαρύτητα η άποψη τους.....
Αυτά τα λίγα......Φιλικά πάντα....
Τα σέβη μου Κύριοι
Τελικά;
ξερει καποιος για την κοπελα να με ενημερωσει
Συνήθως οι αγγελίες του τύπου ..για 2 μέρες ακόμα είναι απο την ομάδα πιατσόβιων στην γιαννιτσών και πέριξ.Αν κάνεις μια βόλτα από κει προσεκτική θα αναγνωσίσεις πολλές στις φωτό των αγγελιών....
Από έρευνα, διαπίστωσα ότι κανει γύρες Πάτρα, Λάρισα, με δικούς της χώρους....
Είδωμεν...