Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.125
- Πόντοι
- 2.266
Γκομενα φαινετε δε μοιαζει με τρανσφορμερτραβελος ειναι και αυτη?
Γκομενα φαινετε δε μοιαζει με τρανσφορμερτραβελος ειναι και αυτη?
φεικ μου φαίνεται ....έβαλες πράσινο μπερέ ήδη??Σκεφτομαι για την εν λογο εχει κανεις καμμια πληροφορια λεει εχει χωρο κεντρο αν κανω βεβαια καταδρομικη θα ενημερωσω κανεσεξ το site
Οχι το σκεφτομαι γι αυτο ειπα αν κανω και οχι οταν κανω αντιθετα εμενα οι φωτο αληθινες μου φαινονται δε ξερω βεβαια αν ειναι δικες της τα τηλ παντος δε βγαινουν σε πολλες αγγελιες στο googleφεικ μου φαίνεται ....έβαλες πράσινο μπερέ ήδη??
Οι περισσοτερες φωτο αν οχι ολες ειναι fakeΠαιδια εχει κανεις γνωμη για αυτες που κυκλοφορουν στο vizitasex? Προφανως ειναι θποπτο που ειναι ολες μουναρες...
Οι περισσοτερες φωτο αν οχι ολες ειναι fake
Καλησπέρα!! Μπορεί να έχει γραφτεί κάτι για τις 2 παρακάτω αλλά δυστυχώς δεν βρήκα κάτι. Μήπως ξέρει κάποιος τι παίζει? Ευχαριστώ
Καλά ντε μην βαράς!!! Απλά δεν είδα κάτι με την ίδια διεύθυνση και είπα ότι δεν έχει κάτι. Που να ξέρω οτι βάζουν τις αγγελίες σε πολλά site?ρε φίλε μου πλάκα μας κάνεις?πάνε 3-4 σελίδες πίσω και θα δεις κάπου που γίνεται αναφορά για τη δεύτερη
Καλά ντε μην βαράς!!! Απλά δεν είδα κάτι με την ίδια διεύθυνση και είπα ότι δεν έχει κάτι. Που να ξέρω οτι βάζουν τις αγγελίες σε πολλά site?
Καλα ολες στο ιδιο σπιτι μενουν?
Ξερουμε αν καποια απ αυτες ειναι real;
Καλα ολες στο ιδιο σπιτι μενουν?