Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.547
- Πόντοι
- 1.056
Μην μαλώνετε να στε αγαπημένοι...δεν έχετε να χωρίσετε κάτι ...όλοι εδώ μέσα είμαστε πανεμορφοι πάμπλουτοι και μεγάλοι γαμιαδες
Ενας που με πιανει!Μην μαλώνετε να στε αγαπημένοι...δεν έχετε να χωρίσετε κάτι ...όλοι εδώ μέσα είμαστε πανεμορφοι πάμπλουτοι και μεγάλοι γαμιαδες
Ξέχασες να τον πεις ότι πρέπει να έχει 1 φώτο για ταυτότητα ένα εκκαθαριστικο κ μία υπεύθυνη δήλωση
Να σου πω την αληθεια μονο την ηλικια μου με ρωτησε. Αλλα ραντεβου δεν εγινε γιατι δεν βολεψαν οι ωρες μας. Επισης δεν εχει δικο της χωρο οπως λεει το σαιτ της οποτε ειτε σε χωρο δικο σου (+20 το ταξι λεει) αλλιως ειτε σε χοτελ η αιρβνβ.Ξέχασες να τον πεις ότι πρέπει να έχει 1 φώτο για ταυτότητα ένα εκκαθαριστικο κ μία υπεύθυνη δήλωση
Κ απ ότι με είχε πει πριν καιρό φυσικά δε θέλει νέους γιαυτό τους περνάει από κόσκινο κ φυσικά δεν είναι 21 όπως λέει Αλλά 27/28
τώρα μία προσπάθειά δε βλάπτει
Όχι πρωκτικό πλέον , όχι χώρο πλέον , φατσοτσεκαρισμα , συγκεκριμένες ηλικίες , μήπως να τις μεταβιβάσουμε και κάνα οικόπεδο κάνα αυτοκίνητο ???? Βρε ουστ .....μακάρι από τα τσιγάρα να πάει στα πιο σκληρά και να το δίνει στα όρθια για ένα 10ρικο στην πιάτσαΝα σου πω την αληθεια μονο την ηλικια μου με ρωτησε. Αλλα ραντεβου δεν εγινε γιατι δεν βολεψαν οι ωρες μας. Επισης δεν εχει δικο της χωρο οπως λεει το σαιτ της οποτε ειτε σε χωρο δικο σου (+20 το ταξι λεει) αλλιως ειτε σε χοτελ η αιρβνβ.
Να σου πω την αληθεια μονο την ηλικια μου με ρωτησε. Αλλα ραντεβου δεν εγινε γιατι δεν βολεψαν οι ωρες μας. Επισης δεν εχει δικο της χωρο οπως λεει το σαιτ της οποτε ειτε σε χωρο δικο σου (+20 το ταξι λεει) αλλιως ειτε σε χοτελ η αιρβνβ.
Δε μας έφτανε που η Βίκυ θέλει 40+,άρχισε να υιοθετεί παρόμοια πολιτική και η Μαρκέλλα.Ούτε για την Αλεξία το ήξερα.Α ρε φίλε,λίγο καιρό πριν μπορούσες να πας στην Ελένη με τα τατού που δεν την ένοιαζαν αυτά.Τώρα παίζει μπάλα στο Ηράκλειο.Ούτε η Εύα κοιτούσε ηλικία,αλλά έχει μήνες που σταμάτησε.Τι να σε προτείνω,τη Σοφία milf που έχει διάθεση ξεπέτας;Δοκίμασε την Ξένια που λένε ότι είναι πολύ καλή στις υπηρεσίες της,με σώμα όπως στις φωτό.Είχα μιλήσει παλιότερα μαζί της,αλλά δεν βόλεψε.Ήταν γλυκομίλιτη πάντως.Να ρωτήσω ; Επειδή είμαι μικρός ηλιακά έχω φάει άκυρο από τη Μαρκέλλα και την Αλεξία.
Ξέρετε κάποια που να δέχεται νεαρούς ;
Να ρωτήσω ; Επειδή είμαι μικρός ηλιακά έχω φάει άκυρο από τη Μαρκέλλα και την Αλεξία.
Ξέρετε κάποια που να δέχεται νεαρούς ;
Χαχαχα δε θα σου έρθει μόνο αυτός πμ να είσαι σίγουροςΈλα, είμαι στις καλές μου. Θα σε στείλω εγώ κάπου. Περίμενε πμ.
Ευχαριστώ πάρα πολύ !Έλα, είμαι στις καλές μου. Θα σε στείλω εγώ κάπου. Περίμενε πμ.
Ίσως στην Αλεξία έπρεπε να πω πιο είναι το προφίλ μου εδώ να καταλάβει. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον πλάσμα.Δε μας έφτανε που η Βίκυ θέλει 40+,άρχισε να υιοθετεί παρόμοια πολιτική και η Μαρκέλλα.Ούτε για την Αλεξία το ήξερα.Α ρε φίλε,λίγο καιρό πριν μπορούσες να πας στην Ελένη με τα τατού που δεν την ένοιαζαν αυτά.Τώρα παίζει μπάλα στο Ηράκλειο.Ούτε η Εύα κοιτούσε ηλικία,αλλά έχει μήνες που σταμάτησε.Τι να σε προτείνω,τη Σοφία milf που έχει διάθεση ξεπέτας;Δοκίμασε την Ξένια που λένε ότι είναι πολύ καλή στις υπηρεσίες της,με σώμα όπως στις φωτό.Είχα μιλήσει παλιότερα μαζί της,αλλά δεν βόλεψε.Ήταν γλυκομίλιτη πάντως.
ΧΑΛΑΡΩΣΗ
Προσφέρω την απόλυτη χαλάρωση που ζητάς ! Εσύ το μόνο που πρέπει να κανείς για αρχή... να πάρεις τηλέφωνο (χωρίς απόκρυψη) Έπειτα κλείνοντας ένα ραντεβού μαζί μου, έρχεσαι στον χώρο μου!! Το τηλέφωνο μου είναι 6945301892kanesex.com
Ίσως στην Αλεξία έπρεπε να πω πιο είναι το προφίλ μου εδώ να καταλάβει. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον πλάσμα.
Ευχαριστώ πολύ πάντως.
Μαρεσει που ρωτανε ηλικίες,λες και αμα πεις 8 χρονια παρακατω θα το καταλάβει και μάλιστα απο το τηλέφωνο!Να σου πω την αληθεια μονο την ηλικια μου με ρωτησε. Αλλα ραντεβου δεν εγινε γιατι δεν βολεψαν οι ωρες μας. Επισης δεν εχει δικο της χωρο οπως λεει το σαιτ της οποτε ειτε σε χωρο δικο σου (+20 το ταξι λεει) αλλιως ειτε σε χοτελ η αιρβνβ.
Φοβάμαι μην είσαι κανένα γνωστό μου στην ηλικία μου γι αυτόΊσως στην Αλεξία έπρεπε να πω πιο είναι το προφίλ μου εδώ να καταλάβει. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον πλάσμα.
Ευχαριστώ πολύ πάντως.
Εντάξει δε πειράζει κουκλί μου. Έχει και άλλους πορτοκαλιές.Φοβάμαι μην είσαι κανένα γνωστό μου στην ηλικία μου γι αυτό
Μωρακι θα κανεις κανα ραντεβουδακι μες τη βδομαδα;Φοβάμαι μην είσαι κανένα γνωστό μου στην ηλικία μου γι αυτό
,αύριο Τρίτη δουλεύω από της 2 και μετάΜωρακι θα κανεις κανα ραντεβουδακι μες τη βδομαδα;