Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.090
- Πόντοι
- 2.266
Τους τοσους που τους ειδες εγω ο passas και τωρα ο forza γραψαμεΤι δεν γραφει κανεις?
Τοσοι γραψανε...
Τους τοσους που τους ειδες εγω ο passas και τωρα ο forza γραψαμεΤι δεν γραφει κανεις?
Τοσοι γραψανε...
Τα παιδιά είπαν ότι άλλαξε χώρο και πλέον είναι κοντά στα δικαστήριαπεριοχη ;;;
Πολλη δυσκολο ειναι να τη στειλεις και να την ρωτησεις ε?περιοχη ;;;
Ίσως το επόμενο Σκ πάω και στον νέο χώρο της. Θα επανέλθω με νέα κριτική.Τους τοσους που τους ειδες εγω ο passas και τωρα ο forza γραψαμε
Τρεις σε δυο μερες που βγηκε στη φορα η αγγελια,δεν ειναι και λιγοι..Τους τοσους που τους ειδες εγω ο passas και τωρα ο forza γραψαμε
Εσύ τι γνωρίζεις???Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς κάτι για την Denis;
Εσύ τι γνωρίζεις???
Γενικά το απέκλεισε ή και καλά λόγω μεγέθους;Έμενα δυστυχώς μου είπε , "ούτε με 100ευρω έξτρα". Άστα να πάνε.
Αν θυμάμαι καλά γιατί είχε περάσει καιρός μου είχε πει από 30-50 πρωκτικό.Γενικά το απέκλεισε ή και καλά λόγω μεγέθους;
Αυτή η Ιωάννα με τον τύπο που ψαχουλευει πρέπει να ειναιΌμορφο βυζιτάκι ρουφάει πούτσα & τα παίρνει στόμα!
Όμορφο βυζιτάκι ρουφάει πούτσα & τα παίρνει στόμα!, free sex videowww.xnxx.com
Γνωρίζουμε ποια είναι;
Εγώ τα έχω πει. Αν δεν υπήρχε ο μαλακας που ψαχουλευει θα είχε χεστει στο ταληρο η νεαρά.Αυτή η Ιωάννα με τον τύπο που ψαχουλευει πρέπει να ειναι
Ταλεντο η νεαρα...Αυτή η Ιωάννα με τον τύπο που ψαχουλευει πρέπει να ειναι
Μη το λες αυτό γιατί κ αυτή Βλαμένη είναι σε μπλοκάρει χωρίς λόγο για να μη επαναλαμβάνομαι έχω πει τους λόγους πού μπλοκάρειΕγώ τα έχω πει. Αν δεν υπήρχε ο μαλακας που ψαχουλευει θα είχε χεστει στο ταληρο η νεαρά.
Αλλά οι μαλακίες πληρώνονται.
μηπως υπαρχει τηλεφωνο της τυπισας φιλε? η αγγελια εχει κατεβει...Συμφωνώ απόλυτα, ειδικά για τα 60€ είναι value for money χωρίς να χρειάζεται να τρέχουμε στον Βαρδάρη. Επίσης είναι χαμογελαστή και θετικός άνθρωπος.
Συμφωνώ απόλυτα με την 1η κριτική σου, άλλωστε τα έγραψα και εγώ . Μόνο το πρόσωπο λίγο σπασμένο όπως είπες (ίσως είναι λίγο παλιές οι φωτό), αλλά είναι αυτή που βλέπουμε.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι!
Έχω πει και σε άλλο παιδί που με ρώτησε σε pm ότι για ευνόητους λόγους σβήνω τους αριθμούς από το κινητό μου.μηπως υπαρχει τηλεφωνο της τυπισας φιλε? η αγγελια εχει κατεβει...
Δηλαδή εκτός από σαβουρα είναι και ξεπετα και τους κλέβει και από πάνω ο κοπανος μετά παραπονιούνται γιατί όλα τα καλά είναι στην Αθήνα αφού υπάρχουν μαλακες που πιστεύουν τα προμοτορακια και πάνε σαν τις μύγες στα σκαταΜη το λες αυτό γιατί κ αυτή Βλαμένη είναι σε μπλοκάρει χωρίς λόγο για να μη επαναλαμβάνομαι έχω πει τους λόγους πού μπλοκάρει
Το μόνο καλό είναι ότι είναι μικρή σε πετιτ εκδοσή κατά τα αλλά γαμα να τελειώνουμε με τον τρόπο της φυσικά το δείχνει
Εμφάνισιακα δε την λες σαβούρα μέτρια την λεςΔηλαδή εκτός από σαβουρα είναι και ξεπετα και τους κλέβει και από πάνω ο κοπανος μετά παραπονιούνται γιατί όλα τα καλά είναι στην Αθήνα αφού υπάρχουν μαλακες που πιστεύουν τα προμοτορακια και πάνε σαν τις μύγες στα σκατα