Tsiritsogkos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2019
- Like
- 77
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κάτι κάποιος?
Λέω μήπως αξίζει...
Ξέρει κάτι κάποιος?
Λέω μήπως αξίζει...
Καποιοι ειπανε οτι αξιζει. Εγω παντως θα ηθελα μια πληρη περιγραφη. Γιατι δεν θυμαμαι να γραφτηκε λεπτομερως το πως ειναι. Παντως απο βυζια που ειδα που εμενα προσωπικα με αναβουν πολυ βλεπω οτι το κατεχει και οι τιμες της ειναι λογικες.
Γύρω στο 170 μπορεί και λιγοτερο.. πορτοκαλοκοκκινομαλλα με 3προς το 4αρι βυζι πεσμενο με κοιλιτσα. Φάτσα σχετικα σπασμένη με έντονη κολόνια. Κωλο δεν δίνει ούτε δάχτυλα και τα σχετικά. Πίπα μέτρια ακαποτη.. μπήκες βγήκες τελειωσες και φεύγα.. όποτε γενικά τα 60 ειναι πολλα. Στο δελλο με 40-50 βρίσκεις πολυ καλύτερα.Καποιοι ειπανε οτι αξιζει. Εγω παντως θα ηθελα μια πληρη περιγραφη. Γιατι δεν θυμαμαι να γραφτηκε λεπτομερως το πως ειναι. Παντως απο βυζια που ειδα που εμενα προσωπικα με αναβουν πολυ βλεπω οτι το κατεχει και οι τιμες της ειναι λογικες.
Κάνει και moon walking;re file exei moutra san tn michael jackson....to swma komple dn lew alla ta moutra paizoun to rolo tous...
Εγω φιλε μου σε γενικες γραμμες περασα καλα. Εμφανιση η 50αρα της διπλανης πορτας. Ειναι κ γουστα αυτα.... Δεκτικη σε οτι σταση ζητησα....τηλεφωνα κλειστα την ωρα της φασης...κ χαλαρη κουβεντουλα πριν κ μετα. Αν σου αρεσουν ομως οι πολυ εντονοι κ δυνατοι ρυθμοι...τα μπατσακια κ τα σχετικα τοτε υπαρχει ενα θεμα.Καποιοι ειπανε οτι αξιζει. Εγω παντως θα ηθελα μια πληρη περιγραφη. Γιατι δεν θυμαμαι να γραφτηκε λεπτομερως το πως ειναι. Παντως απο βυζια που ειδα που εμενα προσωπικα με αναβουν πολυ βλεπω οτι το κατεχει και οι τιμες της ειναι λογικες.
Εδώ ξέρεις κανείς κάτι?Καλησπέρα συναγωνιστές έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει λεπτομέρειες (πρόγραμμα, δωράκι, εντυπώσεις)?
(είχε περάσει από Θεσσαλονίκη.)ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΑΜΕ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!!!
Το όνομά μου είναι Τζούλια και είμαι ενα 24χρονο κορίτσι με όμορφο πρόσωπο, σέξι χείλη και τέλειες θηλυκές καμπύλες...Μακριά ξανθά μαλλιά, μεταξένιο μαλακό δέρμα και φυσικά όμορφα στήθη . Επίσης είμαι ζεστή και στοργική καθώς και σέξι και ερωτική. Σε περιμένω να έρθεις στον χώρο μου , να...kanesex.com
Ευχαριστώ.
Δες εδώ φίλος:Εδώ ξέρεις κανείς κάτι?
Αν είναι αυτό φαίνεται τίμιο....
ώρες εργασίας?
Για φαιη η για τζουλια μιλας? Εγω εστειλα στην φαιη ειπε 12 με 12ώρες εργασίας?
Την νέα την πήρε κάνεις; Είναι όντως νέα στην πιάτσα;Η Νίκη σταμάτησε και έδωσε όλη την πελατεία της .... στη νέα ....
1 ώρα 100€=μια πιστολιά η μία ώρα όσες αντέξεις?Την πήρα πρόσφατα . Είναι όσο λέει . Πολύ σφιχτό και ωραίο κορμί με δυνατό της σημείο το στήθος . Στα του αγώνα πολύ καλό στοματικό. Είναι νέα στον χώρο και δεν έχει την άνεση που θα ήθελε κανείς . Πρεπει να την κατευθύνεις εσύ . 1 ώρα 100€ . Θα την ξανά δοκίμαζα ευχαρίστως στο μέλλον. Ελπίζω να βοήθησα !!
Άρα να φανταστώ δεν έχει δικό της χώρο;Την πήρα πρόσφατα . Είναι όσο λέει . Πολύ σφιχτό και ωραίο κορμί με δυνατό της σημείο το στήθος . Στα του αγώνα πολύ καλό στοματικό. Είναι νέα στον χώρο και δεν έχει την άνεση που θα ήθελε κανείς . Πρεπει να την κατευθύνεις εσύ . 1 ώρα 100€ . Θα την ξανά δοκίμαζα ευχαρίστως στο μέλλον. Ελπίζω να βοήθησα !!
Οπότε μάγκες προτείνεται το μωρό για δοκιμή;;;Όσες πιστολιές αντέχεις μέσα στην 1 ώρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι , έρχεται αποκλειστικά σε δικό σου χώρο .
Την πήρα πρόσφατα . Είναι όσο λέει . Πολύ σφιχτό και ωραίο κορμί με δυνατό της σημείο το στήθος . Στα του αγώνα πολύ καλό στοματικό. Είναι νέα στον χώρο και δεν έχει την άνεση που θα ήθελε κανείς . Πρεπει να την κατευθύνεις εσύ . 1 ώρα 100€ . Θα την ξανά δοκίμαζα ευχαρίστως στο μέλλον. Ελπίζω να βοήθησα !!
Λέει στην αγγελία μόνο σε λίγους και με το ανάλογο αντίτιμο. Οπότε εμείς τρώμε άκυρο να καταλάβω.Κώλο δίνει;
Εμένα στο τηλέφωνο μου είπε η μια πιστολια 100 ευρώ και 180 αν θέλω δυο πιστολιές.Όσες πιστολιές αντέχεις μέσα στην 1 ώρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι , έρχεται αποκλειστικά σε δικό σου χώρο .
μεγαλε καπου μπαζει η ιστορια σου στις φωτο δε φαινεται οπως την περιγραφεις εκτος αν δεν ειναι δικες της κι ειναι ψευτικεςΤην πήρα πρόσφατα . Είναι όσο λέει . Πολύ σφιχτό και ωραίο κορμί με δυνατό της σημείο το στήθος . Στα του αγώνα πολύ καλό στοματικό. Είναι νέα στον χώρο και δεν έχει την άνεση που θα ήθελε κανείς . Πρεπει να την κατευθύνεις εσύ . 1 ώρα 100€ . Θα την ξανά δοκίμαζα ευχαρίστως στο μέλλον. Ελπίζω να βοήθησα !!
Α καλα οτι να ναιΕμένα στο τηλέφωνο μου είπε η μια πιστολια 100 ευρώ και 180 αν θέλω δυο πιστολιές.
τη να δοκιμασω ρε τυπε ακομα κι αμα παραβλεψουμε τις φωτος λεει οτι να ναι τιμεςΤην αδικούν οι φωτογραφίες . Από κοντά είναι πολύ καλύτερη . Μου το είπε και η νίκη αυτο που μου την σύστησε . Δοκίμασε την όμως και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα .