Νέα στον χώρο 6975923281
Γεια σας λέγομαι Ιωάννα είμαι νέα στον χώρο και η φωτος είναι απόλυτα δικές μου 100% οτι βλέπετε! Μόνο για σοβαρούς παρακαλώ μην με περνετε άσκοπα ευχαριστώ.
kanesex.com
0 κριτικές 0 ενημερώσεις , το ίδιο ποστ σε 3 νήματα και ποστ που μόνο ρωτάνε..... Για αυτή ξέρουμε κάτιΝέα στον χώρο 6975923281
Γεια σας λέγομαι Ιωάννα είμαι νέα στον χώρο και η φωτος είναι απόλυτα δικές μου 100% οτι βλέπετε! Μόνο για σοβαρούς παρακαλώ μην με περνετε άσκοπα ευχαριστώ.kanesex.com
. Για αυτή ξέρουμε κάτιΝέα στον χώρο 6975923281
Γεια σας λέγομαι Ιωάννα είμαι νέα στον χώρο και η φωτος είναι απόλυτα δικές μου 100% οτι βλέπετε! Μόνο για σοβαρούς παρακαλώ μην με περνετε άσκοπα ευχαριστώ.kanesex.com
η Αστέρω είναι γτπ αλλά το site έχει ωραία τεμάχιαΓνωριζουμε κατι για αυτες;
η αλλη η ψιλοκαλη ειναι μουφαραΓνωριζουμε κατι για αυτες;
Εννοείς ότι η Μαρκέλλα δεν είναι η κοπέλα στις φωτογραφίες; Εγώ κάλεσα το τηλέφωνο αλλά λέει ο αριθμός δεν υπάρχει ......η αλλη η ψιλοκαλη ειναι μουφαραΓνωριζουμε κατι για αυτες;
η αστερω I don't know I don't care
ναι οι φωτο ειναι κλεμμενεςΕννοείς ότι η Μαρκέλλα δεν είναι η κοπέλα στις φωτογραφίες; Εγώ κάλεσα το τηλέφωνο αλλά λέει ο αριθμός δεν υπάρχει ......η αλλη η ψιλοκαλη ειναι μουφαραΓνωριζουμε κατι για αυτες;
Ψευτικες αγγελιες τα τηλ επισεις ψευτικαΓνωριζουμε κατι για αυτες;
Ο Θεός να μας σώσει....τι πατε και ψαχνετε το καθε απιθανο κωλοσαιτ ρε σεις?
μη πετυχετε το νεο σουπερ αστερομουνη την νεα ελλη γιανκοβιτς ξερω γω...τι?
2-3 ειναι ολα και ολα τα σαιτ αυτα θα βλεπετε και οι γκομενες οι 15 στις 20 ειναι σαπιες αυτη ειναι η καταντια στη φραπεδονικη
Αστα ρε φιλε... Δηλαδη το μωρακι σαν τα κρυα τα νερα, δινει κωλο με 80€/ωρα? Σε καμια περιπτωση.... Κατι τετοιες σε κλειστο κυκλο, ή αν δουλευουν σε καποιο μπαρ και την ψησεις εκει θα ζητησουν 200€ με κωλο..... Κανει μπαμ οτι ειναι μουφαρα....η αλλη η ψιλοκαλη ειναι μουφαραΓνωριζουμε κατι για αυτες;
Δοκιμασε την Ψαλτη. Θα βρεις την αγγελια της στο κανεσεξ, δεν βαζει τηλεφωνο αλλο μονο μειλ. Και το αλλαζει συνεχεια!Καλησπέρα συναγωνιστές .
Μετακόμισα πρόσφατα στην πόλη.
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια κυρία?
Αρχικά επειδή είμαι αρκετά ντροπαλός και γενικά μ αρέσει να μιλάω , θα ήθελα κάποια να ξέρει να μιλάει Ελληνικά σαν άνθρωπος: να είναι γλυκιά και τρυφερή και να μην είναι ''άρπα κόλλα''.
Δεν με νοιάζει η ηλικία.. προτιμητέο το μεγάλο στήθος.
Επίσης επειδή ζούμε και σε δύσκολες εποχές, να μην μας γδάρει κιόλας.Δεν με νοιάζει να είναι το υπέρμουνο .
Βοηθήστε ρε αδέρφια!!