Aggalitsas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 628
- Πόντοι
- 301
Γι αυτήν ξέρουμε κάτι ;
Είπα να κάνω (πάσης φύσεως και από τα πάντα) διακοπές, αλλά δεν μ’ αφήνετε γτκμ...
Λοιπόν , και για να απαντήσω στα πμ σας, η Αιμιλια χρεώνει 100€ (βασική χρέωση), + 10€ για τον χώρο (!!!), + 50€ για κωλο. Συνολο δλδ 160 €.
ΥΓ. Από δω σας διαβάζω...
Δεν το νομίζω
δεν ειναιτελικα ειναι η δεν ειναι;
Όχι, αγαπητέ. Κάνω διακοπές. Πάσης φύσεως διακοπές ...Α ρε δασκαλε καλοπερνας,ελπιζω να εχεις κανα 2-3 μουνακια μαζι σου
ριξε καμια βουτια και για μενα αν μπορεις γιατι εχει βρασει το μουνι μου στην τσιμεντουποληΌχι, αγαπητέ. Κάνω διακοπές. Πάσης φύσεως διακοπές ...
Αιτείτε και δοθήσεται υμίν , ζητείτε και ευρήσετε, κρούετε και ανοιγήσεται υμίν.ριξε καμια βουτια και για μενα αν μπορεις γιατι εχει βρασει το μουνι μου στην τσιμεντουπολη
Είπα να κάνω (πάσης φύσεως και από τα πάντα) διακοπές, αλλά δεν μ’ αφήνετε γτκμ...
Λοιπόν , και για να απαντήσω στα πμ σας, η Αιμιλια χρεώνει 100€ (βασική χρέωση), + 10€ για τον χώρο (!!!), + 50€ για κωλο. Συνολο δλδ 160 €.
πάει κ αυτός σε βάρεσε η ζεστη η η αγαμιαΑιτείτε και δοθήσεται υμίν , ζητείτε και ευρήσετε, κρούετε και ανοιγήσεται υμίν.
Πας γαρ ο αιτών λαμβάνει και ο ζητών ευρίσκει και τω κρούοντι ανοιγήσεται. (κατά Ματθαίον 7, 7-8).
Αν κατάλαβα καλά από την φωτογραφία, είσαι στο λιμάνι, που δεν ακούει, και πίνεις μπύρες στο "ελεύθερο λιμάνι"Είπα να κάνω (πάσης φύσεως και από τα πάντα) διακοπές, αλλά δεν μ’ αφήνετε γτκμ...
Η αγγελια που παραθέτεις είναι η γνωστή ξεπέτα Maria3. Πλέον εκτός από όνομα αλλαξε και όνομα προφίλ στο kanesex, από Hot σε Dea, μπας και τσιμπήσει κανένα θύμα.Λίγες μέρες πριν μας καραντινιάσουν, είχα πάει και είχα χώσει ένα μωρό με το όνομα ΝΙΝΑ, στα στούντιο, στο villa erotica, 50 χαλαρά, ακά.
Δεν την είχα ξαναδεί ποτέ, πολύ δυνατό κατ'εμέ, αδύνατο, βυζάρες τρελές, ξανθιά, μακρύ μαλλί, ηλικία γύρω στα 27-35, πολύ καλό δέρμα αψεγάδιαστο με χείλάκια ροφού. Είχα πάθει πλάκα στο σαλονάρισμα!
Μου είχε πει ότι ήρθε από Αθήνα για βόλτα και είπε να δουλέψει λίγακι και ότι ασχολήτο με την αισθητική...χαχα
Ξέρει κανείς κάτι?
Οι φώτο από το λινκ που παραθέτω:
()
είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα.
Ξέρεις κανείς αν είναι αληθινές για αυτή την αγγελία?
Έχει δει κανείς αυτό το μωρό στην αγγελία?
Η αγγελια που παραθέτεις είναι η γνωστή ξεπέτα Maria3. Πλέον εκτός από όνομα αλλαξε και όνομα προφίλ στο kanesex, από Hot σε Dea, μπας και τσιμπήσει κανένα θύμα.
Απο παίκτη της εμπειρίας σου, δεν το περίμενα αυτό...
Πίστεψε με δεν χάνεις τίποτα απολύτως. 42-43 ετών, πολύ γυμνασμένη, 4αρι βυζι φτιαγμένο, έκφυλο πρόσωπο. Δεν δίνει κωλο και μόλις τελειώσεις τον πρώτο γύρο, στα 25-30 λεπτά, ντύνεται να φύγει. Άλλη μια σαύρα που, ελλείψει ανταγωνισμού στην πόλη μας, κάνει καριέρα ως call girl...Δεν την έχω δει και δεν την έχω πάρει ποτέ αυτή την Μαρια3.
Οι φώτο της αγγελίας, αγγίζουν την πραγματικότητα αυτής?