ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Αυτά είναι του δημοτικού σύντροφε. Η Μαίρη/Μενια/Έλενα κλπ είναι, η γνωστή ξεπέτα .
Αυτά είναι του δημοτικού σύντροφε. Η Μαίρη/Μενια/Έλενα κλπ είναι, η γνωστή ξεπέτα .
έχεις pm με τίλ μιας κοπέλας δες τοΠαίδες καλησπέρα μια ερώτηση η οποία ίσως δεν έχει τόσο άμεση σχέση με το θεμα μας εδώ...γνωριζει κάνεις κάποιον που να δίνει το rnbnb διαμέρισμα του ή γκαρσονιέρα για ημιδιαμονη?...αν έχει κάποιος κάτι υπόψη του και θα ήθελε να μου το προτείνει ας μου στείλει πμ....ευχαριστώ
Για ημιδιαμονη διαμέρισμα Airbnb δεν έχει κανείς φίλε. Μόνο με την μέρα μπορούν να το νοικιάσουν όσοι είναι στην πλατφόρμα .Παίδες καλησπέρα μια ερώτηση η οποία ίσως δεν έχει τόσο άμεση σχέση με το θεμα μας εδώ...γνωριζει κάνεις κάποιον που να δίνει το rnbnb διαμέρισμα του ή γκαρσονιέρα για ημιδιαμονη?...αν έχει κάποιος κάτι υπόψη του και θα ήθελε να μου το προτείνει ας μου στείλει πμ....ευχαριστώ
Για δώσε περισσότερες πληροφορίες;;Για ημιδιαμονη διαμέρισμα Airbnb δεν έχει κανείς φίλε. Μόνο με την μέρα μπορούν να το νοικιάσουν όσοι είναι στην πλατφόρμα .
Γνωρίζω όμως από πολύ έγκυρη πηγή πως μετά το καλοκαίρι θα ξεκινήσουν να λειτουργούν «θεματικά» διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης.
Για ημιδιαμονη διαμέρισμα Airbnb δεν έχει κανείς φίλε. Μόνο με την μέρα μπορούν να το νοικιάσουν όσοι είναι στην πλατφόρμα .
Γνωρίζω όμως από πολύ έγκυρη πηγή πως μετά το καλοκαίρι θα ξεκινήσουν να λειτουργούν «θεματικά» διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης.
Καλησπέρα παιδιά. Η Καυτή Σαραντάρα έχει χαθεί; Αξίζει ένα "κασκαντεριλικι"; Διάβασα σε μια σελίδα για ΣΜΝ και θα ήθελα να είμαι σίγουρος για να πω την αλήθεια...
Δεν έχει χαθεί. Ίσως έκανε λίγο κρατεί λόγω κορωνοϊου αλλά έχει επανέλθει κανονικά. Κασκαντεριλικι δεν θα κανείς . Αυτά που ζητάει τα δουλεύει και με το παραπάνω. Αυτά που διάβασες για ΣΜΝ είναι τα γνωστά που βγαίνουν κατά καιρούς για διάφορες κοπέλες από ανταγωνιστές νταλαβερτζηδες κλπ, που οι ανεξάρτητες τους χαλάνε την μανέστρα . Τους ξέρουμε ποιοι είναι (και γράφουν κιόλας εδώ μέσα).Καλησπέρα παιδιά. Η Καυτή Σαραντάρα έχει χαθεί; Αξίζει ένα "κασκαντεριλικι"; Διάβασα σε μια σελίδα για ΣΜΝ και θα ήθελα να είμαι σίγουρος για να πω την αλήθεια...
Για ποια Μαίρη/Μενια/Έλενα μιλαμε εδω?Ναι από έρευνα που έκανα μετά το είδα...μπήκα φουριόζος μετά από καιρό και νόμισα είχαμε κάτι καινούργιο, αλλά που τέτοια τύχη!!
Η Μαιρη3 η γνωστή ξεπέταΓια ποια Μαίρη/Μενια/Έλενα μιλαμε εδω?
Αυτό που γνωρίζω είναι πως θα δημιουργηθούν σε μια πολυκατοικία στο κέντρο 3-4 διαμερισματακια θεματικά (αυτός που τα φτιάχνει είναι από Αθηνα και μου είπε πως θα είναι στο στυλ των δωματίων του Priamos boutique της Αθήνας, δλδ με στρογγυλά κρεβάτια, κούνιες , κελιά για δέσιμο κλπ)Για δώσε περισσότερες πληροφορίες;;
Αυτη η Μαιρη3 Ελληνιδα ειναι απ οσο ξερω η ζωη που μιλησα μαζι της 1000% δεν ητανΗ Μαιρη3 η γνωστή ξεπέτα
Δεν μιλάμε για τη ΖωηΑυτη η Μαιρη3 Ελληνιδα ειναι απ οσο ξερω η ζωη που μιλησα μαζι της 1000% δεν ηταν
Ακυρο λαθος αγγελια οντος αυτο το βλητο ειναιΔεν μιλάμε για τη Ζωη
Εγω απλα μιλησα μαζι της αλλα καταδρομικη δεν εκανα αν κανεις καταδρομικη εσυ που δε πιστευω ενημερωσε
Δοκίμασε κανείς αδέρφια να μας πει αν αξίζει;
Το μουνάκι εικοσάρας να υποθέσω ότι είναι υπονοούμενο για παλιές φωτό;Δε νομιζω να χάθηκε αν μιλάμε για την ίδια...
με μουνακι εικοσαρας...
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αν την τιμήσω, που μάλλον θα την τιμήσω, θα γράψω κριτική για να ανανεωθεί και το προφίλ τηςΔεν έχει χαθεί. Ίσως έκανε λίγο κρατεί λόγω κορωνοϊου αλλά έχει επανέλθει κανονικά. Κασκαντεριλικι δεν θα κανείς . Αυτά που ζητάει τα δουλεύει και με το παραπάνω. Αυτά που διάβασες για ΣΜΝ είναι τα γνωστά που βγαίνουν κατά καιρούς για διάφορες κοπέλες από ανταγωνιστές νταλαβερτζηδες κλπ, που οι ανεξάρτητες τους χαλάνε την μανέστρα . Τους ξέρουμε ποιοι είναι (και γράφουν κιόλας εδώ μέσα).
Από προσωπική εμπειρία (έχω συναντηθεί κατ επανάληψη μαζί της) , μπορώ να πω πως ακολουθεί όλους τους κανόνες υγιεινής. Πέραν αυτού , ούτε γιατρός είμαι , ούτε μικροβιολόγος, μπορώ να πω όμως ότι είναι από τις πιο καθαρές κοπέλες που έχω συναντήσει.