analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Έχει κανείς να δώσει κάποια πληροφορία για την εν λόγω κυρία ?
για την πρωτη έχει ανέβει κριτικη προσφατα.τι λέτε να διαλέξω , δεν βλέπω κριτικές για τα κοριτσια
ευχριστω
Αλεξά την κόβω για πιο ποιοτική γκόμενατι λέτε να διαλέξω , δεν βλέπω κριτικές για τα κοριτσια
ευχριστω
ε βεβαια...εσυ για ποια θες να ρωτησεις απο ολες,του γραφειου?
Συναγωνιστές ξέρουμε κάτι ?
για τη συγκεκριμένη που δείχνω πιο πάνω, την Τερέζαε βεβαια...εσυ για ποια θες να ρωτησεις απο ολες,του γραφειου?
ωραια.αγνωστο αν υπαρχει,στο ροστερ.και φυσικα αγνωστες υπηρεσιες.για τη συγκεκριμένη που δείχνω πιο πάνω, την Τερέζα
grazie
η λίστα είναι μεγαλη..δώσε κάποια στοιχεία όπως ηλικια, σωματοτυπο, υπηρεσιες..Καλησπερα παιδες. Καινουργιος στην Αθηνα και ειπα να δοκιμασω για πρωτη φορα call girl. Ηρθαν καποια καλα λεφτα προς το μερος μου αυτον τον καιρο και ψαχνω κατι δυνατο. Αν καποιος συναγωνιστης εχει να προτεινει μια δοκιμασμενη λυση θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα. ή να το θεσω διαφορετικα, αν τα λεφτα δεν ηταν προβλημα με ποιο call girl της αθηνας θα πηγαινατε εσεις ? ευχαριστω για την βοηθεια. πρωτο ποστ, ελπιζω να μην το εβαλα σε λαθος thread.
δες για Angela,Nagia,Dimitra (AthensGirlsNetwork),Melissa2 (AthensGirlsNetwork)Παιδες καλημερα!Ειμαι καινουριο μελλος και προσπαθω να μαθω τα κατατοποια.
Ξερουμε κανενα (κολ γκερλ) ομορφο που να κανει (αναλ) χωρις δικαιολογιες και μαλακιες...?
Οτι εχω δοκιμασει την εχω πατησει,(αναλ) γιοκ..
η λίστα είναι μεγαλη..δώσε κάποια στοιχεία όπως ηλικια, σωματοτυπο, υπηρεσιες..
θα βρεις πολλες.η μονη ενσταση ειναι να κλεισεις για 1 ωρα και βλεπεις.3ωρο χωρις να ξερεις την κοπελα,δεν θα στο συμβουλευα.ηλικια μαξιμουμ 25. αθλητικο σωμα, οχι τεραστια . προτιμω τις κοντες γενικα. αλλα αν εχεις υποψιν σου καποιες καλες δοκιμασμενες θα βοηθουσες πολυ. φοβαμαι μην κλεισω καμια και απο το πολυ φωτοσοπ δεν την αναγνωρισω οταν θα χτυπησει την πορτα. επισης σημαντικη παραμετρος ειναι οτι θα κλεισω μινιμουν τριωρο σεσσιον. αρα πρεπει να συζητα κιολας και να μην ειναι ψυχρη.
Σωστός ο Guru.θα βρεις πολλες.η μονη ενσταση ειναι να κλεισεις για 1 ωρα και βλεπεις.3ωρο χωρις να ξερεις την κοπελα,δεν θα στο συμβουλευα.
Kalhspera sas hthela na kanw mia erwthsh kathoti kainourgios exei kapoios prosopikh empeiria na mas enhmerwsei??????
αμα ψαξεις θα βρεις