zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
καλημερα παλαιο αγορι...τι λινκαστερα βαζουμε εδω?Ελπίζω να την έδιωξες όπως ήρθε....
καλημερα παλαιο αγορι...τι λινκαστερα βαζουμε εδω?Ελπίζω να την έδιωξες όπως ήρθε....
αναλογα τα γουστα σου...ειναι περιεργα?
Συναγωνιστές ξέρει κανεις τι παίζει εδώ, ή θα φάω φόλα ????
GRAZIE
αναλογα τα γουστα σου...ειναι περιεργα?
εγω οχι φιλε. και γι'αυτο δεν θελω να πω κατι που ισως δεν ισχυει. Ομως ολα τα μηνυματα και επικοινωνιες εδω, ετσι λενε...Σιγουρος δεν μπορω να ειμαι για τιποτα αν δεν εχω φαει. Και το πιατο αυτο δεν το εχω δικιμασει...αν εννοείς φίλε πως είναι τρανς....αλλάζει το πράγμα
ωστόσο την έχει πάρει κανείς ??
ευχαριστώ πολύ, θα το σκεφτώ καλάεγω οχι φιλε. και γι'αυτο δεν θελω να πω κατι που ισως δεν ισχυει. Ομως ολα τα μηνυματα και επικοινωνιες εδω, ετσι λενε...Σιγουρος δεν μπορω να ειμαι για τιποτα αν δεν εχω φαει. Και το πιατο αυτο δεν το εχω δικιμασει...
Εγώ το googlara όπως είναι (μέχρι τα αστέρια) και το 1ο link ήταν μια mathilda από athensladies. Δεν ξέρω εάν ο συναγωνιστής αναφέρεται σε αυτή, το σχόλιο όμως ισχύει γενικά. Όταν έρχεται άλλη κοπέλα από αυτή των photos πρέπει να φεύγει κατευθείαν...καλημερα παλαιο αγορι...τι λινκαστερα βαζουμε εδω?
όπου *********, βάλε "κυρίες της αθήνας"Εγώ το googlara όπως είναι (μέχρι τα αστέρια) και το 1ο link ήταν μια mathilda από ******. Δεν ξέρω εάν ο συναγωνιστής αναφέρεται σε αυτή, το σχόλιο όμως ισχύει γενικά. Όταν έρχεται άλλη κοπέλα από αυτή των photos πρέπει να φεύγει κατευθείαν...
ουτε εγω εχω δοκιμασει αλλα η κοπελα ειναι οντως τρανςαν εννοείς φίλε πως είναι τρανς....αλλάζει το πράγμα
ωστόσο την έχει πάρει κανείς ??
Σε κουβέντα με φίλους ψήνομαι για αυτό
αλλά πολλά δεν είναι για τις εποχές μας ?? 250 1h ...
Πάντως το γραφείο είναι κομπλέ και απο σύσταση κολλητού !
παρντον,γουρουνι στο σακι αδελφε?Καλη τυχη κι ενημερωσε κι εδω!!Σε κουβέντα με φίλους ψήνομαι για αυτό
αλλά πολλά δεν είναι για τις εποχές μας ?? 250 1h ...
Πάντως το γραφείο είναι κομπλέ και απο σύσταση κολλητού !
παρντον,γουρουνι στο σακι αδελφε?Καλη τυχη κι ενημερωσε κι εδω!!
Ετσι είναι. Για την υποτιθέμενη Mathilda γράφω. Έχετε απόλυτο δίκιο! Και όχι μόνο αυτό, όλα είναι +20 (δάχτυλα, extra ball.......) και το anal στα +30. Η νεαρά δεν εκδιωχθεί κακήν κακώς ως όφειλα. Αλλά όπως έχει συμβεί και σε άλλους συναγωνιστές, που να τρέχεις εκείνη την ώρα να βρεις κάτι άλλο ειδικά αν σε πιέζει ο χρόνος! Μακριά από το γραφείο αυτό παντως.όπου *********, βάλε "κυρίες της αθήνας"
Καλησπέρα παιδιά, κάνεις να μου εντύπωση από ;;
μια βοήθεια ρε παιδιά!
τι να δοκιμάσω?
ευχαριστώ!!!