Νέα

Γειά σας!!! Anna.cim

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anna.cim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 435
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Anna.cim

Anna.cim

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21
Αν είσαι εσυ θα αγοράσω συνδρομή σου για 1 χρόνο!
Αυτό είναι στοίχημα!

Σιγά μην σβήσω το προφίλ μου!!:rockon:
Δεν μου λέει κάτι αυτό ειλικρινά και είναι κάτι που στο τέλος μπορεί να μην το κάνεις, δεν θέλω να αγοράσεις συνδρομή χρόνου από στοίχημα, δεν θέλω κανέναν στο προφίλ μου που να μην το θέλει και να είναι εκεί απλά από ένα στοίχημα, εσύ έθεσες την πρόκληση εγώ θέτω το στοίχημα!

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
16.740
Πόντοι
10.395
Έτσι στα καλά καθούμενα θα κάθομαι να κάνω ότι με βάζει ο καθένας για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας;
Εσυ πόσταρες και καλά φωτό σου!
Εσυ ρώτησες τρόπο για να αποδείξεις (και καλά το βαιμπερ)
Εγω σου πρότεινα εναλλακτική !

Εσυ ήρθες εδώ να πουλήσεις την πραμάτεια σου γλυκιά μου…

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.324
Πόντοι
2.036

Brutal.Fv

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
2.150
Πόντοι
446
Για αυτούς που ρωτάνε στα ινμποξ πόσο face φαίνεται στους non face creators το δικό μου είναι μέχρι εδώ,, όχι παραπάνω
20230509_110156.jpg
Ομορφη, και πολυ ωραιο δερμα εχεις

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
16.740
Πόντοι
10.395
Δεν μου λέει κάτι αυτό ειλικρινά και είναι κάτι που στο τέλος μπορεί να μην το κάνεις, δεν θέλω να αγοράσεις συνδρομή χρόνου από στοίχημα, δεν θέλω κανέναν στο προφίλ μου που να μην το θέλει και να είναι εκεί απλά από ένα στοίχημα, εσύ έθεσες την πρόκληση εγώ θέτω το στοίχημα!
Καλά!
Αν ξέρεις, ορίζεις το στοίχημα και ρωτας τον άλλο «αν πάει»…

Δεν πάει λοιπόν!

Σου πρότεινα άλλο στοίχημα, αν πάλι δεν πάει, δεν πειράζει! Καλή καρδιά… :*

OP
OP
Anna.cim

Anna.cim

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21
Εσυ πόσταρες και καλά φωτό σου!
Εσυ ρώτησες τρόπο για να αποδείξεις (και καλά το βαιμπερ)
Εγβ σου πρότεινα εναλλακτική !

Εσυ ήρθες εδώ να πουλήσεις την πραμάτεια σου γλυκιά μου…
Συνεχίζει να προκαλείς με τις Και Καλά φώτο μου και εγώ σου είπα challenge accepted Αν σβήσεις Το προφιλ σου γιατί δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις και έτσι δεν θα χρειαστεί να το περάσουν και άλλοι ή άλλες με το δικό σου το προφίλ, αν είσαι τόσο σίγουρος λοιπόν γιατί δεν αποδέχεσε;

OP
OP
Anna.cim

Anna.cim

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21
Καλά!
Αν ξέρεις, ορίζεις το στοίχημα και ρωτας τον άλλο «αν πάει»…

Δεν πάει λοιπόν!

Σου πρότεινα άλλο στοίχημα, αν πάλι δεν πάει, δεν πειράζει! Καλή καρδιά… :*
Όχι δεν είναι έτσι όπως τα λες δυστυχώς,, ζήτησες να αποδείξω ποια είμαι, δεν ξέρω γιατί να μπω σε αυτή την διαδικασία αλλά συμφώνησα να μπω, δεν μπορώ να ζητήσω και εγώ τον καρπό του κόπου μου; εσύ θα προκαλείς εσύ θα θέτεις όρους; εσύ το μαχαίρι εσύ και το καρπούζι δεν γίνετε!!!

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
16.740
Πόντοι
10.395
Συνεχίζει να προκαλείς με τις Και Καλά φώτο μου και εγώ σου είπα challenge accepted Αν σβήσεις Το προφιλ σου γιατί δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις και έτσι δεν θα χρειαστεί να το περάσουν και άλλοι ή άλλες με το δικό σου το προφίλ, αν είσαι τόσο σίγουρος λοιπόν γιατί δεν αποδέχεσε;
Σιγά ρε, τι πέρασες;
Δεν σε βασάνισα κιόλας…ΗΜΑΡΤΟΝ!

Σίγουρος είμαι μόνο για τον κωλο μου! Είμαι διατεθειμένος λοιπόν να πληρώσω 1 χρόνο συνδρομή αν χάσω το στοίχημα! Αυτά…

Αν σε έχει πειράξει τόσο πολύ η συζήτηση μας κ θεωρείς ότι έκανα κακό στην δουλειά σου, τα σβήνω όλα! Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, και αν δεις το προφίλ μου (δεν ξέρω αν ξέρεις πως να το κανείς) και δεις την συμμετοχή μου εδώ στο σάιτ, θα διαπιστώσεις ότι δεν συνηθίζω να έρχομαι σε αντιπαραθέσεις με κανέναν!!!

Τελευταία τροποποίηση:

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
16.740
Πόντοι
10.395
Όχι δεν είναι έτσι όπως τα λες δυστυχώς,, ζήτησες να αποδείξω ποια είμαι, δεν ξέρω γιατί να μπω σε αυτή την διαδικασία αλλά συμφώνησα να μπω, δεν μπορώ να ζητήσω και εγώ τον καρπό του κόπου μου; εσύ θα προκαλείς εσύ θα θέτεις όρους; εσύ το μαχαίρι εσύ και το καρπούζι δεν γίνετε!!!
Αν ξαναδιαβάσεις από το τέλος της σελ.6 τον διάλογο μας, δεν ζήτησα πουθενά να αποδείξεις αν είσαι εσύ, ΕΣΥ προσφέρθηκες να το αποδείξεις!
εγώ απλά αμφισβήτησα ότι είσαι εσυ!

Και αν διάβασες όλα τα σχόλια μου, ζήτησα συγνώμη αν ήμουν επιθετικός !

Αυτά…
:hi:

OP
OP
Anna.cim

Anna.cim

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21
Σιγά ρε, τι πέρασες;
Δεν σε βασάνισα κιόλας…ΗΜΑΡΤΟΝ!

Σίγουρος είμαι μόνο για τον κωλο μου! Είναι διατεθειμένος λοιπόν να πληρώσω 1 χρόνο συνδρομή αν χάσω το στοίχημα! Αυτά…

Αν σε έχει πειράξει τόσο πολύ η συζήτηση μας κ θεωρείς ότι σου έκανα κακό στην δουλειά σου, τα σβήνω όλα! Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, και αν δεις το προφίλ μου (δεν ξέρω αν ξέρεις πως να το κανείς) και δεις την συμμετοχή μου εδώ στο σάιτ, θα διαπιστώσεις ότι δεν συνηθίζω να έρχομαι σε αντιπαραθέσεις με κανέναν!!!
Καμία παρεξήγηση, ίσα ίσα αντί να γίνουμε εχθροί θα γίνουμε φίλοι, χαίρομαι γιαυτό!!! Ούτε εγώ έρχομαι σε αντιπαράθεση και δεν μου αρέσει, γιαυτό και η συνεχείς κόσμια γραφή μου εδώ αντί να βρίζω και να ειρωνεύομαι, δεν είναι του στυλ μου αλήθεια!!! Έκανα έναν ακόμη φίλο θέλω να πιστεύω.
ΥΓ:φίλε μου στο τσακ το έσωσες το προφίλ σου :smitten:

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
16.740
Πόντοι
10.395
Πολλά «εσύ» μαζεμένα!
Αν ξαναδιαβάσεις από το τέλος της σελ.6 τον διάλογο μας, δεν ζήτησα πουθενά να αποδείξεις αν είσαι εσύ, ΕΣΥ προσφέρθηκες να το αποδείξεις!
εγώ απλά αμφισβήτησα ότι είσαι εσυ!

Και αν διάβασες όλα τα σχόλια μου, ζήτησα συγνώμη αν ήμουν επιθετικός !

Αυτά…

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
16.740
Πόντοι
10.395
ΥΓ:φίλε μου στο τσακ το έσωσες το προφίλ σου :smitten:
Στο Τσακ θα ήταν αν έπαιρνα το στοίχημα!
Εσυ στο Τσακ έχασες ετήσια συνδρομή! Δεν θα ηταν κ λίγα!!
:buck2:

ΥΓ: όλοι οι μεγάλοι έρωτες ή δυνατές φιλίες, συχνά ξεκινούν από έντονη αντιπαράθεση! :rockon:

OP
OP
Anna.cim

Anna.cim

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21
Στο Τσακ θα ήταν αν έπαιρνα το στοίχημα!
Εσυ στο Τσακ έχασες ετήσια συνδρομή! Δεν θα ηταν κ λίγα!!
:buck2:

ΥΓ: όλοι οι μεγάλοι έρωτες ή δυνατές φιλίες, συχνά ξεκινούν από έντονη αντιπαράθεση! :rockon:

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.932
Πόντοι
736
Το γράφω στην πρώτη σελίδα, ξεκάθαρα δεν κάνω ραντεβού και ξεκάθαρα είμαι σε μια διαφημιστική πλατφόρμα εδώ να διαφημίσω κάτι όπως όλοι!!
Δεν ξερω πως το σκεφτηκες να κανεις νημα εδω μεσα για διαφημιση του only fans σου,
γιατι δεν νομιζω να πιασει,αλλα να μου πεις καμια δεκαρια :bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick:
να κανουν συνδρομη τσιμπησες 100ευρα και χωρις ιδρωτα.
Σωστη!!!!

OP
OP
Anna.cim

Anna.cim

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21
Δεν ξερω πως το σκεφτηκες να κανεις νημα εδω μεσα για διαφημιση του only fans σου,
γιατι δεν νομιζω να πιασει,αλλα να μου πεις καμια δεκαρια :bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick:
να κανουν συνδρομη τσιμπησες 100ευρα και χωρις ιδρωτα.
Σωστη!!!!
Έχω γράψει στην πρώτη σελίδα για ποιον ακριβώς λόγο ήρθα, δεν είναι μόνο η διαφήμιση.... :angel:

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.932
Πόντοι
736
Έχω γράψει στην πρώτη σελίδα για ποιον ακριβώς λόγο ήρθα, δεν είναι μόνο η διαφήμιση.... :angel:
Δεν ειπα κατι κακο.
Καταλαβαινω τι πεχτηκε αλλα και η διαφημιση καλη ειναι.
Ειτε με προθεση ειτε χωρις,εσυ συν θα εισαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom