james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 16.740
- Πόντοι
- 10.395
Τώρα, μην με προκαλείς!Από την Αννούλα φυσικά...
Και να με κάνει…τι θα χάσω; Δεν θα με συναντήσει;;;
Τώρα, μην με προκαλείς!Από την Αννούλα φυσικά...
νμζω θα πληρώσεις την συνδρομή Μαν!!!Αν είσαι εσυ θα αγοράσω συνδρομή σου για 1 χρόνο!
Αυτό είναι στοίχημα!
Σιγά μην σβήσω το προφίλ μου!!
Δεν μου λέει κάτι αυτό ειλικρινά και είναι κάτι που στο τέλος μπορεί να μην το κάνεις, δεν θέλω να αγοράσεις συνδρομή χρόνου από στοίχημα, δεν θέλω κανέναν στο προφίλ μου που να μην το θέλει και να είναι εκεί απλά από ένα στοίχημα, εσύ έθεσες την πρόκληση εγώ θέτω το στοίχημα!Αν είσαι εσυ θα αγοράσω συνδρομή σου για 1 χρόνο!
Αυτό είναι στοίχημα!
Σιγά μην σβήσω το προφίλ μου!!
Εσυ πόσταρες και καλά φωτό σου!Έτσι στα καλά καθούμενα θα κάθομαι να κάνω ότι με βάζει ο καθένας για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας;
Χαχαχα, για ρώτα και τους υπόλοιπους. Έτοιμοι είναι διθυράμβους...Τώρα, μην με προκαλείς!
Και να με κάνει…τι θα χάσω; Δεν θα με συναντήσει;;;
Ομορφη, και πολυ ωραιο δερμα εχειςΓια αυτούς που ρωτάνε στα ινμποξ πόσο face φαίνεται στους non face creators το δικό μου είναι μέχρι εδώ,, όχι παραπάνω
Καλά!Δεν μου λέει κάτι αυτό ειλικρινά και είναι κάτι που στο τέλος μπορεί να μην το κάνεις, δεν θέλω να αγοράσεις συνδρομή χρόνου από στοίχημα, δεν θέλω κανέναν στο προφίλ μου που να μην το θέλει και να είναι εκεί απλά από ένα στοίχημα, εσύ έθεσες την πρόκληση εγώ θέτω το στοίχημα!
Συνεχίζει να προκαλείς με τις Και Καλά φώτο μου και εγώ σου είπα challenge accepted Αν σβήσεις Το προφιλ σου γιατί δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις και έτσι δεν θα χρειαστεί να το περάσουν και άλλοι ή άλλες με το δικό σου το προφίλ, αν είσαι τόσο σίγουρος λοιπόν γιατί δεν αποδέχεσε;Εσυ πόσταρες και καλά φωτό σου!
Εσυ ρώτησες τρόπο για να αποδείξεις (και καλά το βαιμπερ)
Εγβ σου πρότεινα εναλλακτική !
Εσυ ήρθες εδώ να πουλήσεις την πραμάτεια σου γλυκιά μου…
Όχι δεν είναι έτσι όπως τα λες δυστυχώς,, ζήτησες να αποδείξω ποια είμαι, δεν ξέρω γιατί να μπω σε αυτή την διαδικασία αλλά συμφώνησα να μπω, δεν μπορώ να ζητήσω και εγώ τον καρπό του κόπου μου; εσύ θα προκαλείς εσύ θα θέτεις όρους; εσύ το μαχαίρι εσύ και το καρπούζι δεν γίνετε!!!Καλά!
Αν ξέρεις, ορίζεις το στοίχημα και ρωτας τον άλλο «αν πάει»…
Δεν πάει λοιπόν!
Σου πρότεινα άλλο στοίχημα, αν πάλι δεν πάει, δεν πειράζει! Καλή καρδιά…
Σιγά ρε, τι πέρασες;Συνεχίζει να προκαλείς με τις Και Καλά φώτο μου και εγώ σου είπα challenge accepted Αν σβήσεις Το προφιλ σου γιατί δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις και έτσι δεν θα χρειαστεί να το περάσουν και άλλοι ή άλλες με το δικό σου το προφίλ, αν είσαι τόσο σίγουρος λοιπόν γιατί δεν αποδέχεσε;
Αν ξαναδιαβάσεις από το τέλος της σελ.6 τον διάλογο μας, δεν ζήτησα πουθενά να αποδείξεις αν είσαι εσύ, ΕΣΥ προσφέρθηκες να το αποδείξεις!Όχι δεν είναι έτσι όπως τα λες δυστυχώς,, ζήτησες να αποδείξω ποια είμαι, δεν ξέρω γιατί να μπω σε αυτή την διαδικασία αλλά συμφώνησα να μπω, δεν μπορώ να ζητήσω και εγώ τον καρπό του κόπου μου; εσύ θα προκαλείς εσύ θα θέτεις όρους; εσύ το μαχαίρι εσύ και το καρπούζι δεν γίνετε!!!
Καμία παρεξήγηση, ίσα ίσα αντί να γίνουμε εχθροί θα γίνουμε φίλοι, χαίρομαι γιαυτό!!! Ούτε εγώ έρχομαι σε αντιπαράθεση και δεν μου αρέσει, γιαυτό και η συνεχείς κόσμια γραφή μου εδώ αντί να βρίζω και να ειρωνεύομαι, δεν είναι του στυλ μου αλήθεια!!! Έκανα έναν ακόμη φίλο θέλω να πιστεύω.Σιγά ρε, τι πέρασες;
Δεν σε βασάνισα κιόλας…ΗΜΑΡΤΟΝ!
Σίγουρος είμαι μόνο για τον κωλο μου! Είναι διατεθειμένος λοιπόν να πληρώσω 1 χρόνο συνδρομή αν χάσω το στοίχημα! Αυτά…
Αν σε έχει πειράξει τόσο πολύ η συζήτηση μας κ θεωρείς ότι σου έκανα κακό στην δουλειά σου, τα σβήνω όλα! Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, και αν δεις το προφίλ μου (δεν ξέρω αν ξέρεις πως να το κανείς) και δεις την συμμετοχή μου εδώ στο σάιτ, θα διαπιστώσεις ότι δεν συνηθίζω να έρχομαι σε αντιπαραθέσεις με κανέναν!!!
Αν ξαναδιαβάσεις από το τέλος της σελ.6 τον διάλογο μας, δεν ζήτησα πουθενά να αποδείξεις αν είσαι εσύ, ΕΣΥ προσφέρθηκες να το αποδείξεις!
εγώ απλά αμφισβήτησα ότι είσαι εσυ!
Και αν διάβασες όλα τα σχόλια μου, ζήτησα συγνώμη αν ήμουν επιθετικός !
Αυτά…
Στο Τσακ θα ήταν αν έπαιρνα το στοίχημα!ΥΓ:φίλε μου στο τσακ το έσωσες το προφίλ σου
Στο Τσακ θα ήταν αν έπαιρνα το στοίχημα!
Εσυ στο Τσακ έχασες ετήσια συνδρομή! Δεν θα ηταν κ λίγα!!
ΥΓ: όλοι οι μεγάλοι έρωτες ή δυνατές φιλίες, συχνά ξεκινούν από έντονη αντιπαράθεση!
Δεν ξερω πως το σκεφτηκες να κανεις νημα εδω μεσα για διαφημιση του only fans σου,Το γράφω στην πρώτη σελίδα, ξεκάθαρα δεν κάνω ραντεβού και ξεκάθαρα είμαι σε μια διαφημιστική πλατφόρμα εδώ να διαφημίσω κάτι όπως όλοι!!
Έχω γράψει στην πρώτη σελίδα για ποιον ακριβώς λόγο ήρθα, δεν είναι μόνο η διαφήμιση....Δεν ξερω πως το σκεφτηκες να κανεις νημα εδω μεσα για διαφημιση του only fans σου,
γιατι δεν νομιζω να πιασει,αλλα να μου πεις καμια δεκαρια
να κανουν συνδρομη τσιμπησες 100ευρα και χωρις ιδρωτα.
Σωστη!!!!
Δεν ειπα κατι κακο.Έχω γράψει στην πρώτη σελίδα για ποιον ακριβώς λόγο ήρθα, δεν είναι μόνο η διαφήμιση....