You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γειά σας!!! Anna.cim
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Anna.cim
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 435
- Εμφανίσεις 63K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Anna.cim
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
Εσύ τώρα ήρθες να πουλήσεις εξυπνάδα;; καμία ειρωνεία, σου απάντησα θα χαρώ να στο αποδείξω με ένα live, τι άλλο να κάνω; να κάθομαι να αποδεικνύω στον κάθε έναν τα αυτονόητα για κάποιους;
james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.824
- Πόντοι
- 10.395
Το οποίο φαντάζομαι θα γίνει αφού γίνω μέλος και αγοράσω συνδρομή σου στο όνλι φανς…Θα χαρώ να στο αποδείξω με ένα live!!
ΥΓ: χαχα, καλό!
Anna.cim
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
Οκ, θέλεις να θέσεις και δικούς σου όρους δλδ;; τσάμπα στο viber σου κτλ κτλ αυτό κ αν είναι καλόΤο οποίο φαντάζομαι θα γίνει αφού γίνω μέλος και αγορά συνδρομή σου στο όνλι φανς…
ΥΓ: χαχα, καλό!
james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.824
- Πόντοι
- 10.395
Εξυπνάδες…όχι μόνο μια!Εσύ τώρα ήρθες να πουλήσεις εξυπνάδα;; καμία ειρωνεία, σου απάντησα θα χαρώ να στο αποδείξω με ένα live, τι άλλο να κάνω; να κάθομαι να αποδεικνύω στον κάθε έναν τα αυτονόητα για κάποιους;
Έχω πολλά κιλά για πούλημα!
Αμα θες αγόρασε, μήπως κ πεις κάτι πιο έξυπνο απ’το να κάνω λαιβ μαζί σου για να μου αποδείξεις…
Και για να επανέλθω στον ίσιο δρόμο και όχι σε αυτόν της ειρωνίας (στον οποίο θα σε συμβούλευα να βγεις κι εσυ καθότι έχω μάστερ), για πες μας βρε Αννούλα…ποια είναι τα αυτονόητα; Ότι έβαλες μια φωτό κάποιας με λαμπερό χαμόγελο και βυζάρες, και αυτή πρέπει να πιστέψουμε ότι είσαι εσυ; Θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε!!
Τι αποδεικνύει ότι είσαι εσυ; Απλά επειδή εσύ είσαι αυτή που την πόσταρε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είπα εγώ κάτι τέτοιο;Οκ, θέλεις να θέσεις και δικούς σου όρους δλδ;; τσάμπα στο viber σου κτλ κτλ αυτό κ αν είναι καλό
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μοιράζω το κινητό μου δεξιά-αριστερά;
Anna.cim
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
Τα αυτονόητα είναι ότι για να κάνεις ένα OF δεν κρύβεσαι απλά πίσω από ένα ψεύτικο email και πρέπει να αποδηξεις ότι είσαι εσύ μέσα από πιστοποίηση με διαβατήρια κτλ κτλ, επίσης αυτές οι φωτό που βάζω εδώ ήταν και στο προφίλ μου στο OF οπότε δεν μπορώ να έχω αυτές τις φώτο στο προφίλ μου και όταν ανοίγει ο άλλος κάμερα να βλέπει κάτι διαφορετικό από αυτό που πασάρω, απλά δεν γίνετε,,Εξυπνάδες…όχι μόνο μια!
Έχω πολλά κιλά για πούλημα!
Αμα θες αγόρασε, μήπως κ πεις κάτι πιο έξυπνο απ’το να κάνω λαιβ μαζί σου για να μου αποδείξεις…
Και για να επανέλθω στον ίσιο δρόμο και όχι σε αυτόν της ειρωνίας (στον οποίο θα σε συμβούλευα να βγεις κι εσυ καθότι έχω μάστερ), για πες μας βρε Αννούλα…ποια είναι τα αυτονόητα; Ότι έβαλες μια φωτό κάποιας με λαμπερό χαμόγελο και βυζάρες, και αυτή πρέπει να πιστέψουμε ότι είσαι εσυ; Θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε!!
Τι αποδεικνύει ότι είσαι εσυ; Απλά επειδή είσαι εσυ αυτή που το πόσταρε;
Είπα εγώ κάτι τέτοιο;
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μοιράζω το κινητό μου δεξιά-αριστερά;
james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.824
- Πόντοι
- 10.395
Δεν έχω άποψη για το τι είχες στο ονλι φανς και τους όρους !Τα αυτονόητα είναι ότι για να κάνεις ένα OF δεν κρύβεσαι απλά πίσω από ένα ψεύτικο email και πρέπει να αποδηξεις ότι είσαι εσύ μέσα από πιστοποίηση με διαβατήρια κτλ κτλ, επίσης αυτές οι φωτό που βάζω εδώ ήταν και στο προφίλ μου στο OF οπότε δεν μπορώ να έχω αυτές τις φώτο στο προφίλ μου και όταν ανοίγει ο άλλος κάμερα να βλέπει κάτι διαφορετικό από αυτό που πασάρω, απλά δεν γίνετε,,
Αν θες όμως μια ιδέα για να αποδείξεις αν είσαι αυτή, κάνε κάτι που κάνουν πολλές !
Βγάζεις την ίδια λαμπερή φωτό, κρατώντας ένα χαρτί στο οποίο θα αναγράφεται η σημερινή ημερομηνία ας πούμε, το Νικ νέιμ μου αν θέλεις…δεν έχω πρόβλημα!
Με συγχωρείς αλλά όλα τα υπόλοιπα (βάιμπερ κτλ κτλ) είναι για δημιουργία εντυπώσεων!!
Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.312
- Πόντοι
- 2.036
Μην το παίρνεται απ' τα μούτρα το κορίτσι μας, γιατί ετοιμάζεται...
james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.824
- Πόντοι
- 10.395
Έχεις δίκιο, ήμουν λίγο επιθετικός!Μην το παίρνεται απ' τα μούτρα το κορίτσι μας, γιατί ετοιμάζεται...
Ζήτω δημόσια συγνώμη!
ΥΓ: δεν ειρωνεύομαι!!!
Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.312
- Πόντοι
- 2.036
Το λέω για να μην φάτε πλοκ, όταν θ' απλώσει την πραμάτια της...Έχεις δίκιο, ήμουν λίγο επιθετικός!
Ζήτω δημόσια συγνώμη!
Anna.cim
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
Τώρα νομίζω με βάζεις σε μια διαδικασία που κανονικά δεν θα έπρεπε να μπω γιατί έχω μάθει να αποκρουω τέτοιες τοποθετήσεις αλλά βλέπω το προφίλ σου γράφει κάτι σαν ανώτερος και τέτοια και δεν ξέρω τι σημαίνει για εδώ μέσα αυτό αλλά αφού μου δίνεις την άδεια να ποσταρω το nick name Σου καί Το ελεύθερο από εσένα να το κάνω αυτό τότε δεκτή η πρόκληση σου αν μετά από την φώτο και εσύ σβήσεις το προφίλ σου εδώ μέσα!! Τι λες ;Δεν έχω άποψη για το τι είχες στο ονλι φανς και τους όρους !
Αν θες όμως μια ιδέα για να αποδείξεις αν είσαι αυτή, κάνε κάτι που κάνουν πολλές !
Βγάζεις την ίδια λαμπερή φωτό, κρατώντας ένα χαρτί στο οποίο θα αναγράφεται η σημερινή ημερομηνία ας πούμε, το Νικ νέιμ μου αν θέλεις…δεν έχω πρόβλημα!
Με συγχωρείς αλλά όλα τα υπόλοιπα (βάιμπερ κτλ κτλ) είναι για δημιουργία εντυπώσεων!!
james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.824
- Πόντοι
- 10.395
Το ανώτερος δεν σημαίνει τπτ!Τώρα νομίζω με βάζεις σε μια διαδικασία που κανονικά δεν θα έπρεπε να μπω γιατί έχω μάθει να αποκρουω τέτοιες τοποθετήσεις αλλά βλέπω το προφίλ σου γράφει κάτι σαν ανώτερος και τέτοια και δεν ξέρω τι σημαίνει για εδώ μέσα αυτό αλλά αφού μου δίνεις την άδεια να ποσταρω το nick name Σου καί Το ελεύθερο από εσένα να το κάνω αυτό τότε δεκτή η πρόκληση σου αν μετά από την φώτο και εσύ σβήσεις το προφίλ σου εδώ μέσα!! Τι λες ;
Απλά είμαι πολύ παλιό μέλος…
Να σβήσω το προφίλ μου γιατί;
Στοίχημα δλδ ότι αν είσαι εσύ, χάνω κ σβήνω το προφίλ μου;
Anna.cim
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
Ή μπορείς να σώσεις το προφίλ σου με 10€ όπως είπες με Εγγραφή στο OF μου και να το διαπιστώσεις μόνο για την πάρτη σου και να μην γίνεις ο σταυροφόρος εδώ μέσα για τους υπόλοιπους. Take your time!!!Έχεις δίκιο, ήμουν λίγο επιθετικός!
Ζήτω δημόσια συγνώμη!
ΥΓ:είμαι εδώ για να κάνω φίλους και όχι εχθρούς
Ε πως;; πρόκληση χωρίς στοίχημα γίνετε;;Το ανώτερος δεν σημαίνει τπτ!
Απλά είμαι πολύ παλιό μέλος…
Να σβήσω το προφίλ μου γιατί;
Στοίχημα δλδ ότι αν είσαι εσύ, χάνω κ σβήνω το προφίλ μου;
james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.824
- Πόντοι
- 10.395
Πλοκ από ποιον; Σε έχασα…Το λέω για να μην φάτε πλοκ, όταν θ' απλώσει την πραμάτια της...
Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.312
- Πόντοι
- 2.036
Από την Αννούλα φυσικά...Πλοκ από ποιον; Σε έχασα…
james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.824
- Πόντοι
- 10.395
Αν είσαι εσυ θα αγοράσω συνδρομή σου για 1 χρόνο!Ή μπορείς να σώσεις το προφίλ σου με 10€ όπως είπες με Εγγραφή στο OF μου και να το διαπιστώσεις μόνο για την πάρτη σου και να μην γίνεις ο σταυροφόρος εδώ μέσα για τους υπόλοιπους. Take your time!!!
ΥΓ:είμαι εδώ για να κάνω φίλους και όχι εχθρούς
Ε πως;; πρόκληση χωρίς στοίχημα γίνετε;;
Αυτό είναι στοίχημα!
Σιγά μην σβήσω το προφίλ μου!!
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like