Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.315
- Πόντοι
- 4.546
Η χαρά είναι όλη δικιά μας.Γειά σου Αλέξανδρε, χάρηκα!!
Η χαρά είναι όλη δικιά μας.Γειά σου Αλέξανδρε, χάρηκα!!
Το πίστεψες ότι τον λένε Αλέξανδρο...αυτή είναι ατάκα εδώ στο σάιτΓειά σου Αλέξανδρε, χάρηκα!!
Δεν το βαζω, θελεις να μας πεις λιγα περισσοτερα?Μην βάζεις κ το χέρι στη φωτιά
Θα χαρώ να σε δω στο προφίλ μου!!!Μην γελάς ....εάν θες θα γελάσουμε από κοντά μαζί χαχαχα
Θα το έχω υπόψην μουΚαι φωτογραφίες βίντεο με ψηλοτάκουνα πέδιλα να βάλεις
Δεν προλαβαίνω μάνα μου πουλάω ριχτάρια και περιμένω και επιταγές από τον @ΝίπληςΘα χαρώ να σε δω στο προφίλ μου!!!
Μην του δινεις πολυ θαρρος, ειναι γνωστος σαλιαροπεφτουλαςΘα χαρώ να σε δω στο προφίλ μου!!!
Ότι μπορεί ο καθέναςΜην του δινεις πολυ θαρρος, ειναι γνωστος σαλιαροπεφτουλας
ΣωστοοοοοοςΚ τώρα έχει. Να ναι καλα οι μαλακες που πληρώνουν για να τν παίζουν με φωτογραφίες κ βίντεο. Αν δν ηταν αυτοι τώρα θα εκανε.
Με το μπαρδον Άννα.
Εσυ καλα κανεις κ τους τα μαδας,αφου ειναι θύματα
Κώλο, δίνεις;Καλημερα , δεν κάνω συναντήσεις
ΣπέραααΚαλημερα , δεν κάνω συναντήσεις
Το ονλιφανς τελικα ειναι πορνεία?Απάντησες μόνος σου,,, όταν κάποιο είναι χιλιόμετρα μαρία καί δεν έχει την ευχέρεια αυτή δλδ να έρθει να δει-ζήσεις κάτι τέτοιο από κοντά, το λιγότερο που κάνει είναι να βάλει ένα ποτό το βράδυ μόνος του σπίτι και να δει τον αγαπημένο του creator μόνο για πάρτη του υποδεικνυοντας του τι θα ήθελε να κάνει και να δει!
Γειά σας! Είμαι η Άννα, (@Anna.cim) just an amateur next door girl! Με αφορμή κάποιων διαρροών υλικού μου από το Only fans μου εδώ ήρθα μόνο και μόνο να ενημερώσω επίσης ότι το Only fans μου έχει παραβιαστεί και δεν έχω άλλο τρόπο να ενημερώσω όσους ήρθατε κ με βρήκατε από εδώ μέσα μιας και σε συνομιλίες μας από ότι πρόσεξα ήσασταν πολλοί, οι πιο παλιοί έχουν το Skype ή το viber μου και εκεί τα πράγματα ήταν πιο εύκολα, θέλω λοιπόν να σας ενημερώσω ότι ο λογαριασμός μου όπως τον ξέρετε εκεί θα κλείσει εντός των ημερών και μέσα σε δέκα μέρες θα έχει ανοίξει ο καινούριος μου, θα έχω τις ίδιες φώτο προφίλ για να μπορέσετε να με βρείτε και προσπαθώ σε επικοινωνία που έχω να διατηρηθεί έστω το nickname, όπως και να έχει θα αναρτήσω εδώ το νέο προφίλ μου για να με ακολουθήσετε όσοι βέβαια θέλετε, οι ήδη εγγεγραμμένοι δε στο υπάρχον προς διαγραφή προφίλ δεν θα χάσουν τα χρήματα της εγγραφής, έχω εξάγει λίστα και έστω και μια μέρα να είχε κάποιος υπόλοιπο παραμονής στο προφίλ μου θα του σταλεί ελεύθερη είσοδο για 1 ολόκληρο μήνα στο καινούργιο, είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλη την ταλαιπωρία που προκλήθηκε σε αυτούς τους subscribers! Σταματήστε να με ρωτάτε αν είμαι fake ή real, οι περισσότεροι το διαπιστώσατε αφού με είδατε live on camera. Τέλος συμβουλεύω να μείνετε συντονισμένοι διότι την πρώτη μέρα που θα ανοίξει το νέο προφίλ θα τρέξει promotion γιά δωρεάν μιας εβδομάδας ελεύθερης εισόδου για τους πρώτους 100
Σε παρακαλώ τύπε..Το ονλιφανς τελικα ειναι πορνεία?
Οι κοπελες ειναι πόρνες ?
Αυτό που θυμίζει τη διαφορά πουτάνας και καριόλας. Η πρώτη πάει με όλους, ενώ η δεύτερη με όλους εκτός από εσένα...Σε παρακαλώ τύπε..
Content creators είναι..
Άκου εκεί πουτανες.
Καταρχάς οι πουτανες πανε με ολους. Αυτες μπορεί να πανε και μονο με τν δονητη τους
Κάπως έτσι είναι. Επίσης κ οι 2 σου τρώνε λεφτάΑυτό που θυμίζει τη διαφορά πουτάνας και καριόλας. Η πρώτη πάει με όλους, ενώ η δεύτερη με όλους εκτός από εσένα...