Νέα

Γειά σας!!! Anna.cim

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anna.cim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 435
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Anna.cim

Anna.cim

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21
OP
OP
Anna.cim

Anna.cim

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21
Άννα ποιος είναι αυτός που cum in your mouth?? Ο γκόμενος σου??
Προσωπικές ερωτήσεις και προσωπικές απαντήσεις μόνο στην fanpage μου δυστυχώς :embarrased:,, πάντως όταν κάποιος ζητάει three cumshots,, δεν νομίζω να έχω τρεις γκομενους :angel:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.587
Πόντοι
8.346
Προσωπικές ερωτήσεις και προσωπικές απαντήσεις μόνο στην fanpage μου δυστυχώς :embarrased:,, πάντως όταν κάποιος ζητάει three cumshots,, δεν νομίζω να έχω τρεις γκομενους :angel:
Άμα σου ζητησουν four , εδώ είμαι εγώ

hornyasfuck

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2018
Κριτικές
30
Like
28.883
Πόντοι
12.896

Γιατί ὄχι;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.587
Πόντοι
8.346
Δεν ρωτάω για να μαθω τι κάνεις στην ζωη σου. Απλα σαν διαπίστωση, οτι πόσο εύκολο είναι να κανεις exploit την ηλιθιότητα που επικρατεί στν δυτικό κοσμο.
Κάθεσαι απο το σπιτακι σου και ξεκωλιαζεσαι με τν γκομενο σου/σχεση/ random τυπο και βγαζεις λεφτακια. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι , αυτο που θα εκανες ετσι κ αλλιως να το κάνεις με μια καμερα απλα στραμμένη πανω σου. Κ ο κόσμος το αγοράζει

OP
OP
Anna.cim

Anna.cim

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21
Δεν ρωτάω για να μαθω τι κάνεις στην ζωη σου. Απλα σαν διαπίστωση, οτι πόσο εύκολο είναι να κανεις exploit την ηλιθιότητα που επικρατεί στν δυτικό κοσμο.
Κάθεσαι απο το σπιτακι σου και ξεκωλιαζεσαι με τν γκομενο σου/σχεση/ random τυπο και βγαζεις λεφτακια. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι , αυτο που θα εκανες ετσι κ αλλιως να το κάνεις με μια καμερα απλα στραμμένη πανω σου. Κ ο κόσμος το αγοράζει
Έχω μάθει να έχω υπομονή μεγάλη σε τέτοιου είδους τοποθετήσεις αλήθεια, αν απλά θέλεις να μειώσεις το Of και τις υπόλοιπες πλατφόρμες τέτοιου είδους νομίζω είσαι ελεύθερος να το κάνεις αλλά μην με κρίνεις έτσι, είναι κρίμα!!! Καλά να περνάς, ήταν το τελευταίο μου μήνυμα επί του θέματος σου!

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.587
Πόντοι
8.346
Έχω μάθει να έχω υπομονή μεγάλη σε τέτοιου είδους τοποθετήσεις αλήθεια, αν απλά θέλεις να μειώσεις το Of και τις υπόλοιπες πλατφόρμες τέτοιου είδους νομίζω είσαι ελεύθερος να το κάνεις αλλά μην με κρίνεις έτσι, είναι κρίμα!!! Καλά να περνάς, ήταν το τελευταίο μου μήνυμα επί του θέματος σου!
Εσύ δεν κριθηκες ποτέ. Ίσα ίσα εσύ καλά κάνεις κ εκμεταλλεύεσαι την κατάσταση και την εποχη προς όφελος σου. Κρίνω την πλατφόρμα, κ το αγοραστικό κοινό σου. Εχει μεγάλη διαφορά

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.947
Πόντοι
6.256
Κ τώρα έχει. Να ναι καλα οι μαλακες που πληρώνουν για να τν παίζουν με φωτογραφίες κ βίντεο. Αν δν ηταν αυτοι τώρα θα εκανε.

Με το μπαρδον Άννα.
Εσυ καλα κανεις κ τους τα μαδας,αφου ειναι θύματα
Πες τα μιχάλη.
Εμεις παλια γαμαγαμε με το πουλι μας. Τωρα μαλλον με τα μάτια

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Επειδη αναφερεις διαρροη υλικου, αναρωτιεμαι, τι σταματαει καποιον επιτηδειο να πληρωσει 1 μηνα sub στο OF σου και να κατεβασει ολο το υλικο και να το ξαναδιαδωσει; :think:

Δηλαδη, ποιο το νοημα του καινουριου account οταν η διαδικασια για να διαρρευσει κατι ειναι η ιδια φθηνη διαδικασια που χρησιμοποιηθηκε και στο πρωτο account?

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.587
Πόντοι
8.346
Επειδη αναφερεις διαρροη υλικου, αναρωτιεμαι, τι σταματαει καποιον επιτηδειο να πληρωσει 1 μηνα sub στο OF σου και να κατεβασει ολο το υλικο και να το ξαναδιαδωσει; :think:

Δηλαδη, ποιο το νοημα του καινουριου account οταν η διαδικασια για να διαρρευσει κατι ειναι η ιδια φθηνη διαδικασια που χρησιμοποιηθηκε και στο πρωτο account?
Τίποτα.
Ένα screen recorder υπόθεση είναι

OP
OP
Anna.cim

Anna.cim

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21

Εχεις δίκαιο σε αυτό, ο διαμοιρασμός δεν πρόκειται να σταματήσει αλλά ο λόγος που κάνω νέο προφίλ είναι γιατί παραβιαστηκε και δεν μπορώ να κάνω ανάκτηση μιας και έχω κλειδωθεί απ έξω που λέμε :angel:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Εχεις δίκαιο σε αυτό, ο διαμοιρασμός δεν πρόκειται να σταματήσει αλλά ο λόγος που κάνω νέο προφίλ είναι γιατί παραβιαστηκε και δεν μπορώ να κάνω ανάκτηση μιας και έχω κλειδωθεί απ έξω που λέμε :angel:
καταλαβα. Καλη αρχη λοιπον, μην ξαναβαλεις κωδικο 12345678 :2funny:

Τωρα που σε βρηκαμε, οποτε βρεις χρονο, ανεβασε μας ενα μικρο δειγμα της δουλειας σου (ενα βιντεο 5 sec δηλαδη οχι κατι σπουδαιο), ετσι ως μερος του promotion, να χαρουν οι παλιοι πελατες και να καυλωσουν οι καινουριοι.
Καλη συνεχεια

OP
OP
Anna.cim

Anna.cim

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21
καταλαβα. Καλη αρχη λοιπον, μην ξαναβαλεις κωδικο 12345678 :2funny:

Τωρα που σε βρηκαμε, οποτε βρεις χρονο, ανεβασε μας ενα μικρο δειγμα της δουλειας σου (ενα βιντεο 5 sec δηλαδη οχι κατι σπουδαιο), ετσι ως μερος του promotion, να χαρουν οι παλιοι πελατες και να καυλωσουν οι καινουριοι.
Καλη συνεχεια
Χαχαχαχχαχαχα,, Θεούλης :cheesy:

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.142
Πόντοι
736
Μιά φιλική συμβουλή: ἀπ'τὴ στιγμή ποὺ δέν συναντᾶς κόσμο, καλύτερα ν'ἀλλάξης τὸ cim : δημιουργεῖ ἐσφαλμένη ἐντύπωση
Και σε μένα δημιούργησε εντύπωση, γιαυτό της έγραψα ερώτηση αν κάνει συναντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom