Anna.cim
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
Ναι, να αρχίσουμε να έχουμε ένα κατεβατό κατηγορείς τώρα δλδ;;; cim,cif, cib...εγω παντως θα διαλεγα ενα αξιοπρεπες cif δια ζωσης βεβαιως βεβαιως χαχαχαχχα
Ναι, να αρχίσουμε να έχουμε ένα κατεβατό κατηγορείς τώρα δλδ;;; cim,cif, cib...εγω παντως θα διαλεγα ενα αξιοπρεπες cif δια ζωσης βεβαιως βεβαιως χαχαχαχχα
Προσωπικές ερωτήσεις και προσωπικές απαντήσεις μόνο στην fanpage μου δυστυχώς ,, πάντως όταν κάποιος ζητάει three cumshots,, δεν νομίζω να έχω τρεις γκομενουςΆννα ποιος είναι αυτός που cum in your mouth?? Ο γκόμενος σου??
Άμα σου ζητησουν four , εδώ είμαι εγώΠροσωπικές ερωτήσεις και προσωπικές απαντήσεις μόνο στην fanpage μου δυστυχώς ,, πάντως όταν κάποιος ζητάει three cumshots,, δεν νομίζω να έχω τρεις γκομενους
Προσωπικές ερωτήσεις και προσωπικές απαντήσεις μόνο στην fanpage μου δυστυχώς ,, πάντως όταν κάποιος ζητάει three cumshots,, δεν νομίζω να έχω τρεις γκομενους
αυνανες ψαχνει το κοριτσι
Δεν ρωτάω για να μαθω τι κάνεις στην ζωη σου. Απλα σαν διαπίστωση, οτι πόσο εύκολο είναι να κανεις exploit την ηλιθιότητα που επικρατεί στν δυτικό κοσμο.Προσωπικές ερωτήσεις και προσωπικές απαντήσεις μόνο στην fanpage μου δυστυχώς ,, πάντως όταν κάποιος ζητάει three cumshots,, δεν νομίζω να έχω τρεις γκομενους
Το dick rating στο προφίλ μου είναι δωρεάν,, ποτέ δεν ξέρειςΆμα σου ζητησουν four , εδώ είμαι εγώ
Όλες με λενε πουτσαραΤο dick rating στο προφίλ μου είναι δωρεάν,, ποτέ δεν ξέρεις
Έχω μάθει να έχω υπομονή μεγάλη σε τέτοιου είδους τοποθετήσεις αλήθεια, αν απλά θέλεις να μειώσεις το Of και τις υπόλοιπες πλατφόρμες τέτοιου είδους νομίζω είσαι ελεύθερος να το κάνεις αλλά μην με κρίνεις έτσι, είναι κρίμα!!! Καλά να περνάς, ήταν το τελευταίο μου μήνυμα επί του θέματος σου!Δεν ρωτάω για να μαθω τι κάνεις στην ζωη σου. Απλα σαν διαπίστωση, οτι πόσο εύκολο είναι να κανεις exploit την ηλιθιότητα που επικρατεί στν δυτικό κοσμο.
Κάθεσαι απο το σπιτακι σου και ξεκωλιαζεσαι με τν γκομενο σου/σχεση/ random τυπο και βγαζεις λεφτακια. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι , αυτο που θα εκανες ετσι κ αλλιως να το κάνεις με μια καμερα απλα στραμμένη πανω σου. Κ ο κόσμος το αγοράζει
Εσύ δεν κριθηκες ποτέ. Ίσα ίσα εσύ καλά κάνεις κ εκμεταλλεύεσαι την κατάσταση και την εποχη προς όφελος σου. Κρίνω την πλατφόρμα, κ το αγοραστικό κοινό σου. Εχει μεγάλη διαφοράΈχω μάθει να έχω υπομονή μεγάλη σε τέτοιου είδους τοποθετήσεις αλήθεια, αν απλά θέλεις να μειώσεις το Of και τις υπόλοιπες πλατφόρμες τέτοιου είδους νομίζω είσαι ελεύθερος να το κάνεις αλλά μην με κρίνεις έτσι, είναι κρίμα!!! Καλά να περνάς, ήταν το τελευταίο μου μήνυμα επί του θέματος σου!
Πες τα μιχάλη.Κ τώρα έχει. Να ναι καλα οι μαλακες που πληρώνουν για να τν παίζουν με φωτογραφίες κ βίντεο. Αν δν ηταν αυτοι τώρα θα εκανε.
Με το μπαρδον Άννα.
Εσυ καλα κανεις κ τους τα μαδας,αφου ειναι θύματα
Τίποτα.Επειδη αναφερεις διαρροη υλικου, αναρωτιεμαι, τι σταματαει καποιον επιτηδειο να πληρωσει 1 μηνα sub στο OF σου και να κατεβασει ολο το υλικο και να το ξαναδιαδωσει;
Δηλαδη, ποιο το νοημα του καινουριου account οταν η διαδικασια για να διαρρευσει κατι ειναι η ιδια φθηνη διαδικασια που χρησιμοποιηθηκε και στο πρωτο account?
Εχεις δίκαιο σε αυτό, ο διαμοιρασμός δεν πρόκειται να σταματήσει αλλά ο λόγος που κάνω νέο προφίλ είναι γιατί παραβιαστηκε και δεν μπορώ να κάνω ανάκτηση μιας και έχω κλειδωθεί απ έξω που λέμεΕπειδη αναφερεις διαρροη υλικου, αναρωτιεμαι, τι σταματαει καποιον επιτηδειο να πληρωσει 1 μηνα sub στο OF σου και να κατεβασει ολο το υλικο και να το ξαναδιαδωσει;
Δηλαδη, ποιο το νοημα του καινουριου account οταν η διαδικασια για να διαρρευσει κατι ειναι η ιδια φθηνη διαδικασια που χρησιμοποιηθηκε και στο πρωτο account?
καταλαβα. Καλη αρχη λοιπον, μην ξαναβαλεις κωδικο 12345678Εχεις δίκαιο σε αυτό, ο διαμοιρασμός δεν πρόκειται να σταματήσει αλλά ο λόγος που κάνω νέο προφίλ είναι γιατί παραβιαστηκε και δεν μπορώ να κάνω ανάκτηση μιας και έχω κλειδωθεί απ έξω που λέμε
Χαχαχαχχαχαχα,, Θεούληςκαταλαβα. Καλη αρχη λοιπον, μην ξαναβαλεις κωδικο 12345678
Τωρα που σε βρηκαμε, οποτε βρεις χρονο, ανεβασε μας ενα μικρο δειγμα της δουλειας σου (ενα βιντεο 5 sec δηλαδη οχι κατι σπουδαιο), ετσι ως μερος του promotion, να χαρουν οι παλιοι πελατες και να καυλωσουν οι καινουριοι.
Καλη συνεχεια
Και σε μένα δημιούργησε εντύπωση, γιαυτό της έγραψα ερώτηση αν κάνει συναντήσεις.Μιά φιλική συμβουλή: ἀπ'τὴ στιγμή ποὺ δέν συναντᾶς κόσμο, καλύτερα ν'ἀλλάξης τὸ cim : δημιουργεῖ ἐσφαλμένη ἐντύπωση
το cim δηλαδη παει μεσω οθονης ???Καλημερα , δεν κάνω συναντήσεις
Ναι, είναι e-cimτο cim δηλαδη παει μεσω οθονης ???