Επισκέπτης
Εχεις παρει τιποτα?
όπως βλέπεις είμαι ένας εναντίον 10, σε παρακαλώ αν έχεις επιχειρήματα, αλλιώς δε μπορώ να απαντάω σε παπαροπόστ...
Εχεις παρει τιποτα?
Το ενας εναντιον δεκα το αντιμετωπίζω κάθε μερα.όπως βλέπεις είμαι ένας εναντίον 10, σε παρακαλώ αν έχεις επιχειρήματα, αλλιώς δε μπορώ να απαντάω σε παπαροπόστ...
Αρα αν κατι γεροι 80 χρονων τουφεκιστηκαν, δεν τρεχει τιποτα, θα πεθαίνανε οπου ναναι ετσι κι αλλιως.
Κατι κατεστραμμένες υποδομες της χωρας εχεις ακουστα?
Κατι καμμενα χωρια?
Μπα ε?
Στα αρχίδια μου και οι της Χαμάς, στ αρχίδια μου και οι της Συρίας...
Δεν είμαι κομμουνιστης τύπε.Αν ένας 80+ πεθάνει στο χωράφι και τον δηλώσεις απώλεια ΒΠΠ φυσικά και έχει σημασία
Όσο για καμμένα χωριά μη μιλάτε,
Στον Εμφύλιο κάψατε πολύ περισσότερα απ τους Γερμανούς, δε σας παίρνει να μιλάτε...
Το ενας εναντιον δεκα το αντιμετωπίζω κάθε μερα.
Η διαφορά είναι ότι εσυ λες μαλακιες τωρα, ενώ εγω λεω σωστα πραγματα παντα.
Πότε εκδηλωσα λατρεια υπερ των Αγγλων?Δεν είναι τυχαίο το ότι είστε καμμένοι ως χώρα, όταν δε μπορείτε να ξεχωρίσετε τον ρόλο των κρατών με τα οποία συνεργαστήκατε στην Ιστορία σας
Θέλετε ν αφήσουμε τους Γερμανούς και να πιάσουμε τους Άγγλους που τόσο πολύ λατρεύετε;
Πότε εκδηλωσα λατρεια υπερ των Αγγλων?
Το μονο καλο που εκαναν, ηταν ότι μας εσωσαν από τους κομμουνιστες στα δεκεμβριανα.
Δεν είναι τυχαίο το ότι είστε καμμένοι ως χώρα, όταν δε μπορείτε να ξεχωρίσετε τον ρόλο των κρατών με τα οποία συνεργαστήκατε στην Ιστορία σας
Θέλετε ν αφήσουμε τους Γερμανούς και να πιάσουμε τους Άγγλους που τόσο πολύ λατρεύετε;
Και ευτυχως διαλέξαμε τον νικητή.Οποιαδήποτε απέχθεια ενάντια των Γερμανών είναι νομοτελειακά δήλωση συμπάθειας υπέρ των Άγγλων
Στον ΒΠΠ, κληθήκαμε να διαλέξουμε έναν απ τους δύο
Τι να βρω ρε καμμένε;
Το ότι 370.000 θα πέθαιναν ούτως η άλλως, ακόμη κι αν είχαμε τον Χρυσό Αιώνα του Περικλή;
Και που παρουσιάζονται ως νεκροί κατά τον ΒΠΠ;
1. Θέλω να μου πεις πρώτα απ΄όλα, αν στους νεκρούς, συμπεριλαμβάνονται και οι φυσιολογικώς θανόντες (που για 4 χρόνια, για πληθυσμό 6,5 εκατομμύρια, και μέσο όρος ζωής 70 χρόνια δίνουν 370.000)
Δεν θέλουμε κανένα νταβατζή ούτε Άγγλους ούτε Αμερικάνους ούτε Ισραηλινούς ούτε Γερμανούς...
Αναγκαστικά συμμαχήσαμε με την Αγγλία τότε αφου οι Γερμαναράδες προετοίμαζαν εισβολή στην Ελλάδα αφού θέλαν να βοηθήσουν το μαλάκα το Μουσολίνι που γαμήθηκε από τους Έλληνες και αντι να κάνει βόλτα στην Αθήνα σε μια βδομάδα όπως έλεγε τέλη Οκτώβρη παραλίγο να κάνουν παρέλαση οι Έλληνες στη Ρώμη.
Ουσιαστικά εκτός της Κρήτης όπου πολέμησαν κάπου 30000 Άγγλοι και 10000 Αυτραλοί με Νεοζηλανδούς στην Ελλάδα γενικά δεν πρόσφεραν ούτε όπλα ούτε χρήματα..
Οποιαδήποτε απέχθεια ενάντια των Γερμανών είναι νομοτελειακά δήλωση συμπάθειας υπέρ των Άγγλων
Στον ΒΠΠ, κληθήκαμε να διαλέξουμε έναν απ τους δύο
Άρες μάρες κουκουνάρες.
Τα νούμερα αυτά είναι τελείως αυθαίρετα και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Το 1940 ο πληθυσμός ήταν 7.300.000 το δε προσδόκιμο ζωής (και όχι μέσος όρος ζωής που ως τραγικά άσχετος αναφέρεις) ήταν 54 έτη.
Για τα θύματα του λιμού της κατοχής ευθύνονται ΚΑΤ ΕΞΟΧΗΝ οι φίλοι σας οι Άγγλοι:
"Εκτός από τον απάνθρωπο χαρακτήρα των κατοχικών αρχών μερίδιο ευθύνης φέρει και η Αγγλική κυβέρνηση για την ανθρωπιστική καταστροφή στην Ελλάδα, με την επιβολή ναυτικού αποκλεισμού. Η απόφαση αυτή στέρησε τον ανεφοδιασμό της Ελλάδας με βασικά είδη διατροφής. Επιπρόσθετα την κατάσταση επιδείνωσε ο ιδιαίτερα ψυχρός πρώτος κατοχικός χειμώνας του 1941-1942."
Για τα θύματα του λιμού της κατοχής ευθύνονται ΚΑΤ ΕΞΟΧΗΝ οι φίλοι σας οι Άγγλοι:
"Εκτός από τον απάνθρωπο χαρακτήρα των κατοχικών αρχών μερίδιο ευθύνης φέρει και η Αγγλική κυβέρνηση για την ανθρωπιστική καταστροφή στην Ελλάδα, με την επιβολή ναυτικού αποκλεισμού. Η απόφαση αυτή στέρησε τον ανεφοδιασμό της Ελλάδας με βασικά είδη διατροφής. Επιπρόσθετα την κατάσταση επιδείνωσε ο ιδιαίτερα ψυχρός πρώτος κατοχικός χειμώνας του 1941-1942."
Ποιοι θα εφερναν τροφιμα, οι γερμανοι?Τι λες βρε ανόητε;
Και αφού οι Γερμανοί κατακτητές νοιάζονταν τόσο πολύ για τους Έλληνες γιατί δεν έφερναν τρόφιμα σιδηροδρομικά;
Έπρεπε αναγκαστικά να ρθούνε με τα καράβια του Ερυθρού Σταυρού;