Νέα

Γάζα/Μέση Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsolias.Psolias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Καλός άνθρωπος ο Χίτλερ;;;Τι αγαθοεργίες έκανε πες μου!Έναν 5ετή πόλεμο με 40 εκατομμύρια νεκρούς;Μια γενοκτονία εκατομμυριων ανθρώπων;Το ότι ρήμαξε την Ελλάδα και κατασκότωσε τον κόσμο με αποκορύφωμα την ολοκληρωτική εξόντωση και κάψιμο χωριών όπως τα Καλάβρυτα και Δίστομο;Δούλεψε ο βιοπαλαιστής ε;;

Εγώ αν δούλεψα;Από το γυμνάσιο στο φούρνο του πατέρα μου με τα αδέρφια μου και εκεί δουλεύω ακόμα..
Μην εκτιθεσαι ρε τυπε σε ανθρωπινα σκουπιδια, αν αυτο κανεις. :jerking:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Μην εκτιθεσαι ρε τυπε σε ανθρωπινα σκουπιδια, αν αυτο κανεις. :jerking:

Μα διαβάζω φίλε αρρώστιες που μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο!Δεν μπορεί να λέει φυσιολογικός άνθρωπος στ ακαλά του τέτοια πράγματα

Επισκέπτης
Καλός άνθρωπος ο Χίτλερ;;;Τι αγαθοεργίες έκανε πες μου!Έναν 5ετή πόλεμο με 40 εκατομμύρια νεκρούς;Μια γενοκτονία εκατομμυριων ανθρώπων;Το ότι ρήμαξε την Ελλάδα και κατασκότωσε τον κόσμο με αποκορύφωμα την ολοκληρωτική εξόντωση και κάψιμο χωριών όπως τα Καλάβρυτα και Δίστομο;Δούλεψε ο βιοπαλαιστής ε;;

Εγώ αν δούλεψα;Από το γυμνάσιο στο φούρνο του πατέρα μου με τα αδέρφια μου και εκεί δουλεύω ακόμα..

Για τους νεκρούς της κατοχής τη μεγαλύτερη ευθύνη τη φέρουν οι Άγγλοι, εκτός αν δε γνωρίζετε καλή Ιστορία, οπότε σας δικαιολογώ

Για τους Εβραίους. δεν τίθεται καν συζήτηση, τα καμώματά τους που αναφέρονται σε αυτό το νήμα, αποτελούν άριστη απόδειξη για το τι είδους άνθρωποι είναι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Για τους νεκρούς της κατοχής τη μεγαλύτερη ευθύνη τη φέρουν οι Άγγλοι, εκτός αν δε γνωρίζετε καλή Ιστορία, οπότε σας δικαιολογώ

Για τους Εβραίους. δεν τίθεται καν συζήτηση, τα καμώματά τους που αναφέρονται σε αυτό το νήμα, αποτελούν άριστη απόδειξη για το τι είδους άνθρωποι είναι...

γεια σου ρε μεγάλε ιστορικέ... μάθε μας ιστορία...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ποιά είναι ακριβώς τα καμώματα των ισραηλινών ?? ότι αμύνονται ενάντια σε άνανδρες επιθέσεις κατά αμάχων ??

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6

Οι Άγγλοι;;Με το ναυτικό αποκλεισμό της Μεσογείου;Και οι Γερμαναράδες που παίρναν όλο το σιτάρι και καλαμπόκι και το στέλναν και στη Γερμανία:Που έτρωγαν και συντηρούνταν από την εγχώρια παραγωγή και τα ράφια των παντοπωλείων ήταν άδεια;;Ή που σκοτωναν εκατοντάδες κάθε φορά που οι αντάρτες κάναν σαμποτάζ γιατί ήταν κότες να ανέβουν στα βουνά να τους αντιμετωπίσουν.

Ευθέως να ρωτήσω είσαι Ναζί;

Επισκέπτης
Καλός άνθρωπος ο Χίτλερ;;;Τι αγαθοεργίες έκανε πες μου!Έναν 5ετή πόλεμο με 40 εκατομμύρια νεκρούς;Μια γενοκτονία εκατομμυριων ανθρώπων;

Τον πόλεμο δεν τον κάνει ένας, τον κάνουν πολλοί

από το νούμερο που αναφέρεις, να αφαιρέσουμε αυτούς που έφαγε ο Στάλιν που είναι πάνω από τους μισούς;
Έτσι προς αποκατάσταση της πραγματικότητας...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

από το νούμερο που αναφέρεις, να αφαιρέσουμε αυτούς που έφαγε ο Στάλιν που είναι πάνω από τους μισούς;

είδες να γράφει κανένας ότι ο Στάλιν ήταν άγιος ?? (εκτός από κάτι κρετίνους σαν τον υπερπόντικα)

Επισκέπτης
ποιά είναι ακριβώς τα καμώματα των ισραηλινών ??

47 σελίδες γεμάτες έχει το θρεντ

εκτός από τις παπαριές που γράφεις εσύ και κανά δυό άλλοι, υπάρχει μπόλικο υλικό για μελέτη. Θα σου πρότεινα να πέσεις αμέσως με τα μούτρα...

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6

Η εκτίμηση πολλών είναι πάνω από 50 εκατομμύρια.Προσπαθώ να είμαι εγκρατής και να αναφέρω όσο πιο επίσημα αριθμητικά στοιχεία..Ο Στάλιν έκανε άλλα εγκλήματα που δεν περιλαμβάνω ούτε τους νεκρούς της Πολωνίας ούτε της Τσεχοσλοβακίας που μετά από όσα υπέστησαν από τους Γερμανούς τους κάναν άλλα τόσα οι Σοβιετικοί

Επισκέπτης
είδες να γράφει κανένας ότι ο Στάλιν ήταν άγιος ?? (εκτός από κάτι κρετίνους σαν τον υπερπόντικα)

Είδα να καταλογίζονται 40 εκατομμύρια νεκροί στον Χίτλερ, όταν για τουλάχιστον 20 εκατομμύρια υπεύθυνος είναι ο Στάλιν

Αυτό δεν αποτελεί κατάφωρη Ιστορική ανακρίβεια, αδικία και παραπλάνηση;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
47 σελίδες γεμάτες έχει το θρεντ

εκτός από τις παπαριές που γράφεις εσύ και κανά δυό άλλοι, υπάρχει μπόλικο υλικό για μελέτη. Θα σου πρότεινα να πέσεις αμέσως με τα μούτρα...

από πότε η άμυνα απέναντι σε άνανδρες επιθέσεις σε αμάχους (χαμάς) αποτελεί κάμωμα??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Είδα να καταλογίζονται 40 εκατομμύρια νεκροί στον Χίτλερ, όταν για τουλάχιστον 20 εκατομμύρια υπεύθυνος είναι ο Στάλιν

Αυτό δεν αποτελεί κατάφωρη Ιστορική ανακρίβεια, αδικία και παραπλάνηση;

να ανοίξεις ένα νήμα για τα εγκλήματα του Στάλιν και να μην μας σπας τα αρχίδια αγιοποιώντας τον μπογιατζή

Επισκέπτης
από πότε η άμυνα απέναντι σε άνανδρες επιθέσεις σε αμάχους (χαμάς) αποτελεί κάμωμα??

επειδή σε κόβω να χεις Εβραία γιαγιά όπως και ο Φόντας Δημητρίου, οφείλω να σου πω ότι βαριέμαι να σου απαντήσω για τα αυτονόητα

Μια βόλτα στα μεγάλα σαιτ του πλανήτη, (facebook, twitter, κ.α.) θα σε κατατοπίσει για τι θέμα μιλάμε...

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Εν τω μεταξύ πόσο πούστρες ήταν οι Ναζί..Σκοτώναν στα στρατόπεδα συγκέντωσης και ομοφυλόφιλους φορώντας τους στολή με ροζ τρίγωνο..Όμως πόσες πούστρες ήταν κυβερνητικοί και ανώττεροι αξιωματικοί..Πούστης ήταν και ο Χίμλερ,πούστης και ο Γκέμπελς κι ας ήταν παντρεμένος..Εικάζεται ότι μπορεί να τον έπαιρνε και ο Χίτλερ..

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
επειδή σε κόβω να χεις Εβραία γιαγιά όπως και ο Φόντας Δημητρίου, οφείλω να σου πω ότι βαριέμαι να σου απαντήσω για τα αυτονόητα

Μια βόλτα στα μεγάλα σαιτ του πλανήτη, (facebook, twitter, κ.α.) θα σε κατατοπίσει για τι θέμα μιλάμε...

Δεν έχω εβραικούς προγόνους..Και εδώ μέσα εγώ κατακρίνω τους Ισραηλίτες πιο πολύ για τα εγκλήματά τους και όλα αυτά,όμως όχι ρε ξεφτίλα άνθρωπε να μου λες τον Χίτλερ άξιο πολιτικό και να κατηγορείς τους άλλους για τον πόλεμο που σακάτεψε ειδικά την Ελλάδα!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τελικα ποσο ειναι σημερα το σκορ;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

μάλιστα... ενημέρωση απο το φατσοβιβλίο και τα τιτιβίσματα...

αα και κάτι ακόμη.. και να είχα εβραία γιαγιά δεν με ενοχλεί... θα με ενοχλούσε να είχα πουτάνα γιαγιά και να μην ξέρω τον πραγματικό μου παπού (όπως μερικοί μερικοί εδώ μέσα) 

Επισκέπτης
Δεν έχω εβραικούς προγόνους..Και εδώ μέσα εγώ κατακρίνω τους Ισραηλίτες πιο πολύ για τα εγκλήματά τους και όλα αυτά,όμως όχι ρε ξεφτίλα άνθρωπε να μου λες τον Χίτλερ άξιο πολιτικό και να κατηγορείς τους άλλους για τον πόλεμο που σακάτεψε ειδικά την Ελλάδα!

Ποιος πόλεμος σακάτεψε την Ελλάδα ρε μαν; Είσαι στα καλά σου;

Για πες μου ποιες ακριβώς πιστεύεις ότι ήταν οι αρνητικές επιπτώσεις του ΒΠΠ στην Ελλάδα;

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
μάλιστα... ενημέρωση απο το φατσοβιβλίο και τα τιτιβίσματα...

αα και κάτι ακόμη.. και να είχα εβραία γιαγιά δεν με ενοχλεί... θα με ενοχλούσε να είχα πουτάνα γιαγιά και να μην ξέρω τον πραγματικό μου παπού (όπως μερικοί μερικοί εδώ μέσα) 

Την καλύτερη απάντηση έδωσες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom