Νέα

Γάζα/Μέση Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsolias.Psolias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εν τω μεταξύ πόσο πούστρες ήταν οι Ναζί..Σκοτώναν στα στρατόπεδα συγκέντωσης και ομοφυλόφιλους φορώντας τους στολή με ροζ τρίγωνο..Όμως πόσες πούστρες ήταν κυβερνητικοί και ανώττεροι αξιωματικοί..Πούστης ήταν και ο Χίμλερ,πούστης και ο Γκέμπελς κι ας ήταν παντρεμένος..Εικάζεται ότι μπορεί να τον έπαιρνε και ο Χίτλερ..

Το ότι οι φίλοι σου οι Αμερικάνοι ρίξαν 2 βόμβες που καθάρισαν 300.000 άμαχους με τη μία δε σε απασχολεί ε; Οι ροζ στολές κλπ σε πείραξαν ε;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ποιος πόλεμος σακάτεψε την Ελλάδα ρε μαν; Είσαι στα καλά σου;

Για πες μου ποιες ακριβώς πιστεύεις ότι ήταν οι αρνητικές επιπτώσεις του ΒΠΠ στην Ελλάδα;
οτι επανηλθε η <<δημοκρατια>> ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Για πες μου ποιες ακριβώς πιστεύεις ότι ήταν οι αρνητικές επιπτώσεις του ΒΠΠ στην Ελλάδα;
Δεν το καταλαβα αυτό.
ο ΒΠΠ πηγε την ελλαδα 80 χρονια πισω.

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6

Κάπου 500000 νεκροί στην Κατοχή από πείνα και μαζικές εκτελέσεις αντίποινα...Περίπου 200000 νεκροί στρατιώτες.Η κλοπή του ελληνικού χρυσού αξίας δισεκατομμυρίων δραχμών από τους Γερμανούς βαπτίζοντας το αναγκαστικό δάνειο..Οι κατεστραμένες πόλεις και ερείπια αποτέλεσμα βομβαρδισμών..Ο θάνατος 50000 Ελλήνων Εβραίων της Θεσσαλονίκης και άλλοι τόσοι σε όλη την Ελλάδα..Οι κλοπές περιουσιών τότε όπως άλογα,ζωντανά,αυτοκίνητα,χρυσαφικά,και τόνους εγχλωριας παραγωγής λαχανικών,φρούτων,κρεάτων,ψαριών που τρώγαν και πίναν για 4 χρόνια και δεν πληρώναν μία ενώ τα στερούσαν από τον κοσμάκη που πέθαινε από την πείνα..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κάπου 500000 νεκροί στην Κατοχή από πείνα και μαζικές εκτελέσεις αντίποινα...Περίπου 200000 νεκροί στρατιώτες.Η κλοπή του ελληνικού χρυσού αξίας δισεκατομμυρίων δραχμών από τους Γερμανούς βαπτίζοντας το αναγκαστικό δάνειο..Οι κατεστραμένες πόλεις και ερείπια αποτέλεσμα βομβαρδισμών..Ο θάνατος 50000 Ελλήνων Εβραίων της Θεσσαλονίκης και άλλοι τόσοι σε όλη την Ελλάδα..Οι κλοπές περιουσιών τότε όπως άλογα,ζωντανά,αυτοκίνητα,χρυσαφικά,και τόνους εγχλωριας παραγωγής λαχανικών,φρούτων,κρεάτων,ψαριών που τρώγαν και πίναν για 4 χρόνια και δεν πληρώναν μία ενώ τα στερούσαν από τον κοσμάκη που πέθαινε από την πείνα..
οπα οπα μαν.....οι θανατοι που λες ηταν και απο τον εμφυλιο μετα,ολα μαζι

πεινα ναι αλλα ηταν και δυσκολος χειμωνας για την παραγωγη γενικα....

τα προιοντα ενιοτε τα στερουσαν οι μαυραγοριτες εμποροι τεχνητα για να παιρνουν σπιτια απο τον κοσμακη για ενα τσουβαλι αλευρι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ο δε χρυσος ευτυχως πηγε μεση ανατολη με τα πλοια του στολου

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το ότι οι φίλοι σου οι Αμερικάνοι ρίξαν 2 βόμβες που καθάρισαν 300.000 άμαχους με τη μία δε σε απασχολεί ε; Οι ροζ στολές κλπ σε πείραξαν ε;

Ενώ εσένα ας πούμε σε ενόχλησαν καθόλου οι περίπου 200.000 νεκροί του πολέμου της Συρίας;

Δεν σε άκουσα να λες τίποτε. Ή να διαμαρτύρεσαι.

Και οι φίλοι σου της Χαμάς ξέρεις με ποιά πλευρά ήταν στον πόλεμο της Συρίας;

Επισκέπτης
1. Κάπου 500000 νεκροί στην Κατοχή από πείνα και μαζικές εκτελέσεις αντίποινα...
2. Περίπου 200000 νεκροί στρατιώτες.
3. Η κλοπή του ελληνικού χρυσού αξίας δισεκατομμυρίων δραχμών από τους Γερμανούς βαπτίζοντας το αναγκαστικό δάνειο..
4. Οι κατεστραμένες πόλεις και ερείπια αποτέλεσμα βομβαρδισμών..
5. Ο θάνατος 50000 Ελλήνων Εβραίων της Θεσσαλονίκης και άλλοι τόσοι σε όλη την Ελλάδα..
6. Οι κλοπές περιουσιών τότε όπως άλογα,ζωντανά,αυτοκίνητα,χρυσαφικά,και τόνους εγχλωριας παραγωγής λαχανικών,φρούτων,κρεάτων,ψαριών που τρώγαν και πίναν για 4 χρόνια και δεν πληρώναν μία ενώ τα στερούσαν από τον κοσμάκη που πέθαινε από την πείνα..

Να τα πιάσουμε ένα-ένα;

1. Θέλω να μου πεις πρώτα απ΄όλα, αν στους νεκρούς, συμπεριλαμβάνονται και οι φυσιολογικώς θανόντες (που για 4 χρόνια, για πληθυσμό 6,5 εκατομμύρια, και μέσο όρος ζωής 70 χρόνια δίνουν 370.000)
2. Από την "αντιγερμανική σε αυτό το άρθρο" wikipedia:
Οι ανθρώπινες απώλειες της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου υπολογίζονται μεταξύ 300.000 και 770.000 αμάχων και 20.000 έως 35.000 στρατιωτών.
3. Πες μου αναλυτικά τι σε κλέψαν. Μετά θα το αντιπαραθέσουμε με αυτά του "φίλου" σου του Έλγιν και με αυτά που πήρε η βασιλική οικογένεια στην Αίγυπτο
4. Ομοίως
5. Αυτό αφορά το ίδιο το θρεντ
6. Εδώ πες μου και τη βοήθεια που πήρες από τους "φίλους" σου τους Άγγλους

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
οπα οπα μαν.....οι θανατοι που λες ηταν και απο τον εμφυλιο μετα,ολα μαζι

πεινα ναι αλλα ηταν και δυσκολος χειμωνας για την παραγωγη γενικα....

τα προιοντα ενιοτε τα στερουσαν οι μαυραγοριτες εμποροι τεχνητα για να παιρνουν σπιτια απο τον κοσμακη για ενα τσουβαλι αλευρι

500000 και λίγοι είναι οι άμαχοι νεκροί μόνο στο Β Παγκόσμιο από Ιταλία,Γερμανία και Βουλγαρία..Δεν αναφέρονται πόσοι σκοτώθηκαν από τους αιμοσταγείς αεροπορικούς βομβαρδισμούς από Ιταλούς και Γερμανούς..

Δηλαδή ο βαρύς χειμώνας έφταιγε που δεν είχε ο κόσμος 1 καρβέλι ψωμί και τα παιδάκια 1 κουτί γάλα...Όχι ότι κουβαλήθηκαν 2 εκατομμύρια Γερμαναράδες και άλλοι τόσοι Ιταλοί και Βούλγαροι και με το έτσι θέλω αρπάζαν τόνους τροφίμων και αδειάζαν τις αποθήκες.

Επισκέπτης
Ενώ εσένα ας πούμε σε ενόχλησαν καθόλου οι περίπου 200.000 νεκροί του πολέμου της Συρίας;

Δεν σε άκουσα να λες τίποτε. Ή να διαμαρτύρεσαι.

Και οι φίλοι σου της Χαμάς ξέρεις με ποιά πλευρά ήταν στον πόλεμο της Συρίας;

Στα αρχίδια μου και οι της Χαμάς, στ αρχίδια μου και οι της Συρίας...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Να τα πιάσουμε ένα-ένα;

1. Θέλω να μου πεις πρώτα απ΄όλα, αν στους νεκρούς, συμπεριλαμβάνονται και οι φυσιολογικώς θανόντες (που για 4 χρόνια, για πληθυσμό 6,5 εκατομμύρια, και μέσο όρος ζωής 70 χρόνια δίνουν 370.000)

Αυτή την παπαριά από που την βρήκες;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Να τα πιάσουμε ένα-ένα;

2. Από την "αντιγερμανική σε αυτό το άρθρο" wikipedia:
Οι ανθρώπινες απώλειες της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου υπολογίζονται μεταξύ 300.000 και 770.000 αμάχων και 20.000 έως 35.000 στρατιωτών.
3. Πες μου αναλυτικά τι σε κλέψαν. Μετά θα το αντιπαραθέσουμε με αυτά του "φίλου" σου του Έλγιν και με αυτά που πήρε η βασιλική οικογένεια στην Αίγυπτο
4. Ομοίως
5. Αυτό αφορά το ίδιο το θρεντ
6. Εδώ πες μου και τη βοήθεια που πήρες από τους "φίλους" σου τους Άγγλους
Εχεις παρει τιποτα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τι να βρω ρε καμμένε;

Το ότι 370.000 θα πέθαιναν  ούτως η άλλως, ακόμη κι αν είχαμε τον Χρυσό Αιώνα του Περικλή;
Και που παρουσιάζονται ως νεκροί κατά τον ΒΠΠ;
Αρα αν κατι γεροι 80 χρονων τουφεκιστηκαν, δεν τρεχει τιποτα, θα πεθαίνανε οπου ναναι ετσι κι αλλιως.
Κατι κατεστραμμένες υποδομες της χωρας εχεις ακουστα?
Κατι καμμενα χωρια?
Μπα ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom