Νέα

Gayboy-Best of!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stunt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πάντα γυρίζω την κατάλληλη στιγμή

Εγώ πάντως ευτυχώς είμαι άτριχος, τώρα όσον αφορό τον κώλο κάνω αποτρίχωση με ειδική κρέμα.

Όποιος θέλει να γαμήσει άγρια μία ωραία σούφρα ασ στείλει μήνυμα... Έχω απίστευτες καύλες, θα περάσετε πολύ καλά...

Αν θέλετε να σας ετοιμάσουν τα τσιμπουκόχειλά μου για να την ξεσκίσετε είμαι μέσα...

'Οποιος θέλει να γαμήσει το άτριχο κωλαράκι μου ας στείλει μήνυμα με τηλέφωνο... .

Με τρελλαίνει πολύ που με πηδάνε άντρες που μέχρι στιγμής πηδάγανε μόνο πουτανάκια. Αγόρια μου σας ευχαριστώ για το ξέσκισμα...

Επειδή έχει δημιουργηθε ί θέμα και με ρωτάτε πόσο στοιχίζει δεν το κάνω για τα χρήματα παρά μόνο για την καύλα μου. Είμαι εμφανίσιμος 27 ετών ψηλός και θα μένω στο κέντρο της Θεσσαλονίκη ς σε κεντρικό ξενοδοχείο. Όσοι πιστοί λοιπόν του ανδρικού κώλου προσέλθετε. ..

Ύστερα από απαίτηση πολλών θαυμαστών την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκομαι μόνο για δύο μέρες Θεσσαλονίκη . Στείλτε μήνυμα για να κλείσεται έγκαιρα θέση...

kokopoco

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
15
Πόντοι
0
βαλτε τον στα citytours..........τον χαμουρη!!!!!!!!

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Αγαπητοι, με μεγαλη συγκινηση  :booty: σας κανω γνωστο, οτι σημερα κανανε επανεμφανιση στο site οι τεραστιοι: gayboy  ( www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,5199.msg84583#msg84583]εδω ποσταρε σημερα![/url]  ) & ινγκογνιτο βρισκεται κοντα μας & το  www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&action=profile;u=16473]Xeilakia!!! [/URL] (Ναι, ναι για κοιταξτε δεξια στο : "Βλεπουν το site οι..."  Ας τους καλως ορισουμε κυριοι!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Xeilakia

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.. τι ασχολείσαι μαζί μου;
Γουστάρεις ε; τι να πω... όσα μπουρδέλα και να επισκεφτούν
μερικοί το ίδιο ανέραστοι θα μείνουν.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16

Ε, βρε lepa, τα θέλει ο κ΄...  σου.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Γλυκε  μου φιλε & χαριτωμενε!!! Εγω ΑΠΛΑ εκφραζω τη χαρα μου  :dancing:  & φυσικα σε κανω & φιρμα στο site (θα εχεις τα τυχερα σου ,κοινως!!  :uglystupid: ) Ακομα θελω να σου πω-για να μη λες, βρε!- οτι στο thread σου :"μπουρδελα για αντρες θα βρεις την απαντηση στο προβλημα σου!! Ακομα, φιλε μου καλε & μαρμελαδενιε, ειναι αληθεια οτι παντρευτηκατε με το τιμημενο (απο εμας!) μελος gayboy?? Αληθεια, βρε συ, ο kolaraki, που ειναι τι κανει , που τρωει, που πινει,που το δινει??? ( το kolaraki!!)???!!!    Υ.Γ: 1.Δε με λενε Γιαννη, μελενιε μου 2. ειμαι cg's fun! 3.Γιατι ξηγιεσαι πουστικα???!!!  :idiot:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Γλυκε  μου φιλε & χαριτωμενε!!! Εγω ΑΠΛΑ εκφραζω τη χαρα μου  :dancing:  & φυσικα σε κανω & φιρμα στο site (θα εχεις τα τυχερα σου ,κοινως!!  :uglystupid: ) Ακομα θελω να σου πω-για να μη λες, βρε!- οτι στο thread σου :"μπουρδελα για αντρες θα βρεις την απαντηση στο προβλημα σου!! Ακομα, φιλε μου καλε & μαρμελαδενιε, ειναι αληθεια οτι παντρευτηκατε με το τιμημενο (απο εμας!) μελος gayboy?? Αληθεια, βρε συ, ο kolaraki, που ειναι τι κανει , που τρωει, που πινει,που το δινει??? ( το kolaraki!!)???!!!     Υ.Γ: 1.Δε με λενε Γιαννη, μελενιε μου 2. ειμαι cg's fun! 3.Γιατι ξηγιεσαι πουστικα???!!!  :idiot:

:2funny: :2funny: :2funny:

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
πραγματικα και εγω αναρωτιεμαι γιατι τοσο μισος και πλακα στους ομο και οτιδηποτε διαφορετικο??για πες λεπα...

Xeilakia

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
1. Είσαι σχιζοφρενής?
2. Είσαι γκαβός; Το thread :"μπουρδελα για αντρες? δεν είναι δικό μου
3. Είναι αλήθεια ότι φοράς κρυφά στρινκάγκια;
4. Κόψε και βρες κάτι καλύτερο να ασχοληθείς ή εν πάση περίπτωση αν η παρουσία μου και μόνο στο site σε ενοχλεί μπορείς να αποχωρήσεις 

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16

ρε xeilakia o ανθρωπος εκφραζει την χαρα του για την συνευρεση σας- εσυ, o gayboy και ο kolaraki (ιαπωνας αυτος) κι εσυ τσαντιζεσαι???

του...πουστη πια!!!!!!!!

Xeilakia

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεμίσαμε έξυπνους?
Δε πάτε με καμία γκόμενα ρε παλικάρια να βρείτε
την υγεία σας;

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
κοιτα εγω σε υποστηριζω.μαζι σου κατα του ρατσισμου κατα της ομοφοβιας.εσυ ομως γιατι ποσταρεις στα μπουρδελα??για πλακα η για να βρεις κανενα μποκολη?

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
ασε μη μιλας για στρινγκακαι και τετοια.ουτε μην πεις για ομοφυλοφυλικη απογοητευση.ειδες ο αλλος το πε και τον σπασανε στο ξυλο.
αλλα και παλι κατα του ρατσισμου αρκει να μην προκαλουμε

Xeilakia

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εσύ γιατί γράφεις;
Forum είναι συζητήσεις γίνονται
Στην τελική ενόχλησα κανένα;

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
πραγματικα και εγω αναρωτιεμαι γιατι τοσο μισος και πλακα στους ομο και οτιδηποτε διαφορετικο??για πες λεπα...
Βρες θεμα να κανουμε πλακα , :  :jerking::headbang:  =  :2funny:  :2funny: ανοιξε thread & μεσα!!! Λογω δουλειας πολλες ωρες την ημερα στον υπολογιστη, τι να κανω?? Για πες???  Αλλωστε: 1- Προσωπικα ΠΟΤΕ δεν εβρισα, προσβαλα ,ΜΟΝΟ πλακα κανω 2. Πλακα που συμβαλεις & εσυ!!!  3. Δε τους φερομαι οπως στους  :boobies: γαυρους!!! Του πουστη μου, ρε μαμωτο!!! Θα βγω & ρατσιστης η οτι... αλλο τωρα????!!!  :idiot:                       
Γεμίσαμε έξυπνους?
Δε πάτε με καμία γκόμενα ρε παλικάρια να βρείτε
την υγεία σας;
Ναι αγορακλα μου, πεστους τα εσυ!! Ολο στη πουστια, οι ατιμοι!!  :grin: Οκ, με τις πληροφοριες που σου ειπα πιο κατω, να δεις??? Λεγε κανενα νεο, τιποτα παραξενο??  :rolleyes: ΚΑΤΙ??!!

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16

ελα μωρε μισος...μην το παρατραβαμε, ομοφοβικο θα τον βγαλουμε τον λεπα στο τελος!

πλακιτσα κανει ο ανθρωπος και πως να μην κανει οταν πλακωσανε τα κοριτσακια εδω απο το κοσμοφορουμ και το παιζουν δηθεν πουστηδες με κατακτησεις εδω, για να θιξουν εμμεσως τους υπολοιπους....

Xeilakia

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλά ο καθένας έχει δικαίωμα στο όνειρο?
Δε μπήκα εδώ για να θίξω κανένα και για το τι κάνω στο κρεβάτι μου δε θα απολογηθώ σε κανένα πόσο μάλλον σε «άσχετους» (χωρίς παρεξήγηση αλλά δε σας ξέρω και από χτές)

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
ελα μωρε μισος...μην το παρατραβαμε, ομοφοβικο θα τον βγαλουμε τον λεπα στο τελος!

πλακιτσα κανει ο ανθρωπος και πως να μην κανει οταν πλακωσανε τα κοριτσακια εδω απο το κοσμοφορουμ και το παιζουν δηθεν πουστηδες με κατακτησεις εδω, για να θιξουν εμμεσως τους υπολοιπους....
Ε & εσυ τωρα!! Λες & δε ξερεις πως ο καθενας καταθετει αποψη εδω ΧΩΡΙΣ να εχει αποψη απο το οποιο παρελθον του θεματος!! ΜΑ ΚΑΛΑ ρε τουβλα, ΧΘΕΣ ΤΙ @@ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΟ COSMOFORUM???? Γιατι δε κοιτατε & τα πιο παληα στο forum??? ε?????!!!!         
Καλά ο καθένας έχει δικαίωμα στο όνειρο?
Δε μπήκα εδώ για να θίξω κανένα και για το τι κάνω στο κρεβάτι μου δε θα απολογηθώ σε κανένα πόσο μάλλον σε «άσχετους» (χωρίς παρεξήγηση αλλά δε σας ξέρω και από χτές)
Οχι ... αγορι μου-κοπελα μου,  (οτι εισαι η οτι νοιωθεις, εστω!!)ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ το κρεββατι σου. Οταν ομως εισαι σε περιβαλλον με τοσους αντρες το ξερεις πως θα γινει χαβαλο. Δεξου το & ανταποδωσε!! Δεκτο!! Ολα τα αλλα ειναι.... ναι!: ΠΟΥΣΤΙΕΣ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom