You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 233395
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
εχει γαμησει κανεις γκει η κρος στο αλσοσ παγκρατιου σπυρου μερκουρη?
xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 508
- Πόντοι
- 81
Λοιπόν σήμερα το πρωί 6:30 πήγα Χαϊδάρι. Στα τρία χρόνια σχεδόν που πάω εκεί σήμερα ήταν η καλύτερη μέρα πάνω από 15 άτομα οι περισσότεροι φορτηγατζήδες οι παρτούζες πήγαιναν σύννεφο όπου κοίταγες μες στα δέντρα πέφτουνε πίπες και γ****** εγώ έκατσα όπως μπαίνουμε δεξιά έχει μία καβάτζα κουτσουμπού κάναμε ένα φορτηγατζή ο οποίος ήθελε σε εκείνο το σημείο για να βλέπει το φορτηγό που το είχε αναμμένο γιατί είχε κάτι στο ψυγείο του μιλάμε για πολλή πίπα πολύ γ***** φύγαμε από κει 8:30 σχεδόν άδειασε όλη περιοχή
BottomAgori24
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2020
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Σήμερα Ζάππειο
ελενακρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2023
- Like
- 312
- Πόντοι
- 20
Χαϊδάρι μάλλον το πάρκινγκ στην ΑφαίαςΧαϊδάρι και Ζαππείου που ακριβώς είναι τα σημεία?
Horny_36
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2021
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Τρίτση παίζουν φάσεις?έχω πάει αρκετές φορές αλλά μόνο μια έτυχε κατιΘα πάω Τρίτση κατά τις 4 μισή θα είναι κάνεις εκεί να αδειάσω?
Horny_36
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2021
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Θα περάσω και σήμερα από Χαϊδάρι κατά τις 3.15 να δούμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τέτοια ώρα όχι δυστυχώς.ποιο αργά θα βγω τσαρκαΠρώτη φορά θα πάω τέτοια ώρα δεν ξέρω αν παίζουν φάσεις.θα είσαι εκεί?
Τρίτση έχω πάει και μεσημέρι και βραδάκι και είχα πάρει πίπα και τις δύο φορές.Τρίτση παίζουν φάσεις?έχω πάει αρκετές φορές αλλά μόνο μια έτυχε κατι