You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
την πορνοκαυλημερα μου σε ολα τα δροσερα αγορια!!!
οποιος γουστερνει να βλεπει λαγνους φοιληδονους μυωνες να παλλονται ηδονικα υπο τον ρυθμο της σιδερικης ηδονης ΕΓΡΑΦΗ ATTILAS GYM
μπειτε να χυσετεεεεεεεεεε μυστες μου το εχουμε πελωρια αναγκη!!!
οποιος γουστερνει να βλεπει λαγνους φοιληδονους μυωνες να παλλονται ηδονικα υπο τον ρυθμο της σιδερικης ηδονης ΕΓΡΑΦΗ ATTILAS GYM
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.259
- Πόντοι
- 2.256
Τι συμβαίνει μύστη μου;;; Θα πέσει στριμωξίδι στα αποδυτήρια του attilas gym επειδή πολλοί βλέπω να ενδιαφέρονται σε άλλο νήμα!!!την πορνοκαυλημερα μου σε ολα τα δροσερα αγορια!!!
Βάλε και σάουνα στην υπόγα!!!
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
εχουμε πελωρια αναγκη απελευθερωμενο πορνοκοινο πορνε μου!!!Τι συμβαίνει μύστη μου;;; Θα πέσει στριμωξίδι στα αποδυτήρια του attilas gym επειδή πολλοί βλέπω να ενδιαφέρονται σε άλλο νήμα!!!
Βάλε και σάουνα στην υπόγα!!!
δροσερο κοινο,μεταλαγμενο κοινο,πορνους χυστες...αναγκαρα cultila!!!
οι κ.α (κανονικοι ανθρωποι) δε μπορουν να μας ακολουθησουν στο λαγνο πορνοταξιδι μας!!
οι κλισε πυρφοροι δεν ειναι ακομα ετοιμοι για τοσο καλτιλα και πορνικοτητα!!!
δε ξερω αν καταλαβαινεις την ορολογια επειδη εισαι νεος χυστης....οτι δεν καταλαβαινεις μπορω να στο πορνοεξηγησω χωρις ενδοιασμους !χαχα!
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.259
- Πόντοι
- 2.256
Πίνω καφέ και μπαίνω νταής σε πρόγραμμα full body 5x5!!!εχουμε πελωρια αναγκη απελευθερωμενο πορνοκοινο πορνε μου!!!
δροσερο κοινο,μεταλαγμενο κοινο,πορνους χυστες...αναγκαρα cultila!!!
οι κ.α (κανονικοι ανθρωποι) δε μπορουν να μας ακολουθησουν στο λαγνο πορνοταξιδι μας!!
οι κλισε πυρφοροι δεν ειναι ακομα ετοιμοι για τοσο καλτιλα και πορνικοτητα!!!
δε ξερω αν καταλαβαινεις την ορολογια επειδη εισαι νεος χυστης....οτι δεν καταλαβαινεις μπορω να στο πορνοεξηγησω χωρις ενδοιασμους !χαχα!
5 ασκήσεις ( back squats, deadlifts, πιέσεις πάγκου, έλξεις τροχαλίας και soldier presses) 5 επαναλήψεις η κάθε μία χωρίς ενδιάμεσο διάλειμμα x 5 set!!!! Διάλειμμα 30" στο πρώτο, 1' στο δεύτερο, 1,5 στο τρίτο και 2' στο τέταρτο.
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!Πίνω καφέ και μπαίνω νταής σε πρόγραμμα full body 5x5!!!
5 ασκήσεις ( back squats, deadlifts, πιέσεις πάγκου, έλξεις τροχαλίας και soldier presses) 5 επαναλήψεις η κάθε μία χωρίς ενδιάμεσο διάλειμμα x 5 set!!!! Διάλειμμα 30" στο πρώτο, 1' στο δεύτερο, 1,5 στο τρίτο και 2' στο τέταρτο.
χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ρε πορνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
τωρα με καυλωσες αγριαααααααααααααα!!!
εχω ξεροχυσει στο σλιπακι μου!!!
βραδυ σκληρο νταηλικη με χυστες στο μπουντρουμι του πονου θα γινει πανικος!!!θα αναστεναξουν τα πορνοτσιμενταααααα!!!!
μπες νταης καυλεαααααααααααααααααααααααααααααααααα αναγκαραααααααααααααααααααα!!!!
χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!
Τελευταία τροποποίηση:
Που στο Καραϊσκάκη;Ακριβώς πολύς κόσμος αλλά από πράξη πολύ λίγα .Καλύτερα Καραϊσκάκη όποτε έχω περάσει τουλάχιστον μια πίπα την έδωσα
Διαγραμμένο μέλος 233395
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
το παμε?τρέλανε μας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θελω και εγω, εμαθεσ σημειο?Που στο Καραϊσκάκη;
Xxchampagne
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2019
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα, ειναι στην οδό Σουλτανη, σε ενα στενο στο πλαι σχεδον του σταδίου.το παμε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θελω και εγω, εμαθεσ σημειο?
Πέρασα χθες δεν είχε κανέναν εκειΚαλησπερα, ειναι στην οδό Σουλτανη, σε ενα στενο στο πλαι σχεδον του σταδίου.
poutsaraas21
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2023
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Ψήνεσαι για καμιά ωραία φάση και deepthroat έξω?
Στείλε προσωπικό
poutsaraas21
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2023
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Παιδιά νότια προάστια παίζει τίποτα? Είναι κανείς από δω γιατί το Χαϊδάρι από δω μου είναι πολύ μακριά
Διαγραμμένο μέλος 233395
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Στον πειραια μονο εκει , σουλτανη κλαραισκακη, εχει σημειο για να βρεις κανεις φαση. πιο μεσα πειραια δεν μπορει να στηθει κωλος καπου?
VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Δεν έχει καλό καιρό ρε φίλεΚατά τις 10 σήμερα το βράδυ στο Χαϊδάρι θέλω να με πάρουν παρτουζα
VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
Αλλιώς η δροσούλα θα βοηθαγε πολύΤο βλέπω φίλε μου