You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
btm_hairy_arren
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2023
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Θα περάσω απόψε κατά τις 21:00 αν σε ψήνειτωρα που αδειασε η Αθήνα εχει κινηση στο Τρίτση?
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
ειμαι ιδιαιτερα πορνοχαρουμενος που ενα τοσο ''κλισε'' θρεντ για την τοτε εποχη 2007 που το ειχα ανοιξει πλεον εχει παρει φωτια!!!respect!!!
ευγε σε ολους τους δροσερους μυστες του φορουμ!!!
πιτσιλατεεεεεεε ειναι μεταδοτικο γκαυλιαριδες!!!
ευγε σε ολους τους δροσερους μυστες του φορουμ!!!
πιτσιλατεεεεεεε ειναι μεταδοτικο γκαυλιαριδες!!!
Περιοχή;Κανείς που να θέλει να τον αδειάσουν σήμερα το απογευματάκι?το στόμα μου είναι πρόθυμο.
gay_johnjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 319
- Πόντοι
- 21
ρε φίλε ξημερώματα εχει τοσο κοσμο και τοσο παιχνιδι ;;; εδω αλλες ωρες δεν εχει κοσμο και ολοι απλα κοιτανε απο τα αμαξια… και καλα οι φορτηγατζήδες, οι υπολοιποι που μαζευτηκαν εκει ξημερωματα τι ειναι ??? χαχαΛοιπόν σήμερα το πρωί 6:30 πήγα Χαϊδάρι. Στα τρία χρόνια σχεδόν που πάω εκεί σήμερα ήταν η καλύτερη μέρα πάνω από 15 άτομα οι περισσότεροι φορτηγατζήδες οι παρτούζες πήγαιναν σύννεφο όπου κοίταγες μες στα δέντρα πέφτουνε πίπες και γ****** εγώ έκατσα όπως μπαίνουμε δεξιά έχει μία καβάτζα κουτσουμπού κάναμε ένα φορτηγατζή ο οποίος ήθελε σε εκείνο το σημείο για να βλέπει το φορτηγό που το είχε αναμμένο γιατί είχε κάτι στο ψυγείο του μιλάμε για πολλή πίπα πολύ γ***** φύγαμε από κει 8:30 σχεδόν άδειασε όλη περιοχή
Αύριο πρωί φίλε αν θες θα είμαι εκείΘα πάει κανείς σήμερα πάρκο Τρίτση?Ψάχνω να γλύψω.
Διαγραμμένο μέλος 233395
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
deepthroat25
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ψήνεσαι για καμιά ωραία φάση και deepthroat έξω?Είμαι 20 χρόνων ενεργητικός 19εκ οποίος θέλει ας μου στείλει
Poustraki39athens .
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Αχ τη ωραία πανσέληνος χθές τό βράδυ στο πάρκο Τρίτση....
Σε ευχαριστώ ήταν υπέροχο
Σε ευχαριστώ ήταν υπέροχο
georgedrag
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
τρέλανε μαςΠειραια καπου εξω , οπου γουσταρεισ, τα κατεβαζω στηνομαι, να γλειψω καρφωσεις και φυγεισ, ανωνυμα, δυνατα.