poutsaraas21
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2023
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Όποιος θέλει να τον σκίσω να μου πει
Πότε και που;Όποιος θέλει να τον σκίσω να μου πει
Πως σε λένε στο Facebook η στο ινστα να συνεννοηθούμεΠότε και που;
Σου έστειλα pm.Πως σε λένε στο Facebook η στο ινστα να συνεννοηθούμε
Επειδή ενδιαφέρομαι εγώ, μπορώ να έχω κάποιο fb σε προσωπικό μήνυμα;Όποιος θέλει να τον σκίσω να μου πει
Να πας Χαϊδάρι έχει κόσμο όλη μέραΚαλησπέρα σας από νέο μέλος με πολλές ορέξεις!!
Χαίρομαι που βρηκα αυτη τη σελίδα και κανω update στις γνώσεις μου για τα στέκια.
Μέχρι στιγμής, εγώ ήξερα το πεδίο του Άρεως που παίζουν περισσότεροι αλλοδαποί και εκνευριστική ασφάλεια security και το Ζάππειο .
Ενδιαφέρομαι να μάθω κι άλλα, είμαι παθητικός και λατρεύω όπως λεω και τ ονομα μου την πούτσα όσο τίποτα άλλο!!
Τρελαίνομαι να κάνω τσιμπούκια σε εμφανίσιμους άντρες που θυμίζουν στρέιτ, και είμαι και .. παρθένος...
Ανυπομονώ να βρεθεί κάποιος να με ανοίξει σιγά σιγά...
Δεν εχω αυτοκινητοΝα πας Χαϊδάρι έχει κόσμο όλη μέρα
Στείλε μου προσωπικό γιατί δεν ξέρω πωςΕπειδή ενδιαφέρομαι εγώ, μπορώ να έχω κάποιο fb σε προσωπικό μήνυμα;
Θέλω πολύ να με ξεσκισειςΌποιος θέλει να τον σκίσω να μου πει
Αν δεν κάνω λάθος η οδός λέγεται ΣουλτάνηΡε παιδιά, πίσω από το Καραϊσκάκη, που ακριβώς;
Σου έστειλα και εγώ φίλεΕνδιαφέρομαι που να σου στείλω
Τα προσωπικά μηνύματα τα βλέπεις πάνω αριστερά στην Κουδουνα και στο σήμα του φακέλου. Επίσης αν θες στείλε μας το δικό σου φβ η ινστα και σου στέλνω εκεί! Επίσης αν μπορείς βγάλε μία dickpick εδώΠως σε λένε στο Facebook η στο ινστα να συνεννοηθούμε
Φίλε και στο πεδίον του Άρεως που ; Επίσης πως κάνεις κίνηση ; Δίπλα στις τουαλέτες πχ; Ενδιαφέρομαι για αλλοδαπή ψωλή πχ Σύριου ή ΠακιστανούΚαλησπέρα σας από νέο μέλος με πολλές ορέξεις!!
Χαίρομαι που βρηκα αυτη τη σελίδα και κανω update στις γνώσεις μου για τα στέκια.
Μέχρι στιγμής, εγώ ήξερα το πεδίο του Άρεως που παίζουν περισσότεροι αλλοδαποί και εκνευριστική ασφάλεια security και το Ζάππειο .
Ενδιαφέρομαι να μάθω κι άλλα, είμαι παθητικός και λατρεύω όπως λεω και τ ονομα μου την πούτσα όσο τίποτα άλλο!!
Τρελαίνομαι να κάνω τσιμπούκια σε εμφανίσιμους άντρες που θυμίζουν στρέιτ, και είμαι και .. παρθένος...
Ανυπομονώ να βρεθεί κάποιος να με ανοίξει σιγά σιγά...