You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kaulwmenopoustraki
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα! Εχω ακουσει κ γω για την πιατσα παλια στο Μπαρουταδικο αλλα απ ο,τι βλεπω τωρα εχει πεθανει(;) ειναι στο χερι μας να την κανουμε γνωστη ξανα κριμα ειναι τετοιο αλσος;) προσωπικα μενω Αιγαλεω γτ σπουδαζω εδω κ νομιζω μπορεις να πας στην πιατσα στο Χαϊδαρι με λεωφορειο (876, 866) απο Αγια Μαρινα αλλα ειναι καπως απομακρυσμενα απ τον ιστο της πολης+ δεν εχει πολυ συχνα λεωφ απο κει για να γυρισεις οποτε δεν εχει τυχει να το επιχειρησω (απο θεμα επικινδυνοτητας δεν ξερω τι λεει, φανταζομαι ειναι κομπλε)
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Λιλυ εισαι ετοιμη να εξερευνησεις το δασακι??Το Σάββατο βράδυ
Ραντεβού Χαϊδάρι
LilyCD
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 151
- Πόντοι
- 0
Τι εννοείς?Λιλυ εισαι ετοιμη να εξερευνησεις το δασακι??
kaulwmenopoustraki
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Νομιζω ειναι στη λεωφορο Αθηνων σταση 2η Αφαιας, απεναντι απο ενα εκκλησακι του Αγιου Αντωνιου. Πρεπει να εχει και κατι σαν παραδρομο απεναντι, οδος Αγιου Αντωνιου (για να το βρειτε πιο ευκολα στο GPS το λεω). Διορθωστε με αν κανω λαθοςΡε παιδια θα πει καποιος που ακριβως ειναι στο χαιδαρι?
LilyCD
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 151
- Πόντοι
- 0
Να σου πω την αλήθεια δεν έχω μπει στο δασάκι που λες. Θα πρέπει κάποιος/οι να μου δείξουν …Τι εννοείς?
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Χθεσινοβραδυνη βολτα στο παρκινγκ στο Χαϊδαρι κατα τις 22:00..Υπηρχε λιγος κοσμος,αλλα δεν υπηρχε κινητικοτητα στο δασακι.Βολτα μετα στο γνωστο στενο της Πολυκαρπου,οπου και εκει υπηρχαν αρκετα αυτοκινητα...Παιχτηκε καλη φαση με εναν ...
Ισως σημερα περασω απο Τριτση το βραδυ...
Georgeant34
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Πάντως Ζαππείο και Αγία Φωτεινή παλιά ήταν καλα...Τώρα ξενερωτα οι ίδιοι και οι ίδιοι...Γέροι πάνε και τρελές κουλές που πάνε για ματι και για κουτσομπολιό...Γενικά Ζαππείο πάνε άτομα που έχουν στο αίμα τους την ίντριγκα παρά την καύλα ..
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε το δασακι παραμενει ακομα σκοτεινο?? Την επομενη φορα κανονισε να συνοδευσεις και την λιλυ.Χθεσινοβραδυνη βολτα στο παρκινγκ στο Χαϊδαρι κατα τις 22:00..Υπηρχε λιγος κοσμος,αλλα δεν υπηρχε κινητικοτητα στο δασακι.Βολτα μετα στο γνωστο στενο της Πολυκαρπου,οπου και εκει υπηρχαν αρκετα αυτοκινητα...Παιχτηκε καλη φαση με εναν ...
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε αν πας προς Χαιδαρι επικοινωνησε με λιλυ σι-ντι.50aρης ωριμος θελει να αδειασει χυσια κ αλλα πολλα σε προθυμη τρυπα
nickthebest123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Γεια σε ολους του φιλους τις παρεας
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Θα ειμαι στο γνωστο σημειο στο Τριτσι σημερα,απο το σουρουπο και μετα...
χθες ηταν καλα στο φεστιβαλ μας σημερα θα ειναι μαλακιαΘα ειμαι στο γνωστο σημειο στο Τριτσι σημερα,απο το σουρουπο και μετα...
nickthebest123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
πολυ καλη φαση η πολυκαρπου πολυ περατζαδα!!!!!
nickthebest123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
παραλιγο να γινει και φαση χτες αλλα να πς την πικρη μου αληθεια κολοσα ενς ειμουν ετοιμο με ενα κολαν σκετο καυλακι