nickthebest123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Λογικα ακομα δεν μπορω να στειλω πμΠες μ για τη φωτο σου προφιλ αυτη σε pm μπορεις; Φιλιά φιλούρες
Λογικα ακομα δεν μπορω να στειλω πμΠες μ για τη φωτο σου προφιλ αυτη σε pm μπορεις; Φιλιά φιλούρες
Τυπε ωραιο γλομπεο - προφιλΡε ειστε πουστηδες ή απλα τον φαγατε 5-6 φορες?
Ρώτησε την μάνα σου.ξερειΡε ειστε πουστηδες ή απλα τον φαγατε 5-6 φορες?
Αδερφέ και εγώ ένα βράδυ που πήγα τα ίδια είδα.για πρωινά δεν ξέρω.παντως ούτε να μιλήσουν δεν μπορούσαν.δεν ξέρω από φόβο? ντρέπονται?????καθόταν και περίμεναν να πέσει τίποτα πάνω στον πουτσο τους η να τους μπει κάτι χωρίς να κουνηθούν η να μιλήσουν.και στο φόρουμ???ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΙ!!!!Λοιπόν επίσκεψη σήμερα 10 το πρωί μέχρι 2 μεσημέρι στη γνωστή πιάτσα στο Χαϊδάρι.μιλαμε για μεγάλη μαλακια ρε παιδιά.εχει 6-7 αυτοκίνητα και όλοι περιμένουν μέσα και κάνουν βόλτες μόλις πάει κάποιος στο δασάκι.η να πάρουν μάτι η για την πλάκα τους ούτε γαμανε ούτε γαμιουντε.ουτε πιπωνουν ούτε χαμουρευονται τίποτα.
Ρε άνθρωποι τι διάολο πάτε αν δεν γουστάρετε παιχνίδι η γαμησυη πίπα? Μόνο για χαβαλε? Η για να έρθουν τα τοπ μοντελ στο δάσος να σας πάρουν από το χέρι και να σας παρακαλάνε να γαμησετε η να γαμηθητε?
Φίλε λόγω δουλειάς περνάω σχεδόν καθημερινά πρωινές κυρίως και σπάνια βραδυνές ώρες.πραγματικα θα ρωτήσω από περιέργεια κάποιον τι περιμένεις ρε φίλε?Αδερφέ και εγώ ένα βράδυ που πήγα τα ίδια είδα.για πρωινά δεν ξέρω.παντως ούτε να μιλήσουν δεν μπορούσαν.δεν ξέρω από φόβο? ντρέπονται?????καθόταν και περίμεναν να πέσει τίποτα πάνω στον πουτσο τους η να τους μπει κάτι χωρίς να κουνηθούν η να μιλήσουν.και στο φόρουμ???ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΙ!!!!
Ξέρουν τι θέλουν.φοβουνται να το κάνουν όμως.εγω αυτό βλέπω.μου έχει τύχει περίπτωση που ο άλλος μόλις του μίλησα έτρεμε.και εξαφανίστηκε με την μία.και για μάτι ήρθαν σε κάποια φάση.ασε που για να ακούσεις κάτι αν μιλήσουν θες ακουστικά βαρυκοειας γιατί δεν τους βγαίνει τίποτα πέρα από ψίθυροι.και κοντεύουν να λιποθυμησουν κιολαςΦίλε λόγω δουλειάς περνάω σχεδόν καθημερινά πρωινές κυρίως και σπάνια βραδυνές ώρες.πραγματικα θα ρωτήσω από περιέργεια κάποιον τι περιμένεις ρε φίλε?
Σήμερα πάλι 11 πρωί με 1.30 μεσημέρι.8 αυτοκίνητα και κάθονταν μέσα.ρωταω ένα τύπο γουστάρεις να με γλύψεις και να παίξουμε μαζί.και έφυγε σε 1 λεπτό . περίεργα πράγματα.
Εκτός αν περιμένουν τίποτα μοντέλα
Έκανες αναγνώριση??Τίποτα αδερφέ η βροχή τα έκανε όλα μαντάρα
Μόλις έφυγα μια πίπα έδωσα και αυτή φτωχή.παμε για ύπνο το πρωί έχουμε εγερτηριοΈκανες αναγνώριση??
Πού πήγες?Τίποτα αδερφέ η βροχή τα έκανε όλα μανταρα
Μόλις έφυγα μια πίπα έδωσα και αυτή φτωχή.παμε για ύπνο το πρωί έχουμε εγερτηριο
Ωραίος αδερφέ.ευχαριστω για την ενημέρωση.καλη ξεκούρασηΒοτανικό πήγα νωρίς κατά τις 8 Χαϊδάρι μετά στο αμαξοστάσιο του βοτανικού και μετά κόπων και βασάνων έδωσα 1 πίπα