Johnnybtm94
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα , εχθες βράδυ στην Πολυκάρπου είχε πολλή κίνηση κατα τις 10.00 11.00 αλλά είχε και μία παρέα από πιτσιρικάδες 3 άτομα που μάλλον έσπαζαν πλάκα..
Τελικά λόγω βροχής το στέκι ήταν τελείως νεκρό μόνο 2 νταλίκες ήταν παρκαρισμενες αλλά τίποτα άλλο. Δεν πειράζει καλή συνέχεια.Λοιπόν ξημερώματα Παρασκευής περνάω από το στέκι στο Χαϊδάρι και ενημερώνω τι παίζει συναγωνιστές
Άντε καλημέρες πολλές
Ωραία τυχερά!!!Λοιπόν Σάββατο και ώρα 8 περνώ από Χαϊδάρι πηγαίνοντας για εργασία.βκεπω 2 αυτοκίνητα που λείπουν οι οδηγοί.ωραια λέω σταματώ και εγώ και πάω να ανέβω για τα σπιτάκια.μολθς ανεβαίνω τα σκαλιά αριστερά ακούω βογγητα.μεσα στα πεύκα βλέπω 2 τυπαδες ο ένας έχει ξεκολιασει τον άλλον που βογγα από καύλα.του κάνω νόημα μου λέει έλα.κατεβαζω το παντελόνι βγάζω έξω τον Κυριάκο και τον δίνω στο στόμα του κυρίου που ήταν σκυμμένος και τον επερνε.χυσαμε και οι δύο και ξεκινάμε για δουλειά γεμάτοι ζωντάνια.
Άξιος ο 55άρης!!!Χθεσινο περασμα κατα τις 21:00 απο χαιδαρι. Εκατσα κανα διωρο μιας και η βροχη ειχε σταματησει. 3-4 αυτοκινητα εκαναν συνεχομενα περασματα για να κοψουν κινηση αλλα η μ@λ@κια τους ηταν οτι εκαναν αναστροφη και πηγαιναν αναποδα μεσα στο παρκινγκ. Προφανως ματακηδες η δροσεροι που τσεκαραν κοσμο. Σε καποια φαση εσκασε μυτη ενα φορντ, μαλλον μπορντο, με ζευγαρι το οποιο σταματησε σε μια σκοτεινη γωνια του παρκινγκ και ξεκινησε το φασωμα χωρις να βγουν καθολου απο το αμαξι. Εκατσα σε μια γωνια γυρω στα 100 μετρα μακρια και κοιτουσα τις σκιες. Επεσε στοματικο απο την τυπισσα και μετα ειχαμε καβαλες. Γενικα οι τυποι δεν κρατιοντουσαν, εμειναν καμια ωρα στο παρκινγκ και συνεχως φασωνοντουσαν. Καποιοι απο τους ηλιθιους που ανεφερα πιο πανω τους εκοψαν 2-3 φορες μιας και πεταξαν τα φωτα πανω τους. Μεγαλο ρισπεκτ σε 55αρη τυπα που εμεινε γυρω στην 1,5 ωρα με κοντομανικο μεσα στο δασος περιμενωντας μαλλον ν αρπαξει καμια πουτσα.
Τυπε εννοεις 08:00 το πρωι??Λοιπόν Σάββατο και ώρα 8 περνώ από Χαϊδάρι πηγαίνοντας για εργασία.βκεπω 2 αυτοκίνητα που λείπουν οι οδηγοί.ωραια λέω σταματώ και εγώ και πάω να ανέβω για τα σπιτάκια.μολθς ανεβαίνω τα σκαλιά αριστερά ακούω βογγητα.μεσα στα πεύκα βλέπω 2 τυπαδες ο ένας έχει ξεκολιασει τον άλλον που βογγα από καύλα.του κάνω νόημα μου λέει έλα.κατεβαζω το παντελόνι βγάζω έξω τον Κυριάκο και τον δίνω στο στόμα του κυρίου που ήταν σκυμμένος και τον επερνε.χυσαμε και οι δύο και ξεκινάμε για δουλειά γεμάτοι ζωντάνια.
Ναι φίλε μου 8 το πρωίΤυπε εννοεις 08:00 το πρωι??
Θέλω κι εγώ να γνωρίσω τον Κυριάκο…! ??Λοιπόν Σάββατο και ώρα 8 περνώ από Χαϊδάρι πηγαίνοντας για εργασία.βκεπω 2 αυτοκίνητα που λείπουν οι οδηγοί.ωραια λέω σταματώ και εγώ και πάω να ανέβω για τα σπιτάκια.μολθς ανεβαίνω τα σκαλιά αριστερά ακούω βογγητα.μεσα στα πεύκα βλέπω 2 τυπαδες ο ένας έχει ξεκολιασει τον άλλον που βογγα από καύλα.του κάνω νόημα μου λέει έλα.κατεβαζω το παντελόνι βγάζω έξω τον Κυριάκο και τον δίνω στο στόμα του κυρίου που ήταν σκυμμένος και τον επερνε.χυσαμε και οι δύο και ξεκινάμε για δουλειά γεμάτοι ζωντάνια.