TransloverGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2021
- Like
- 210
- Πόντοι
- 20
Πριν τρεις ώρες στην Αγίου Πολυκάρπου ένας Νιγηριανός με έκανε να καταλάβω τι σημαίνει το παλαμάρι του βαρκάρη ακόμη τον νιώθω μέσα μου....
Οι Νιγηριανοί εχουν μεγάλες και χοντρές πουτσες και γουσταρουν να γαμανε ακαποτα και να χύνουν μεσαΠριν τρεις ώρες στην Αγίου Πολυκάρπου ένας Νιγηριανός με έκανε να καταλάβω τι σημαίνει το παλαμάρι του βαρκάρη ακόμη τον νιώθω μέσα μου....
Με τα πόδια αν πάει κανείς είναι επικίνδυνα? Έχει σκυλιά που ορμάνε έχω ακούσει και τα έχουν ξυρίσει τους θάμνους εκεί στην εκκλησία που στρίβουμε μέσα για να πάμε στη καβατζαΟι Νιγηριανοί εχουν μεγάλες και χοντρές πουτσες και γουσταρουν να γαμανε ακαποτα και να χύνουν μεσα
Πόυ τον βρηκες τον Νιγηριανο μεσημεριατικα;Πριν τρεις ώρες στην Αγίου Πολυκάρπου ένας Νιγηριανός με έκανε να καταλάβω τι σημαίνει το παλαμάρι του βαρκάρη ακόμη τον νιώθω μέσα μου....
δωσε λεπτομερειες αν μπορεις και θελειςΠριν τρεις ώρες στην Αγίου Πολυκάρπου ένας Νιγηριανός με έκανε να καταλάβω τι σημαίνει το παλαμάρι του βαρκάρη ακόμη τον νιώθω μέσα μου....
ειναι εναν δρομο κατω απο την ιερα οδο.εχει μια καβαντζα μετα το εκλησακι.αν δεις πιο πισω εχει λεπτομερειες απο αλουςΗ Πολυκάρπου που είναι παιδιά?
Γειά nickthebest123456 θα μπορούσες να μ στείλεις pm; πανέμορφη φωτό προφιλ!!! (σε βαπόρι;)Γεια σε ολους του φιλους τις παρεας
Στο parking το γνωστό λες;Για το Χα'ι'δάρι πάντως είχατε δίκιο όσοι γράψατε.. Πρώτη επίσκεψη και μάλιστα νωρίς, πεντέμιση το απόγευμα, με τον ήλιο κατακέφαλα, και όλα πήγαν πρίμα! Α! Θα γίνω θαμώνας! Επιτέλους, σκληρος πούτσος για όλα! Φαντάζομαι τι θα γίνεται πιο σούρουπο..
Στο parking, ναι!Στο parking το γνωστό λες;
Ε πες, πες!! χαχΣτο parking, ναι!
Πες μ για τη φωτο σου προφιλ αυτη σε pm μπορεις; Φιλιά φιλούρεςπαραλιγο να γινει και φαση χτες αλλα να πς την πικρη μου αληθεια κολοσα ενς ειμουν ετοιμο με ενα κολαν σκετο καυλακι