Νέα

Gay πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 811K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

TransloverGreek

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2021
Like
210
Πόντοι
20
Πριν τρεις ώρες στην Αγίου Πολυκάρπου ένας Νιγηριανός με έκανε να καταλάβω τι σημαίνει το παλαμάρι του βαρκάρη ακόμη τον νιώθω μέσα μου....

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
241
Πόντοι
21
Πριν τρεις ώρες στην Αγίου Πολυκάρπου ένας Νιγηριανός με έκανε να καταλάβω τι σημαίνει το παλαμάρι του βαρκάρη ακόμη τον νιώθω μέσα μου....
Οι Νιγηριανοί εχουν μεγάλες και χοντρές πουτσες και γουσταρουν να γαμανε ακαποτα και να χύνουν μεσα

Georgeant34

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Μαλακίες λέτε στα γκέι εξωτερικα πάρκα και πιατσες τίποτα δεν γίνεται....Όλο γέροι χαλαστρες από λυσσαρες κακιες καλιαρντες που πάνε για ίντριγκες ειδικά στο Ζάππειο και αν σκάσει κανένας ωραίος του τα πρήζουν οι καλιαρντες εκεί να τους κάτσει με το ζόρι...Μόνο σάουνα στο Γκάζι γίνεται καλό παιχνίδι

Georgeant34

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Οι Νιγηριανοί εχουν μεγάλες και χοντρές πουτσες και γουσταρουν να γαμανε ακαποτα και να χύνουν μεσα
Με τα πόδια αν πάει κανείς είναι επικίνδυνα? Έχει σκυλιά που ορμάνε έχω ακούσει και τα έχουν ξυρίσει τους θάμνους εκεί στην εκκλησία που στρίβουμε μέσα για να πάμε στη καβατζα

Pathitikos-27

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
62
Πόντοι
0
Πόυ τον βρηκες τον Νιγηριανο μεσημεριατικα;

takhs6969

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2021
Like
192
Πόντοι
0
πιστευω πως η υπερβολη εδω ειναι τεραστια.δεν εχω την τεραστια εμπειρια.ομως σε μια δυο βολτεσ που εκανα και πολυκαρπου και σκλαβενιτη και στην καβαντζα στημ Λ.Αθηνων στο Σκαραμαγκα {απο εδω εμαθα για αυτες τις πιατσες}δεν ειδα αυτα που λετε

• Like
Αντιδράσεις: xlarg

takhs6969

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2021
Like
192
Πόντοι
0
ειχε κοποιο κοσμο.που φοβοταν ακομη και να μιλησει.και καποιους σκετους μπιχλα και αηδια.χωρις να θελω να προσβαλω καποιους για τις εμπειριες που περιγραφουν.ισως να ημουν εγω ατυχος

takhs6969

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2021
Like
192
Πόντοι
0
δωσε λεπτομερειες αν μπορεις και θελεις

takhs6969

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2021
Like
192
Πόντοι
0
για παρκο στο χαιδαρι ρε παιδια???που ακριβως ειναι??

takhs6969

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2021
Like
192
Πόντοι
0

LilyCD εσυ που πας δωσε καμια πληροφορια γιατο παρκο​

Εγγρ.
15 Σεπ 2020
Like
18
Πόντοι
0
Πρέπει να δημιουργήσουμε και καμιά συζήτηση για γνωριμίες εδώ μεταξύ μελών, δηλαδή αν υπάρχουν ενεργητικοί φίλοι να μπορούμε να κάνουμε κονε και εδώ! Προσωπικά ψάχνω ώριμους κυρίους (55+) και δεν μπορούν όλοι να πηγαίνουν σε στέκια, δεν ξέρω, τι λέτε σεις;; Εννοώ να κάνουμε καμιά ενότητα γνωριμιών! Θα μπορούσε να παίξει και για ζευγάρια, κτλ. Τι λέτε;

The boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
13
Πόντοι
0
Για το Χα'ι'δάρι πάντως είχατε δίκιο όσοι γράψατε.. Πρώτη επίσκεψη και μάλιστα νωρίς, πεντέμιση το απόγευμα, με τον ήλιο κατακέφαλα, και όλα πήγαν πρίμα! Α! Θα γίνω θαμώνας! Επιτέλους, σκληρος πούτσος για όλα! Φαντάζομαι τι θα γίνεται πιο σούρουπο..

Εγγρ.
15 Σεπ 2020
Like
18
Πόντοι
0
Για το Χα'ι'δάρι πάντως είχατε δίκιο όσοι γράψατε.. Πρώτη επίσκεψη και μάλιστα νωρίς, πεντέμιση το απόγευμα, με τον ήλιο κατακέφαλα, και όλα πήγαν πρίμα! Α! Θα γίνω θαμώνας! Επιτέλους, σκληρος πούτσος για όλα! Φαντάζομαι τι θα γίνεται πιο σούρουπο..
Στο parking το γνωστό λες;

Εγγρ.
15 Σεπ 2020
Like
18
Πόντοι
0
παραλιγο να γινει και φαση χτες αλλα να πς την πικρη μου αληθεια κολοσα ενς ειμουν ετοιμο με ενα κολαν σκετο καυλακι
Πες μ για τη φωτο σου προφιλ αυτη σε pm μπορεις; Φιλιά φιλούρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom