Νέα

Gay πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 829K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

btm_hairy_arren

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Αύριο Δευτέρα 18/11 στους Αμπελόκηπους αρρενωπός τριχωτός που ψάχνω γαμια να γλείψω ή να με γαμησει

FURLOVER

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
50
Πόντοι
0
Για προτείνετε που να πάω στο κέντρο Αθήνα να στηθώ το βράδυ??

Giwrgoss1

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
216
Πόντοι
21
Οποίος θέλει σε κρος σήμερα δωρεάν στέλνει

GrSheLover

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
229
Πόντοι
20
Μόλις γύρισα από το Χαϊδάρι στα σπιτάκια νεκρά αλλά πηγαίνοντας προς Αθήνα μέσα στα δέντρα ήταν 2 και έκαναν βόλτα κατέβασα τη φόρμα μου λίγο και μπήκα ανάμεσα στα δέντρα και με ακολουθήσε ο ένας έκανα νόημα και στον άλλο να έρθει και τους πήρα και τους δύο πίπα κωλο εναλλάξ αλλά θέλω κι άλλο . Θα πάω το απόγευμα αν μπορέσω ξανά...

btm_real_

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
37
Πόντοι
0
Καλημερα καύλες,σημερα το απογευμα 7-9 θα ειμαι στο πάρκιγκ στο Χαιδαρι να παρω πιπα και να στηθω! Θα φοραω πρασινο μπουφαν.
IMG_20240426_112918_edit_1364250002388703.jpg

kokoviosgr

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Like
11
Πόντοι
0
Καλησπέρα Μύστες.Νομιζω πλέον ότι περιοχές του κέντρου για ψωνηστηρι έχουν γίνει λίγο επικίνδυνες.Εγω μενω Καλλιθέα και παρόλο που υπάρχουν αρκετά καλά σημεία και για ψωνηστηρι και για outdoor δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτεί ένα γκρουπ να φτιάξουμε ένα χώρο για γνωριμίες.

GrSheLover

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
229
Πόντοι
20
Το βράδυ μετά της 7 θα είμαι στο Χαϊδάρι έτοιμος και με καυλωμένο κωλαρακι δεν θα αρνηθώ σε κανέναν να με σκίσει. Μπορεί όποιος θέλει να αδειάσει το σπέρμα του στα στόμα να μην πάει χαμένο...
GaATDJIWgAAH_oT.jpg

FURLOVER

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
50
Πόντοι
0
Καλησπέρα Μύστες.Νομιζω πλέον ότι περιοχές του κέντρου για ψωνηστηρι έχουν γίνει λίγο επικίνδυνες.Εγω μενω Καλλιθέα και παρόλο που υπάρχουν αρκετά καλά σημεία και για ψωνηστηρι και για outdoor δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτεί ένα γκρουπ να φτιάξουμε ένα χώρο για γνωριμίες.
Καλέ κάνα σαββατοβραδο μια χαρά είναι το βραδυ στο κέντρο Αθήνα

Sxolhasths

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2014
Like
945
Πόντοι
80
Το βράδυ μετά της 7 θα είμαι στο Χαϊδάρι έτοιμος και με καυλωμένο κωλαρακι δεν θα αρνηθώ σε κανέναν να με σκίσει. Μπορεί όποιος θέλει να αδειάσει το σπέρμα του στα στόμα να μην πάει χαμένο...
GaATDJIWgAAH_oT.jpg
Καυλοπαταρα

GrSheLover

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
229
Πόντοι
20
Αυτό είναι δημιούργημα 2 ωρών είχα στήσει το κωλαρακι μου ανάμεσα στα δέντρα πισω από το σπίτι που είναι κοντά στο δρόμο. Επειδή είχε σκοτεινιάσει όταν άκουγα θόρυβο εκανα σήμα με το φακό του κινητού μου δεν άργησα να πάρω την πρώτη μου δόση άφησα όμως το φακό αναμενο και μετά άρχισαν να έρχονται τα αγόρια μου ο ένας πίσω από τον άλλο ο πρώτος μου τον κάρφωσε δίχως οίκτο με άνοιγε λες και δεν είχε ξαναγαμίσει ενώ εγώ τον παρότρυνα να συνεχίσει μόλις ήρθε ο δεύτερος, μου τον έβαλε στο στόμα και πλέον μόνο απολάμβαναν την παρτουζα μου γιατί δεν μπορούσα να μιλήσω και μόνο ήχους από ηδονή έβγαζα . Ο τρίτος δεν άργησε να έρθει αυτός πρέπει να είχε και την πιο μεγάλη από όλους το καταβα στο στόμα μου στην αρχή και αργότερα στην τρύπα μου . Έκαναν αλλαγές μεταξύ τους οι τρεις τους μέχρι που έκανα τον πρώτο να χύσει στο στόμα μου μια μεγάλη ποσότητα σπέρμα. Η τρύπα μου είχε πάρει φωτιά αν και έκανε κρύο εγώ εκεί απολάμβαναν τα αγόρια μου να με σκίζουν. Ο τρίτος είπε στον άλλο να κάνουν αλλαγή και εκεί κατάλαβα τη σημαίνει να γαμιεσαι με χοντρή καυλωμένη πουτσα , μέχρι που έχυσε και το πουλάκι μου η απόλυτη ηδονή τα αρχιδια του χτύπαγαν στο κωλαρακι μου. Ο δεύτερος έχυσε μέσα στο στόμα μου και έφυγε και έμεινα με το τελευταίο που βαράει ασταμάτητα πρέπει να με έσκιζε σίγουρα μισή ώρα είχα χάσει το χρόνο. Ήρθε άλλος ένας και καθόταν και έβλεπε που με γάμαγε και την ειχε βγάλει και την έπαιζε μόνος του μου τον έβαλε στο στόμα λίγο για χύσει . Ενώ άλλος έχυσε μέσα στο στόμα μου του καθάρισα το υπέροχο καυλι και φύγαμε.
Του πήρα το τηλέφωνο.... Όχι που θα το έχανα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom