ΠιπαΚωλοΠαθητικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2021
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Σε ποιο σημείο;Θα είμαι Κηφισό απόψε κατά τις 9 είναι κάνεις πρόθυμος
Σε ποιο σημείο;Θα είμαι Κηφισό απόψε κατά τις 9 είναι κάνεις πρόθυμος
Έχει πακιστανούς τρεχα...Πολυκάρπου κανείς;
Έχω πάρει ξέρεις τι ωραία γεύση έχουν?Έχει πακιστανούς τρεχα...
Ενα τέτοιο γαμια να βρω ρε γαμωτι με τεράστια προσόντα ! ΤυχερακιαΕχτές το βράδυ που γυρνούσα στο σπίτι είπα να κάνω μία στάση για να κόψω κίνηση στην Κάβαντζα στο Χαϊδάρι είχε ένα μαύρο Βαν σταματημένο μπροστά μου στην αρχή είπα να φύγω αλλά το κωλαρακι μου ήθελα κάτι να φαει . Πριν το αποφασίσω άνοιξε η πόρτα του οδηγού και βγήκε ένα παλικάρι .
Ήρθε στο παράθυρο μου και με ρώτησε αν μου αρέσουν τα μεγάλα προσόντα και πριν προλάβω να απαντήσω έχω μπροστά μου ένα υπέροχο ξυρισμένο εργαλείο να ευωδιάζει, το κωλαρακι μου άρχισε να χτυπάει το ήθελα σαν τρελή .
Μόνο μέσα σε Βαν το παίρνω αυτό το εργαλείο γιατί λατρεύω την ιππασία του είπα και το εγλυψα για να το καταλάβει πόσο καλά θα περάσουμε .....
Αφού με ξέσκισε ελεύθερα και έχυνε ασταμάτητα έγραψα πάνω στο καυλι του το τηλ μου.
Ακόμα και τώρα το κωλαρακι μου στάζει από τα χυσια του . Με πήρε τηλέφωνο μετά από δύο ώρες....
Τον περιμένω σήμερα στο σπίτι μου με παρέα μου είπε.....
Πιστεύω να έχουν τα ίδια προσόντα και καλύτερα.....
Κυκλοφοραει με ένα μαύρο βιτο οπου τον βρείς όρμηξε στα ίσια σκίζει τα πάντα το παλαμάρι του είναι τέλειο απόψε το βράδυ με κατέστρεψε μαζί με ένα φίλο του νιώθω ακόμα το κενό όλη την νύχτα με ξέσκισανΕνα τέτοιο γαμια να βρω ρε γαμωτι με τεράστια προσόντα ! Τυχερακια
Που είναι ο ΣκλαβενίτηςΚατά της 5.30 το πρωί θα περιμένω πίσω από τον Σκλαβενίτη οποίος θέλει να αδειασει το φορτίο του ας με περιμένει με τα αλαρμ ανάμενα και εγώ θα το καταλάβω όσοι έρθουν θα σας αδειασω και την τελευταία σταγόνα.....
Στην Καβάλας μετά τον μετά την εθνική στο ρεύμα για Αθήνα....Που είναι ο Σκλαβενίτης
Αυτός ο Σκλαβενίτης επι της Λ. Αθηνων; Είμαι λίγο χαμένος στην μετάφρασηΚαλημέρα σήμερα το πρωί έκανα το πέρασμα μου από το Σκλαβενίτη και βρηκα ένα αμάξι με αναμμένα αλαρμ να με περιμένει το καυλι του ήταν υπέροχο το πιπιλαγα ασταμάτητα και άρχισε να μεγαλώνει στο στόμα μου με έπνιγε συνεχώς μακρύ και αρκετά νόστιμο όταν άρχισε να γεμίζει το στόμα μου με τους χυμούς του μόνο το κωλαρακι μου έμεινε παραπονεμένο ήθελα τόσο πολύ να κάτσω επάνω του αλλά δεν γινόταν ή όσο του πιπιλαγα το καυλι κάποιος άλλος να μου ανοίγει το κωλαρακι .... Αλλά δεν υπήρχε κανείς άλλος εκεί
ΝαΙ αυτός είναι...Αυτός ο Σκλαβενίτης επι της Λ. Αθηνων; Είμαι λίγο χαμένος στην μετάφραση
Υπάρχουν 2 Σκλαβενίτης. Ένας στο Χαϊδάρι κι ένας ακομη απέναντι απο το χρηματιστήριο. Το δεύτερο εννοείΑυτός ο Σκλαβενίτης επι της Λ. Αθηνων; Είμαι λίγο χαμένος στην μετάφραση