Νέα

Gay πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 809K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

karnezos

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2021
Like
16
Πόντοι
0
Εγγρ.
23 Νοε 2021
Like
68
Πόντοι
0
Έχεις γράψει σ' όλα τα ποστ του φόρουμ ζητόντας απεγνωσμένα πούτσα. Λάρωσε λίγο.
Εγω το λέω ανοικτά. Που είναι το πρόβλημα δεν καταλαβαινω. Σας έθιξα; Προς τι ο σχολιασμός σας. Κι εσεις calm και relax…κάνει καλό. Κι αφήστε με εμένα τον «απεγνωσμένο για αναζήτησή πουτσας». Λαρωστε λίγο! Για τον πουτσο ήμαστε εδώ εκτός αν θέλετε να συζητήσουμε τον Κάφκα

Τελευταία τροποποίηση:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Εγω το λέω ανοικτά. Που είναι το πρόβλημα δεν καταλαβαινω. Σας έθιξα; Προς τι ο σχολιασμός σας. Κι εσεις calm και relax…κάνει καλό. Κι αφήστε με εμένα τον «απεγνωσμένο για αναζήτησή πουτσας». Λαρωστε λίγο! Για τον πουτσο ήμαστε εδώ Έκτορ αν θέλετε να συζητήσουμε τον Κάφκα
Μαζί σου τύπε αλλά ποιος είναι ο Έκτορ;;; ????????????

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496

karnezos

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2021
Like
16
Πόντοι
0
Εγω το λέω ανοικτά. Που είναι το πρόβλημα δεν καταλαβαινω. Σας έθιξα; Προς τι ο σχολιασμός σας. Κι εσεις calm και relax…κάνει καλό. Κι αφήστε με εμένα τον «απεγνωσμένο για αναζήτησή πουτσας». Λαρωστε λίγο! Για τον πουτσο ήμαστε εδώ εκτός αν θέλετε να συζητήσουμε τον Κάφκα
Προφανώς και εδώ μέσα όλοι κάτι ζητάμε. Αλλά το έγραψες σ' όλα τα ποστ την ίδια στιγμή. Μόνο στα ίσια αν πας στα τσοντάδικα θα βρεις αυτό που θες. Εδώ μέσα δεν νομίζω.

Εγγρ.
23 Νοε 2021
Like
68
Πόντοι
0
Προφανώς και εδώ μέσα όλοι κάτι ζητάμε. Αλλά το έγραψες σ' όλα τα ποστ την ίδια στιγμή. Μόνο στα ίσια αν πας στα τσοντάδικα θα βρεις αυτό που θες. Εδώ μέσα δεν νομίζω.
Δεν μπαίνω στην διαδικασία
Δες ποστ σου παλιά στο Atraxx άρα το κήρυγμα άλλου.

φιλικα καλό σου βράδυ και να περνάς ομορφα

Τελευταία τροποποίηση:

xlarg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
512
Πόντοι
81
Το θέμα είναι ότι από εδώ και πέρα έχει κρύο το απόγευμα εκεί.και αν έχει βρέξει την προηγούμενη γίνεσαι σαν λασπωμένο γατί

isaak_ll

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2021
Like
1.654
Πόντοι
200
Χαιδαρι εχει παντα 4-5 βαθμους κελσιου κατω απο την αθηνα. Δυσκολευει το εγχειρημα απο εδω και περα..

Antonis zagouras

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2020
Like
574
Πόντοι
81
Χαιδαρι εχει παντα 4-5 βαθμους κελσιου κατω απο την αθηνα. Δυσκολευει το εγχειρημα απο εδω και περα..
Στάνταρ!!! Εκτός ότι μπορεί κάποιος να αρπάξει καμιά πούντα, μικραίνουν και οι ψωλές με το κρύο ???

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.203
Πόντοι
7.885
Μονο για σκληροπυρηνικους πλεον τυπε. Εγω σταματησα χθες κατα τις 21:00 για κατουρημα κι εψαχνα να την βρω με το που μπηκα στο δασακι. 3-4 αμαξια που ειδα οταν εφτασα, την εκαναν μετα απο λιγο.

xlarg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
512
Πόντοι
81
Παιδιά προσοχή γιατί σήμερα εθεάθησαν κάτι γυφτοπουλα.προσοχη γιατί είναι λίγο περίεργα τα πράγματα με αυτούς εκεί

Antonis zagouras

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2020
Like
574
Πόντοι
81
Παιδιά προσοχή γιατί σήμερα εθεάθησαν κάτι γυφτοπουλα.προσοχη γιατί είναι λίγο περίεργα τα πράγματα με αυτούς εκεί
Το έχω ξαναγράψει, παλιότερα έχει γίνει πέσιμο από γύφτους σε γνωστό μου, λαϊκατζή που σταμάτησε για κατουρημα. Πάει το εμπόρευμα, το αμάξι το βρήκε την άλλη μέρα ευτυχώς ?

Εγγρ.
23 Νοε 2021
Like
68
Πόντοι
0
Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση
Χαϊδάρι ή στην Πολυκάρπου/ Βοτανικό

xlarg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
512
Πόντοι
81
Χαϊδάρι μιλάω.εγινε ένας τσαμπουκας μικρός και την κοπανισαν .απλά επειδή αυτοί είναι και λίγο περίεργα πλάσματα λιγάκι προσοχή παραπάνω

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
Χαϊδάρι μιλάω.εγινε ένας τσαμπουκας μικρός και την κοπανισαν .απλά επειδή αυτοί είναι και λίγο περίεργα πλάσματα λιγάκι προσοχή παραπάνω
Προσοχή και ας τους απομακρύνει οποίος πηγαίνει εκεί

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
100
Πόντοι
0
Θελει μεγάλη προσοχή...Δεν το έχουν σε πολύ να στήσουν καβγα αμέσως και να φωνάξουν ενισχύσεις...κ εννοείται και μικροκλοπές... γενικά εγώ όταν βλέπω κάτι τετοια, εξαφανίζομαι...!

Antonis zagouras

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2020
Like
574
Πόντοι
81
Παιδιά, τι λέτε τώρα;;; ποιος να τους απομακρύνει;;; Είναι οι περιοχές τους!!! Στα χοτέλια και γύρω αμόλαγαν τις γυφτισσες για πιάτσα, πριν έρθουν οι μαύρες και εκεί γύρω κινούνται!!! Και δε μιλάω για Αγ. Βαρβάρα που είναι "νοικοκυραίοι" ? μιλάμε από Ασπρόπυργο, νέα ζωή κλπ. Προσοχή μεγάλη. Στο πάρκινγκ έχουν κάνει ζημιές. Για λίγο καιρό το άφησαν ήσυχο αλλά τώρα που βλέπουν κίνηση ενδιαφέρθηκαν πάλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom