Έχεις γράψει σ' όλα τα ποστ του φόρουμ ζητόντας απεγνωσμένα πούτσα. Λάρωσε λίγο.Οποίος θέλει να χύσει ας μου πει Χαϊδάρι, Καβάλας, Πολυκάρπου. Έτοιμος και διψασμένος για γάλα και άρμεγμα π@@τ@ς
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΠιπαΚωλοΠαθητικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2021
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Εγω το λέω ανοικτά. Που είναι το πρόβλημα δεν καταλαβαινω. Σας έθιξα; Προς τι ο σχολιασμός σας. Κι εσεις calm και relax…κάνει καλό. Κι αφήστε με εμένα τον «απεγνωσμένο για αναζήτησή πουτσας». Λαρωστε λίγο! Για τον πουτσο ήμαστε εδώ εκτός αν θέλετε να συζητήσουμε τον ΚάφκαΈχεις γράψει σ' όλα τα ποστ του φόρουμ ζητόντας απεγνωσμένα πούτσα. Λάρωσε λίγο.
Τελευταία τροποποίηση:
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Μαζί σου τύπε αλλά ποιος είναι ο Έκτορ;;; ????????????Εγω το λέω ανοικτά. Που είναι το πρόβλημα δεν καταλαβαινω. Σας έθιξα; Προς τι ο σχολιασμός σας. Κι εσεις calm και relax…κάνει καλό. Κι αφήστε με εμένα τον «απεγνωσμένο για αναζήτησή πουτσας». Λαρωστε λίγο! Για τον πουτσο ήμαστε εδώ Έκτορ αν θέλετε να συζητήσουμε τον Κάφκα
ΠιπαΚωλοΠαθητικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2021
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Ο αυτόματος κορεκτορ ??? αλλά αν υπήρχε και κανένας Έκτορας τώρα δεν θα έλεγα όχι ????Μαζί σου τύπε αλλά ποιος είναι ο Έκτορ;;; ????????????
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Το κατάλαβα τύπε μου ???Ο αυτόματος κορεκτορ ???? αλλά αν υπήρχε και κανένας Έκτορας τώρα δεν θα έλεγα όχι ????
Προφανώς και εδώ μέσα όλοι κάτι ζητάμε. Αλλά το έγραψες σ' όλα τα ποστ την ίδια στιγμή. Μόνο στα ίσια αν πας στα τσοντάδικα θα βρεις αυτό που θες. Εδώ μέσα δεν νομίζω.Εγω το λέω ανοικτά. Που είναι το πρόβλημα δεν καταλαβαινω. Σας έθιξα; Προς τι ο σχολιασμός σας. Κι εσεις calm και relax…κάνει καλό. Κι αφήστε με εμένα τον «απεγνωσμένο για αναζήτησή πουτσας». Λαρωστε λίγο! Για τον πουτσο ήμαστε εδώ εκτός αν θέλετε να συζητήσουμε τον Κάφκα
ΠιπαΚωλοΠαθητικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2021
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Δεν μπαίνω στην διαδικασίαΠροφανώς και εδώ μέσα όλοι κάτι ζητάμε. Αλλά το έγραψες σ' όλα τα ποστ την ίδια στιγμή. Μόνο στα ίσια αν πας στα τσοντάδικα θα βρεις αυτό που θες. Εδώ μέσα δεν νομίζω.
Δες ποστ σου παλιά στο Atraxx άρα το κήρυγμα άλλου.
φιλικα καλό σου βράδυ και να περνάς ομορφα
Τελευταία τροποποίηση:
Antonis zagouras
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2020
- Like
- 574
- Πόντοι
- 81
Για Χαϊδάρι λες;;;Το θέμα είναι ότι από εδώ και πέρα έχει κρύο το απόγευμα εκεί.και αν έχει βρέξει την προηγούμενη γίνεσαι σαν λασπωμένο γατί
xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 512
- Πόντοι
- 81
Ναι Χαϊδάρι αλλά και στον βοτανικό έπιασε κρύο τώρα και δεν είμαστε για εξτρέμ καταστάσειςΓια Χαϊδάρι λες;;;
Antonis zagouras
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2020
- Like
- 574
- Πόντοι
- 81
Στάνταρ!!! Εκτός ότι μπορεί κάποιος να αρπάξει καμιά πούντα, μικραίνουν και οι ψωλές με το κρύο ???Χαιδαρι εχει παντα 4-5 βαθμους κελσιου κατω απο την αθηνα. Δυσκολευει το εγχειρημα απο εδω και περα..
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.203
- Πόντοι
- 7.885
Μονο για σκληροπυρηνικους πλεον τυπε. Εγω σταματησα χθες κατα τις 21:00 για κατουρημα κι εψαχνα να την βρω με το που μπηκα στο δασακι. 3-4 αμαξια που ειδα οταν εφτασα, την εκαναν μετα απο λιγο.Χαιδαρι εχει παντα 4-5 βαθμους κελσιου κατω απο την αθηνα. Δυσκολευει το εγχειρημα απο εδω και περα..
Antonis zagouras
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2020
- Like
- 574
- Πόντοι
- 81
Το έχω ξαναγράψει, παλιότερα έχει γίνει πέσιμο από γύφτους σε γνωστό μου, λαϊκατζή που σταμάτησε για κατουρημα. Πάει το εμπόρευμα, το αμάξι το βρήκε την άλλη μέρα ευτυχώς ?Παιδιά προσοχή γιατί σήμερα εθεάθησαν κάτι γυφτοπουλα.προσοχη γιατί είναι λίγο περίεργα τα πράγματα με αυτούς εκεί
ΠιπαΚωλοΠαθητικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2021
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστούμε για την πληροφόρησηΠαιδιά προσοχή γιατί σήμερα εθεάθησαν κάτι γυφτοπουλα.προσοχη γιατί είναι λίγο περίεργα τα πράγματα με αυτούς εκεί
Χαϊδάρι ή στην Πολυκάρπου/ Βοτανικό
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
Προσοχή και ας τους απομακρύνει οποίος πηγαίνει εκείΧαϊδάρι μιλάω.εγινε ένας τσαμπουκας μικρός και την κοπανισαν .απλά επειδή αυτοί είναι και λίγο περίεργα πλάσματα λιγάκι προσοχή παραπάνω
Θελει μεγάλη προσοχή...Δεν το έχουν σε πολύ να στήσουν καβγα αμέσως και να φωνάξουν ενισχύσεις...κ εννοείται και μικροκλοπές... γενικά εγώ όταν βλέπω κάτι τετοια, εξαφανίζομαι...!Προσοχή και ας τους απομακρύνει οποίος πηγαίνει εκεί
Antonis zagouras
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2020
- Like
- 574
- Πόντοι
- 81
Παιδιά, τι λέτε τώρα;;; ποιος να τους απομακρύνει;;; Είναι οι περιοχές τους!!! Στα χοτέλια και γύρω αμόλαγαν τις γυφτισσες για πιάτσα, πριν έρθουν οι μαύρες και εκεί γύρω κινούνται!!! Και δε μιλάω για Αγ. Βαρβάρα που είναι "νοικοκυραίοι" ? μιλάμε από Ασπρόπυργο, νέα ζωή κλπ. Προσοχή μεγάλη. Στο πάρκινγκ έχουν κάνει ζημιές. Για λίγο καιρό το άφησαν ήσυχο αλλά τώρα που βλέπουν κίνηση ενδιαφέρθηκαν πάλι.Προσοχή και ας τους απομακρύνει οποίος πηγαίνει εκεί