ΠιπαΚωλοΠαθητικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2021
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Προθυμοςυπαρχει καποιος προθυμος να ξεκαυλωσει εναν ωριμο 50ρη κωλομπαρα αποψς χολαργο και περιξ?αν ναι στειλτε π μ για εξωτερικη συναντηση
Προθυμοςυπαρχει καποιος προθυμος να ξεκαυλωσει εναν ωριμο 50ρη κωλομπαρα αποψς χολαργο και περιξ?αν ναι στειλτε π μ για εξωτερικη συναντηση
Τυπε ισως τους προσκαλεσαν τιποτα γεροντια η κατι τελειωμενοι εδω μεσα που ζητιανευουν ψωλες.Παιδιά προσοχή γιατί σήμερα εθεάθησαν κάτι γυφτοπουλα.προσοχη γιατί είναι λίγο περίεργα τα πράγματα με αυτούς εκεί
Μπορεί ρε φίλε δεν το ξέρω απλά ενημερώνω γιατί και εμείς πάμε εκεί .και μαλακια κάνουμε εδώ που τα λέμε μέσα στο δάσος νυχτιατικα.ουτε το κόκαλο μας δεν θα βρουν αν γίνει κάτι εκείΤυπε ισως τους προσκαλεσαν τιποτα γεροντια η κατι τελειωμενοι εδω μεσα που ζητιανευουν ψωλες.
Που είναι συγκεκριμένα και που γίνεται το παιχνιδι;Αυριο το μεσημερι,κατα τις 12 με 12:30 θα ειμαι Τριτση,στο γνωστο μερος στην εισοδο του παρκου απο την οδο Μπιμπιζα.
Σκλαβενίτης που;Σημερα τσεκαρα γυφταριο πρωινες ωρες πισω απο τον Σκλαβενιτη, με 3 σαραβαλα αμαξια. Μου φανηκε οτι εκοβαν κινηση περιοχης. Γενικα σιχαινομαι το πρωι, κυκλοφορησα αναγκαστικα λογω δουλειας και μου φανηκε πολυ πιο επικινδυνο μιας και στο δρομο παντου εβλεπα γεροντια σε αμαξια ετοιμοι να τους στειλεις η να σε στειλουν στον αλλο κοσμο.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Σάββατο βράδυ 012 και κάτι είχε μπλόκο στην άπω.πολυκαπρπου. προσοχή παιδιά μην γίνει καμία κέντα και γίνουμε πρωτοσέλιδα.
Ακόμα και στο εκκλησάκι δεξιά είχε ομάδα Δίας μπήκαν είδαν και έφυγαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σάββατο βράδυ 012 και κάτι είχε μπλόκο στην άπω.πολυκαπρπου. προσοχή παιδιά μην γίνει καμία κέντα και γίνουμε πρωτοσέλιδα.
Ακόμα και στο εκκλησάκι δεξιά είχε ομάδα Δίας μπήκαν είδαν και έφυγαν
Όχι κανονικά αστυνομία αυτοκινηταΕυχαριστούμε για την ενημέρωση.
Να’σαι καλά!
Ήταν με συμβατικά αυτοκίνητα ή με τις μηχανές;
Καλλιθέα πλατεία Δαβάκηπαιδια τιποτα φαση σε δημοσιες τουαλετες ξερει κανενας που και αν γινονται?
που ακριβως στα mall ρε φιλε; καθε φορα που παω ειναι αδεια τα ουρητηρια. για δωσε πληροφοριεςΚαλλιθέα πλατεία δαβάκη, σύνταγμα, mall
και για Θεσσαλονικη μερια?Καλλιθέα πλατεία δαβάκη, σύνταγμα, mall