slaveboyATH
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 230
- Πόντοι
- 20
Εγώ δεν είμαι! Άμα μου δείχνουν πούτσα μένω!!!Και όταν έχει κόσμο οι περισσότεροι είναι πουτςοφοβηκοι άμα τους δείξεις πουτσα φεύγουν
Εγώ δεν είμαι! Άμα μου δείχνουν πούτσα μένω!!!Και όταν έχει κόσμο οι περισσότεροι είναι πουτςοφοβηκοι άμα τους δείξεις πουτσα φεύγουν
Μπράβο να μένεις και ναΕγώ δεν είμαι! Άμα μου δείχνουν πούτσα μένω!!!
γονατίζουμε αρχικά να προσκυνήσουμε και μετά σκύβουμε...! Δεν είμαστε ασεβείς! :ΡΜπράβο να μένεις και να
σκύβεις
Άμα βρω πούτσο τον πιάνω με το χέρι πρώτα και μετά σκύβω. Μη μου φύγει.γονατίζουμε αρχικά να προσκυνήσουμε και μετά σκύβουμε...! Δεν είμαστε ασεβείς!
Φίλε μου καλέ εμείς από Πειραιά είμαστε πολύ μακριά για εκείΡε τύποι, ξεκινήστε να έρχεστε προς άλσος ιλισίων και άλσος γουδή. έχει τόσο χώρο για παιχνίδι και γαμήσια.
Ελάτε στο Χαϊδάρι εσεις από ΠειραιάΦίλε μου καλέ εμείς από Πειραιά είμαστε πολύ μακριά για εκεί
Τελικά είχε τιποτα; Εγω έφυγα γύρω στις 18:30Εχτές εκεί ήμουν 7 με 8.30 το απόγευμα μετά έφυγα χωρίς να να κάνω τίποτα.
Πολύ αυτοκίνητο αλλά όλοι μέσα περιμένουν την θεία κοινωνία.μαλλον πρέπει να τους πάρεις από το χεράκι να βγουνΤελικά είχε τιποτα; Εγω έφυγα γύρω στις 18:30
Πολύ δύσκολα με το κρύοΠολύ αυτοκίνητο αλλά όλοι μέσα περιμένουν την θεία κοινωνία.μαλλον πρέπει να τους πάρεις από το χεράκι να βγουν
Όλοι για την θεία κοινωνία αλλά τελικά φεύγουν χωρίς να την πιουν. Αν σε πετύχω έλα να μου «την ταΐσεις» ?Πολύ αυτοκίνητο αλλά όλοι μέσα περιμένουν την θεία κοινωνία.μαλλον πρέπει να τους πάρεις από το χεράκι να βγουν
Κρυο ξεκρυο για το πουτσα πάμε. Τσαμπα η βεζινη και είναι και ακριβή η πουταναΠολύ δύσκολα με το κρύο