Tzeni cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2021
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Ναι ωραία ήταν παίξαμε με δύο μωρά.. Τρίο.. Είχε κίνησουλα χάχαΈγινε παιχνίδι δεν μπόρεσα να περάσω?
Ναι ωραία ήταν παίξαμε με δύο μωρά.. Τρίο.. Είχε κίνησουλα χάχαΈγινε παιχνίδι δεν μπόρεσα να περάσω?
Όχι αυτό το Σκλαβενίτη στην Καβάλας χαμηλά το μεγάλο πρωιν καρφουρ Καβάλας και Κηφισού κοντάΚαλησπέρα σας, διαβάζω καιρο στο Site και με έχει εξιτάρει πολυ η φάση θα ήθελα λίγο τη βοηθεια σας για τη πιατσα του Σκλαβενιτη στη Καβαλας.
Μιλάμε για τον Σκλαβενιτη που είναι στο ύψος του Αττικου Νοσοκομειου; οι φάσεις παιζονται στο Parking απο πισω ή σε κάποιο απο τα στενακια απο πίσω;
Ευχαριστω πολυ ομρφη για την διευκρινηση.
Παρακαλώ θα χαρώ να βρεθούμε κάποιο βράδυΕυχαριστω πολυ ομορφη για την διευκρινηση.
Ωραιος!!!
Και όταν έχει κόσμο οι περισσότεροι είναι πουτςοφοβηκοι άμα τους δείξεις πουτσα φεύγουνΠρωινή επιδρομή στο Χαϊδάρι ώρα 9 .μέχρι και τώρα που φεύγω ώρα 10.10 δεν υπάρχει ούτε αυτοκίνητο.μονο 1 ταξί που κοιμάται ο οδηγός.δεν πειράζει πάμε για δουλειά θα δούμε πάλι το μεσημέρι
Αν φοβούνται την πουτσα άστα να πάνε φίλε..Και όταν έχει κόσμο οι περισσότεροι είναι πουτςοφοβηκοι άμα τους δείξεις πουτσα φεύγουν
Δική μου φωτό εννοείς Γιάννη;Έχεις φώτο να σε δούμε κ αν την βρουμε να τα πουμε
Κοντά μένω στείλε πριβέ να βρεθούμεΚατα τις 12:30 σημερα,θα ειμαι στο παρκο Τριτσι.
Στην εισοδο απο την οδο μπιμπιζα.
Στο βαθος αριστερα.
Ελατε να αδειασετε τα αρχιδια σας στο στομα μου.