Νέα

Gay πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 809K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

TransloverGreek

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2021
Like
206
Πόντοι
20
Αύριο το πρωί κατά της 10 θα είμαι στο Χαϊδάρι στα σπίτακια έτοιμος και στημένος όπως πρέπει για κάθε χρήση οποίος θέλει σκουφάκι να φέρει .... Όσοι έρθουν και θέλουν θα με πάρουν...

TransloverGreek

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2021
Like
206
Πόντοι
20
Καλημέρα Μόλις γύρισα από Χαϊδάρι πέρασα υπέροχα πιπωσα 3 που με πήραν και από πίσω 2 μαζί και ένας στο στόμα και μετά που πήγα να φύγω με πήρε ένας νταλικερης από την Ρουμανία στην καμπίνα του αλλά ακόμα θέλω και άλλο τώρα έβαλα το βύσμα μου θα το αφήσω μέχρι το βράδυ

inno60

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Καλημέρα Μόλις γύρισα από Χαϊδάρι πέρασα υπέροχα πιπωσα 3 που με πήραν και από πίσω 2 μαζί και ένας στο στόμα και μετά που πήγα να φύγω με πήρε ένας νταλικερης από την Ρουμανία στην καμπίνα του αλλά ακόμα θέλω και άλλο τώρα έβαλα το βύσμα μου θα το αφήσω μέχρι το βράδυ
Όταν περνάς εσύ καλά χαιρόμαστε και εμείς!!!

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
233
Πόντοι
1
Που χάθηκε ο translover με τις ωραίες περιγραφές του;;;

takhs6969

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2021
Like
190
Πόντοι
0
Ρε 16 άτομα μέσα οι 13 επισκέπτες???και εδώ μόνο για μάτι ήρθατε?????στις πιάτσες πάτε μόνο για βόλτα.εδω για τζάμπα ενημέρωση τι σκατα είστε εσείς???

takhs6969

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2021
Like
190
Πόντοι
0
Πάτε στις πιάτσες και κρύβεστε στα αυτοκίνητα.σας πλησιάζει κάποιος και εξαφανίζετε και μετά ΓΑΜΙΑΔΕΣ.ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ

xlarg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
512
Πόντοι
81
Πάτε στις πιάτσες και κρύβεστε στα αυτοκίνητα.σας πλησιάζει κάποιος και εξαφανίζετε και μετά ΓΑΜΙΑΔΕΣ.ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ
Πεστα ρε φίλε πάς στο Χαϊδάρι και παθαίνεις σοκ. Ρωτάς γαμας όχι σου λέει.γαμιεσαι όχι σου λέει.τι σκατα ήρθατε να κάνετε ρε μαλακες εδώ μέσα στο κρύο?

Tzeni cross

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2021
Like
122
Πόντοι
0
Παρά πολύ φτιάχνονται με το μάτι μου έχει τύχει ενώ την έπεσα μια φορά σε έναν.. Έφαγα άκυρο και όταν αργότερα κάναμε παιχνίδι με ένα παλικάρι ήρθε και την έπαιζε

takhs6969

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2021
Like
190
Πόντοι
0
Ένα βράδυ πλησιάζω έναν στο αυτοκίνητο.τον έχει έξω και τον παίζει κοιτώντας τα άλλα αυτοκίνητα από κάποια απόσταση.δεν γινότανε καμία πράξη σε κανένα.μολις του μίλησα έβαλε μπροστά και έφυγε.με τα αυτοκίνητα τον παίζουν????να παν σε μια αντιπροσωπεία να καυλωσουν αν ειναι

takhs6969

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2021
Like
190
Πόντοι
0
ΠΑΡΆΚΛΗΣΗ. αν δεν έχετε το θάρρος να κάνετε πράξεις μην μολύνεται τις πιάτσες με την άθλια και γελοία παρουσία σας εκεί.να ξέρουμε οι υπόλοιποι ότι πάνε μόνο αποφασισμένοι

Tzeni cross

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2021
Like
122
Πόντοι
0

takhs6969

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2021
Like
190
Πόντοι
0
Την επόμενη φορά που θα πάω σε κάποια πιάτσα θα πάρω και καλαμπόκι για τις κότες που τρέχουν μόλις τους μιλαμε.χαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom